מטבחי אינובה

לב אביב

New member
מטבחי אינובה

מישהו מכיר/ממליץ? ראיתי קטלוג שלהם והמטבחים נראים מדהימים. אשמח לקבל המלצות מאנשים שמכירים. תודה מראש

ARCH 2

New member
מכירה

כמעט קניתי מהם. נראים איכותיים, שרות מצויין (כך הבנתי מברורים שעשיתי. שם, מעצבת הפנים מאוד נחמדה) אבל מאוד יקרים. בסוף קניתי ברגבה.

לב אביב

New member
תודה.

קבענו פגישה איתם לשבוע הבא. מחר אנחנו בפגישה מטבחי פנל, אצל איילת שכבר כמה מכם, חברי הפורום (כך הבנתי ממנה), ישבתם איתה. בשבוע שעבר היינו בדקור וקיבלנו הצעת מחיר שהסתכמה ב- 68K ש"ח "לפני הנחות"...

איריסג

New member
אני אחת מחברי הפורום

ואני יכולה להגיד שאת בידיים טובות. לפני שבועיים בערך הותקן אצלנו (בדירה של סבתי) מטבח מ"פנל" - והם עשו עבודה מופלאה. וגם לגבי המטבח שלי - הם נתנו הצעת מחיר מאד טובה.

לב אביב

New member
כן, אני יודעת

אני זוכרת את השרשור הזה ואני זוכרת את המחמאות שהערפת עליהם. זו אחת הסיבות שפניתי אליהם...

דנה A

New member
מכירה את אינובה,

הזמנתי אצלהם מטבח, ובהמשך ביטלתי.. המחירים שלהם מטורפים לחלוטין!! תוספת למגירה של בלום (מחיר המחירון שלהם!!) הוא 200 יורו!!!! (לעומת פנל, 200 שח'..) וזה רק המגירה גוף המטבחים הוא סיבית הקטלוג נראה מצוין, גם המטבחים בתצוגה נראים מעולה אין להם שום דבר שלא קיים גם אצל האחרים. בהצלחה!

לב אביב

New member
מזה חששתי...

נראה לי, שאבטל את הפגישה אצלם. בכל אופן, היום היינו במטבחי פנל, אצל איילת, שתכננה לנו יופי של מטבח.גם המחיר היה יותר שפוי (כ-53K). לאיריסג, ד"ש מאיילת ורותי...

אני עשיתי מטבח אצל

נגר פרטי שלקח לי 1.200 שח עבור גוף סנדוייץ ודלתות פוסט פורמאיקה עבודה מעולה במחיר סביר בהחלט ניתן היה להחליף את הדלתות בעץ מלא תמורת עוד אלף שח שלא היו לי... יש תמונה של המטבח שלי בפורום "שיפוץ ובניה" עבודה מעולה במחיר סביר.נגר אמין שעמד בזמנים

itai865

New member
five design

לפני שאת סוגרת אצל פנל רציתי להציע לך לבדוק אצל חברת five design גם מנתיבות זו חברה חדשה שהמנכ"ל שלה ניהל במשך 25 שנה את חברת פנל ולפני שנתים יצא לדרך עצמאית את יכולה למצוא שם מחירים ממש נמוכים יותר אני לקחתי אצל פנל ואצלם והמחיר היה נמוך ב 10 % בערך את יכולה להסתכל על המוצרים שלהם באתר www.fivedesign.co.il

למעלה