מטבח חדש, דיי מרוצה ממנה

מטבח חדש, דיי מרוצה ממנה

לדעתי יש שיפור בריאליסטיות...ובכלל בעבודות שלי בכלליות..לא? אממ יש איזה 5 שעות עבודה כולל רינדור שלקח איזה 40דק'..בפינאל רנדר אממ אני דיי מרוצה ממנה יחסית לרמה שלי, לא יודע תגיבו אתם http://img168.imageshack.us/img168/6671/marikec8.jpg

יNOT

New member
נראה טוב...

יש כמה דברים קטנים שתופסים לי את העין ופוגעים בריאליסטיות של הסצינה לפי דעתי.. 1.אולי אני טועה אבל נראה שיש בעייה של קנה מידה בין השולחן, הכסאות וגובה התנור(השייש בכלליות ), זה נראה כאילו גובה השולחן הוא לא גובה סטנדרטי ביחס לשייש (השולחן נראה גבוה יותר או שווה גובה לשייש, זה נכון? ) 2.זה פעם ראשונה שאני רואה זכוכית של תנור שנדמה שזוהרת בתאורה כחולה שנהוג למצוא בשעון דיגטלי , נראה לי יותר יתאים זכוכית שקופה רגילה או זכוכית כהה עם פול אופ. 3.החלון הגדול, האם זה דלת הזזה שמובילה למרפסת? אני שואל כי אכן נראה שכיוון האור מגיע מהחלון אך בהשתקפות של החלון נראה מקור אור גדול ובוהק שבא מתוך החלל הפנימי(האם יש קיר מאחורי המצלמה?) ...מה השתמשת כדי להאיר את הסצינה? 4.קצת שולי, אבל האם הרצפה רטובה? אם לא זו הייתה הכוונה נראה לי שאתה יכול קצת למתן את ההשתקפויות. כל הכבוד.

.

1. כן הקנה מידי באמת לא מתאים , השולחן טיפה יותר גדול. אבל נראה לי טיפה להקטין תשולחן והוא בסדר. 2. הזכוכית של התנור עשיתי חומר זמני, ואז כשרינדרתי לא שמתי לב שלא סיימתי תחומר..אני מודע לכך.. 3. החלון הגדול בכלל לא יצא לי טוב, ניסיתי לשים רקע מאחורי החלון לא יצא לי אבלוזה הראה את כל מה שיש מאחרוי המצלמה בכגלל ההשתקפות...ככה רואים שאין קיר מאחורה..צדקת. 4.נראה לי ההשתקפות דיי בסדר, עשיתי אותה מטשטשת קצת שיהיה יותר ריאליסטי תודה על התגובה תנו עוד

יותר טוב משאר העבודות שלך רואים

שיפור. כמה הערות מעבר להערות של not: 1. תעבוד עוד על התאורה. אם החלון הוא מקור התאורה העיקרי שלך אז צריך להרגיש שזה מגיע משם, נכון לכרגע התקרה שרופה, וגם חלקים מהקיר הכחול. 2. יש לך בעיות של ארטיפקטים על הקירות, זה נגרם בגלל יחס לא נכון של עוצמת תאורה, למספר הפוטונים שהגדרת בפיינל רנדר. אני ממליץ עוד פעם להתעסק עם דברים לאט יותר, תגמור לדעת למדל תעבור לתאורה\רנדר.על מנת להבין את פיינל רנדר כמו שצריך, צריך להבין איך אור\תאורה באמת עובדים. אם קונים אותו בנפרד מקבלים ספר של קרוב ל 2500 עמודים של הסברי תאוריה ופרקטיקה והוא מתריך למידה יותר עמוקה. תשתמש במנוע הרנדר הרגיל של סינמה, הוא לא מנוע רע וברגע שתבין פרפקט איך הוא עובד תעבור לשאר הרנדרים ותראה שיותר קל לך להוציא תוצאות טובות. אלה ה 50 אגורות שלי.

eldarinn

New member
כן נראה די ריאליסטי

יש קוי אורך לאורך המרצפות - לא ברור אם זה חיבור בין מרצפות או קישוט, בכל מקרה זה לא לכאן ולא לכאן. כמו כן הקרמיקה הכחולה שלך בדרך כלל שמים כזאת באמבטיות (במטבח הצבע בדרך כלל יותר אחיד והאריחים גדולים יותר - 10 סמ"ר).

למעלה