אלדר לא קראת, כרגיל, את אשר כתבתי
אתמצת לך את עיקרי דבריי 1. לא מטה המאבק מינה אותו כמנהל הפורום, אחרת היכן הודעת הנהלת המטה? 2. אל תזלזל במטה המאבק. אתה בתחילת דרכך בעולם הבזוי של הנכים. לי אישית כאשר הייתי במאבק של שלוש שנים עם המל"ל לגבי קיצבת השר"ם שלי, אל מי פניתי לעזרה? כמובן למטה. והם היחידים שעזרו והצליחו. כאשר נתקלתי בדרך יסורים שלא תאמן בנושא כסא הגלגלים הממונע שלי, אל מי פניתי לעזרה? כן כן אלדר, אל המטה. היחידים שעודדו אותי וחיזקו את רוחי היו חברי הנהלת המטה ואני מודה להם. 3. מטה המאבק מייצג את כל סוגי הלקויות. לו בזמן השביתה היו מגיעים ולו נציגים מכל אותם נכים קלים יותר ונלחמים כפי שאלה שנלחמו שם ידעו להלחם, הצלחותיהם של החבורה המכובדת ההיא היו גדולות יותר. כמו שהערצתי את התמסרותם לשביתה של הורי ילדים נכים, על מנת להשיג את זכויותיהם. 5. אני מתה לדעת מה מתוך ההסכם יושג ויבוצע. איך אתה כבר יודע שרק הנכים הקשים יקבלו איזה שהן הטבות? ולמה נראה לך שכל מכות המדינה דווקא באשמת מטה המאבק? 6. לגבי איציק, כתבתי כבר את דעתי. הנ"ל לקח יוזמה והחליט לתת הנשמה מפה לפה לפורום שעמד לנפוח נשמתו. עד כה הוא מצליח בזה. ואם כך אז אני מברכת אותו. אני בעד כל יוזמה ברוכה. 7. איני מכירה את איציק אישית כך שאין לי דבר אישי נגדו או בעדו. לא אהבתי את דרכו להביע את דעתו האישית, ולהכפיש שמה של מנהלת הפורום הזה, שאותה אני מכבדת מאד בגלל פועלה ומסירותה ועל כך יצאתי בגינוי חריף בכל הפורומים. עד כה נראה שאיציק לקח לתשומת ליבו את הערותי. כמו כן אמשיך ואתקוף אותו בכל פעם שיציג דרך לא הגונה וראויה להביע דעותיו. 8. לעומת זאת יש טעם לפגם בגישתו של המטה, לענות בתשובות רק למי ששילם דמי חבר. נהוג שיעוץ ניתן חינם. טיפול עולה כסף. לא זו הדרך להוסיף חברים לארגון.