מטבח

לילך87

New member
מטבח

אנחנו עושים מטבח חדש ואני לא מצליחה לבחור צבע זה לא יאומן לא מוצאת צבע שאני אוהבת..... אני יודעת שאני רוצה שייש בהיר בגווני קרם / לבן , ומטבח לא כהה ולא בצבעים ה"חומים כתומים". בסלון ופינת האוכל יהיה ריהוט וונגה ואני לא מצליחה לבחור צבע למטבח עזרו לי..... תפנו אותי לתמונות אם אפשר עדיף מחו"ל כי בארץ עברתי על כל האתרים נראה לי..... כל הזמן נראה לי שלא מתאים פורמייקה בהירה לשייש בהיר .... בבקשה עזרו לי...... ממש נואשת.... צירפתי שרטוט שהכנתי של המטבח + הסלון

meshi4

New member
בחירת צבע ארונות -המטבח באמת

לא קלה.אבל מגיע שלב שחייבים להחליט
. בהתחלה בחרתי צבע אגס מוזהב[עד שהתרגלתי לשמות ]אחכ' במהלך השיפוץ החלטתי לפתוח קירות במטבח.ואז צלצלתי מיד לנגר שאני משנה את הצבע לכהה יותר.בסופו של דבר הנגר נתן לי כמה דוגמאות של הגוונים שבחרתי.התייעצתי עם הילדים ועם כל מי שנכנס אלי הביתה.הצבע אגס קוניאק נבחר פה אחד.בסופו של דבר עשיתי שילוב קל עם שני הצבעים ויצא מטבח יפהפה ומיוחד. לטעמי צריך קונטרס בין צבע הארונות והשיש.אם את מחליטה על ארונות בצבע בהיר עדיין את יכולה לבחור שיש טיפה כהה מצבע הארונות.המבחר בגוונים של השיש גדול .גם לבחירת גוון השיש לקחתי את דוגמאות העץ למפעל השיש כדי להיות שלמה עם הבחירה. בהצלחה בהחלטה ותתחדשו.

בהיר ובהיר כן מתאים!!!

אני הגעתי לשלילוב שלדעתי הוא יפהפה. ארונות בצבע שמנת עם מסגרת אלומיניום וסוקל אלומיניום, והשיש בצבע אפור בהיר מאוד. 2020 של קיסר. זהו שילוב יפהפה שלא מחייב שהאחד יהיה בהיר והשני כהה. וגם אני עמדתי בפני בעיה של פינת אוכל כהה. מהנסיון שלי אל תנסי להתאים בין צבע כהה לכהה. אף פעם לא תגיעי לאותו גוון. עדיף שהאחד יהיה בהיר והשני כהה. (מטבח בהיר וסלון כהה או פינת אוכל כהה) וזה יוצא שילוב מנצח.

הנה מה שאני בחרתי

ארון בצבע אגס קינמון ושיש חול ים של קיסר עם קנט ישר בשילוב של פסיפס בתמונה הכל אומנם מאובק- אבל תוכלי בהחלט לראות כמה השילוב נעים לעין

לילך87

New member
מטבח יפה!!

אבל זה לא מה שאני מחפשת , אולי בהיר יותר מבחינת הארונות... הקרמיקה והשיש אהבתי אולי תוכלו להפנות אותי לאתרים מחו"ל של עיצוב מטבחים... כי בארץ כבר עברתי על הכל.... תודה

evh1

New member
עיצוב מטבח

לילך בוקר טוב לדעתי את הולכת רחוק מדי תמונות מחו"ל לא ממש יעזרו להבנתי את יודעת מה את מחפשת זה רק עניין השילוב שיעשה לך את זה אז אני מעבירה לך מספר צבעים של חברת ל.ד.י פורמייקה אם זה יראה לך ותבחרי נמשיך הלאה לגוון השיש. אריח בהיר 1897 ענבר בהיר 1904 עץ כסןף שנהב 1424 עץ כסןף טבעי 1425 בהצלחה אז מוזמנת ליצור קשר 054-6677771

למעלה