מטבע בן גוריון 1966 - "הנגב יאוכלס בחלוציות ומדע" ברשותי מטבע שכזה 053-5658676 יונתן
J JonathanStok New member 3/2/17 #1 מטבע בן גוריון 1966 - "הנגב יאוכלס בחלוציות ומדע" ברשותי מטבע שכזה 053-5658676 יונתן
ג גלעד133 New member 3/2/17 #2 מדליה בן גוריון... מדליה לא מטבע [עין עליה עריך כספי]. יצאו וורסיות רבות. תלוי מאיזו מתכת ומה הגודל בהתאם לכך הערך.
מדליה בן גוריון... מדליה לא מטבע [עין עליה עריך כספי]. יצאו וורסיות רבות. תלוי מאיזו מתכת ומה הגודל בהתאם לכך הערך.
ג גלעד133 New member 3/2/17 #3 בן גוריון.... נזכרתי גם שזאת מדליה פרטית - לא ממלכתית - הטביעה אותה חברת "שקל" והפיצה אותה "אמנוגרף" ששתיהן כבר אינן קיימות. נדמה לי שהייתה לכבוד חגיגות ה 80 לבן גוריון או משהוא בדומה.
בן גוריון.... נזכרתי גם שזאת מדליה פרטית - לא ממלכתית - הטביעה אותה חברת "שקל" והפיצה אותה "אמנוגרף" ששתיהן כבר אינן קיימות. נדמה לי שהייתה לכבוד חגיגות ה 80 לבן גוריון או משהוא בדומה.
H hadi orr New member 4/2/17 #6 אם היא (המטבע) היתה עומדת על הראש אני מבין. בכל אופן זה של בן גוריון. אבל על הצד ? לא מתאים. הנה עומדת בסדר עכשיו.
אם היא (המטבע) היתה עומדת על הראש אני מבין. בכל אופן זה של בן גוריון. אבל על הצד ? לא מתאים. הנה עומדת בסדר עכשיו.