מטבעות שוקולד לחנוכה

pumpkin

New member
מטבעות שוקולד לחנוכה

ותודה לשמופית על הטלפון ולאתי על הרעיון תופינית קיבוץ גבעת ברנר מטבעות כסף (פרווה) קוטר המטבע 4 ס"מ מדפיסים על המטבע מה שרוצים עלויות: 200 מטבעות ראשונים 395 שח כל 100 נוספים 117 שח רעיונות לכיתוב על המטבע יתקבלו בברכה pumpkin

pumpkin

New member
הזמנתי מטבעות !

צד אחד זוהי גלופה קימת "חג אורים שמח" עם ציור של חנוכיה צד שני "תודה שבאתם" השמות שלנו והתאריך ושוב תודה גדולה לאתי ושמופית

שמופית

New member
נשמע מקסים ../images/Emo13.gif

איך אתם מתכוונים לתת את זה ? בתחילת הערב או בסופו ? אני חשבתי לשים על השולחן ליד כל מפית איזה שלושה או בתפזורת במרכז השולחן...

pumpkin

New member
שאלה טובה

בעיקרון הרעיון של אתי היה לשים את זה במרכז השולחן בתפזורת (כחלק מהקונספט העיצובי ) הבעיה היא שהמטבעות הם כסף ואני לא בטוחה איך זה ישתלב אפשרות נוספת היא בקבלת פנים לשים קערה גדולה ויפה ובתוכה הטבעת ליד הפתקים עם השמות.

שמופית

New member
אפשר אולי לעשות אותם גם

בזהב, לא
אולי זה ישתלב יותר טוב עם העיצוב (זה יכול ללכת יפה עם מפה שמנת...). אבל נשמע לי בעצם שבקבלת פנים זה יכול להשתלב ממש יפה
אם יש לכם סידורי ישיבה שכל אחד שמגיע מקבל פתק עם השם שלו ומספר השולחן, אולי אפשר פשוט לשים כלי זכוכית עם המטבעות על השולחן הזה, וכל אחד שמגיע, הדיילת תיתן לו מטבע יחד עם הפתק שלו. זה נשמע לי נחמד, גם מבחינה עיצובית וגם - הפתעה על ההתחלה...

pumpkin

New member
זהב=חלבי , כסף=פרווה

הבעיה עם חלוקה ביחד עם הפיתקיות היא שצריכים לסמוך על הדילת שתהיה חיכנית ושתיתן מטבע לכל אחד. אני חוששת שבשעות העומס היא תפספס אנשים

אינצה

New member
פמפקין, רעיון מקסים!

ואני לא רוצה להרוס, אבל עלולה להיווצר בעיה של האולם עם השוקולד כי הוא חלבי וזה בעיית כשרות. כדאי לבדוק, לא? בכל אופן, מאוד אהבתי את הרעיון

pumpkin

New member
אל דאגה יש הכשר הבד"צ

וכמובן שלקחנו שוקולד פרווה ולכן הוא בצבע כסף ולא זהב כי זהב שמור לחלבי תודה על הדאגה

אתי@

New member
פיצוץ ../images/Emo59.gif משגע ../images/Emo70.gif

זה פשוט רעיון מדליק

לי27

New member
אכן רעיון ../images/Emo59.gif-תי, עשית לי חשק

לחפש משהו דומה, רק שהחתונה שלנו בינואר, ומטבעות חנוכה לא ממש מתאימים...

הילית*

New member
אז צריך לחשוב על משהו בכיוון טו

בשבט. אולי לכתוב משהו על אגוזים ?!

שמופית

New member
גם אנחנו בינואר... מתי אתם ../images/Emo35.gif

גם אני מחפשת איזה גימיק נחמד לתודה. נתתי לפמפקין יחד עם הטלפון של החברה שעושה את מטבעות השוקולד, גם טלפון של חברה שמתמחה בשוקולד תוצרת בית, משהו כמו השוקולדים של מקס ברנר - כאלה מעוצבים... אז אפשר לתת לאורחים שוקולד כזה בתוך אריזה, כשעל האריזה כותבים משהו...

למעלה