מטבח מוכן ללא ספק!מטבח
מנסיונכם - מה כדאי יותר מבחינה כלכלית - לקנות מטבח מוכן, או להזמין אצל נגר? ושאלה נוספת - מישהו מכיר אתר/ים מומלץ/ים לעיצוב מטבח...בעיקר לשם קבלת רעיונות והתרשמות כללית? תודה ושנה טובה לכולם!
|תודה רבה|מטבח מוכן ללא ספק!
בעברי (לפני 4 שנים) הזמנתי מטבח מנגר, על פניו עשה רושם שזה יותר זול ויותר מותאם לצרכיי, בסופו של דבר יצא לי הרבה יותר יקר ולא בגלל בעיות טכניות פשוט ככה יצא. היום אני עומדת לפני רכישת מטבח מוכן (לבית חדש) והמחירים פשוט יפים, יש המון מבצעים לדוגמא ב"פרפקט ליין" מטבח מעץ מלא, עם התאמה מסויימת עולה עשרת אלפים ש"ח ל10 מטר רץ,אם רוצים תוספות זה עולה מעט יותר, לי זה השתלם. במטבחי דו-איט מטבח יפהפה עולה 19 אלף ש"ח.(דגם ג'ורג'יה)הכי פשוט זה להכנס למנוע חיפוש כלשהו באינטרנט ולהקיש מטבחים, ההיצע עצום וגם יש כל מיני מבצעים יפים. בהצלחה, אם תמצאי משהו מאוד מעניין אנא עדכני גם אותי, תמר
וכמובן שאעדכן אותך אם אראה משהו|תודה רבה|
בבקשה..מטבח
מנסיונכם - מה כדאי יותר מבחינה כלכלית - לקנות מטבח מוכן, או להזמין אצל נגר? ושאלה נוספת - מישהו מכיר אתר/ים מומלץ/ים לעיצוב מטבח...בעיקר לשם קבלת רעיונות והתרשמות כללית? תודה ושנה טובה לכולם!
מוכן או מוזמןמטבח
אצלי הבעייה הפוכה...מוכן או מוזמן
אני סבור שכל העניין מתחיל בנקודת מוצא...התכנון אם הצרכים אינם בעייתיים, אפשר להסתפק במטבח "חברה". מה גם שחברות המטבחים מספקות שרותי תכנון. במקרים שבהם יש דרישות מיוחדות והתכנון הוא ברמה גבוהה...עדיף נגר פרטי. למשל, מטבח ששטחו קטן ו..."כל סנטימטר חשוב" תכנון מקצועני ברמה שבדרך כלל לא מסופקת בחברות. דורש בד"כ "תפירה לפי מידה". במקרים כאלה רק נגר מקצוען יכול לתת מענה. חשוב לזכור שמטבחי חברה הם מודול שאפשר להוסיף לו פה ושם התאמות. ברב המקומות התכנון הוא מאד בסיסי, וגם כל חריגה מהסטנדרט מייקרת משמעותית את המכלול.
מגאזין עיצוב המטבחאצלי הבעייה הפוכה...
המטבח מאוד מאוד גדול...ומלא חלונות, כך שאין מקום לארונות עליונים...לעומת זאת, יש מקום לאי באורך 3 מטר....
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.