מטבח

לילך87

New member
מטבח

מתחילים בחיפושים אחר מטבח.... יש המלצות ל... מה כן לעשות מה לא? כן פורמייקה או לא? עדיף עץ או עדיף פורמייקה..... איזה שייש של איזה חברה עדיף? איזה פתרונות יש לכם לאיחסון כמו לארון פינתי (שלא נח בד"כ) אשמח לרעיונות והערות והארות תודה

אשמח לעזור לכם

לגבי ארונות פימתיים ישנם כל מיני סוגי אביזרים של פרזול שמנצלים כמעט את כל שטח הפינה. אשמח אם תיצרו עמי קשר. בברכה, רון סיסו 050-2156781

meshi4

New member
פורמייקה או עץ.

ענין של טעם אישי.אני העדפתי לבחור פורמייקה כי זה נוח יותר לניקוי.ביקשתי ארון מזווה[2 דלתות]לאיחסון מזון.העדפתי שאחסון הכוסות יהיה בנפרד ליד הקומקום חשמלי ורחוק מהכיריים.אחסון הסירים וכלי הבישול במגירות נשלפות.מגירות הסכו'ם.מגירת שירות.מגירה נשלפת לבקבוקים ותבלינים.הכל באיזור הכיריים. בקשר לפינות.יש אפשרות למדפים מסתובבים או פינה נשלפת.זה יקר יותר והכי חשוב בעיני הפינה לא מנוצלת כולה.יש בזבוז של 40% מהפינה.השאלה מה את מעדיפה?אני העדפתי ניצול מקסימלי של שתי פינות. יש לי תמונות.אבל הן לא עוברות בקובץ. בהצלחה.

pizy

New member
פורמיקה או עץ

ארונות לאזורים 'רטובים' (מטבחים וחדרי אמבטיה) עושים בדרך כלל מסנדוויץ (לפעמים בשילוב mdf) מצופים בפורמיקה. עץ מלא עלול לספוג רטיבות ולקבל עיוותים. מבנה הסנדוויץ מונע עיוותים. יש חברות איכותיות שמיצרות מטבחים איכותיים ב- mdf - זה יותר זול (להורי מטבח כזה מתוצרת רגבה בן קרוב ל-40 במצב מעולה).

g73

New member
מאיזה אזור את?

אשמח לתת לך פרטים והמלצה על איש מקצוע מעולה בגדול הרבה דברים תלויים בתקציב שלך ובטעמך האישי פורמיקה קלה לניקוי ומחזיקה מצוין יש היום מגוון עצום עץ הוא איכותי אך יקר ודורש תחזוקה יותר מושקעת שיש קיסר הוא שיש מצויין ומגיע בגוונים רבים ,שיש טבעי בעל יחוד משלו פיתרונות איחסון יש בשפע וזה כבר שלב של תיכנון מטבח יש היום בשוק מגוון רעיונות לפינה כמו מגירות דלתות זזות ועוד הצעתי :לכי לחברות המטבחים הגדולות הביטי באולמות התצוגה תתרשמי ,רישמי לעצמך רעיונות מענינים שאת רואה ואיתם גשי לנגר שיבצע אם תרצי עזרה נוספת באיך עושים זאת בפועל את מוזמנת ליצור קשר [email protected]

זידדה

New member
קודם כל ללכת למספר חברות

ולשבת עם המעצבות שלהם-זה לא עולה לך כסף והם נותנים הרבה רעיונות וחשוב ללכת לכמה חברות. גם להשוות בין המחירים ולשאול בדיוק מה מקבלים. אנחנו עשינו מטבח לא מזמן והיינו בערך בשלוש חברות מטבחים בכל חברה בערך פעמיים. לי היה מאוד חשוב למצוא דלת מיוחדת שאני יאהב,בסוף סגרנו במטבחי טופז בעיקר בגלל הדלת המיוחדת שהיא מפורניר צבועה בצבע קצת שקוף,וגם בגלל המחיר והשירות שהיה מיקצועי מאוד. המעצבת הסבירה שפורמיקה זה יותר פרקטי אבל אני הרבה יותר אוהבת מראה של עץ והדלת ההיא היתה מאוד מיוחדת אז בחרנו בדלת פורניר. בהצלחה

AVIAMOS11

New member
המון רעיונות

http://www.bluran.co.il/ כנסי לאתר ותלמדי המון על מטבחים. ניתן גם להירשם להרצאות שלהם ללא תשלום הם מדהימים.

למעלה