מטבחים

ענתש

New member
ואוו נשמע מעניין הכיור, אני

אשמח לראות תמונות של המטבח ושל הכיור (אם אפשר לדגמן גם את העזרים הנלווים אז בכלל מעולה) תודה

ronchikit

New member
היי צטערת לא הייתי בסביבה כל היום

אני מדברת על הכיור של המטר (סרקתי לך מהחוברת של פוסטר)

ronchikit

New member
וככה הוא נראה אצלינו במטבח ../images/Emo9.gif

אני אשים כמה תמונות של המטבח שלנו

ronchikit

New member
.........

התמונות האלה מאוגוסט, והוא לא לגמרי גמור פה חסרים פה ארונות ליד החלון ועבודות גבס אני אשים בהמשך תמונה שלו גמור...

ronchikit

New member
.........

מול הארונות, בצד השני בנינו נישה למקרר כפול שאז עוד לא היתה, ורק עכשיו סיימנו אותה, ואת שאר סגירות הגבס מעל האורונות, ועוד קוביה מיוחדת מעל הבר שירדו ממנו 3 מנורות בר משו משו

ronchikit

New member
............

הנישת גבס שנמצאת ממול, מיועדת למקרר. יהיה שם מקרר כפול של LG עם דלתות זכוכית בצבע תכלת אפור שכזה

אמארונה

New member
מטבח בצבע תכלת

איזה יפה ומרענן זה לראות מטבח בצבע קצת שונה. אני בדיוק תוהה ביני לבין עצמי לבין בעלי עד כמה יש לנו אומץ לעשות מטבח צבעוני. מתלבטת לגבי גוון לימוני בהיר.

LF78

New member
אנחנו אמיצים ../images/Emo6.gif

המטבח שלנו מפורמייקה מבריקה בצבע אדום עתיק.

LF78

New member
השיש גרניט אבסולוטו

בצבע שחור. אין לי מושג איך אנשים יגיבו, הכל עדיין על הנייר וכידוע הנייר סופג הכל
. אספר באמצע דצמבר על התגובות (אם יסיימו הכל בזמן
)

אמארונה

New member
ראיתי מטבח אדום מפורמייקה

באחת מחברות המטבחים שסיירנו בהם. נראה מדהים.

ronchikit

New member
אני אומרת לכי על זה!!!

אני מאד לא קונבציונלית וכל הבית שלנו צבוע בגוונים שרוב האנשים לא בוחרים (רציתי גם לשים תמונות של האמבטיות אבל לא מצאתי משהו טוב, אני אצלם אולי מחר) אני תמיד בעד צבע, לשלב צבע אם זה ברהיט או על קירות, ובמטבח בכלל זה כיף כי זה מקום שאת המון שם ואם את אוהבת את הצבעים זה ממש עושה חשק להיות בו ולהכין דברים ולשבת לאכול. כמובן שצבעים בהירים בעיני מאד תורמים למטבח בקיצור אם זה מה שאתם אוהבים לכו על זה! העיצה היחידה שאני יכולה לתת בנושא זה שרצוי מאד לעשות כמה דוגמאות של צבע. אנחנו כשהיינו במצבעה, לקחנו סרגל של טמבור וביקשנו 4-5 גוונים שהיו קרובים אחד לשני, וכשעשו לנו את הדוגמאות אז רואים כמה יש הבדל בין צבע לצבע, ואם אפשר גם לצאת עם הדוגמאות החוצה לאור כי באור צבעים נראים אחרת. צהוב עם שיש כהה כמו שלנו (אפור עכבר כזה) יכול להיות מדהים...

אמארונה

New member
מה, אפשר לבחור גוונים מעבר

למה שמציעים בקטלוג הפורמאיקה? כל צבע שאני רוצה מתוך המניפה? אוף, חבל שאמרת לי את זה... עכשיו יהיו לי יותר התלבטויות ממה שחשבתי... ולגבי האפור מסכימה איתך ואני מאוד אוהבת, אבל בעלי שונא אפור, לא מוכן לשמוע על שום דבר שקשור לאפור...

ronchikit

New member
אה רגע רגע הולד איטטטטטטטטטט

המטבח שלנו צבוע אין אצלינו פורמייקה פורמייקה אכן יותר מוגבלת אבל גם בפורמייקה היום, אני יודעת שיש המון המון גוונים ודוגמאות. אתם עושים מטבח אצל אחת מחברות המטבחים או אצל נגר? אגב זאת הסיבה העיקרית שבחרתי נגר, לא הייתי מוכנה להתפשר על הצבע

ronchikit

New member
אגב את מכירה את המטבח הזה של רגבה?

אם לא הייתי מוצאת את התכלת שרציתי יכול להיות שהייתי הולכת על זה...

למעלה