מטה המאבק בושה וחרפה

מטה המאבק בושה וחרפה

מינו את האדם הכי בעייתי בפורומי הנכים למהל הפורום שלהם. אדם מלא תככים ומדון. אני קורא בזאת לכל החברים להחזיר את תעודות החבר שלהם. בושה שאדם כזה מייצג אותנו.זו בושה לאינטלגנציה.

ריטהלה

New member
אלדר אתה מבלבל בין הדברים

אתר באינטרנט אינו מטה המאבק. ועד שלא ראיתי הודעה מוסמכת מטעם הנהלת מטה המאבק בפורום ההוא, גם קשה לי לראות את מנהלו כנציג המטה. סך הכל אדם עם יוזמה, לקח על עצמו את ניהול הפורום שלאחרונה גסס, ומנסה דווקא די בהצלחה להפיח בו רוח חיים. על כך יבורך. נכון, דעותי חלוקות עם דעותיו האישיות ודרכו להביע את דעתו של מנהל אותו פורום פסולה בעיני וראויה לכל גינוי. מטה המאבק עושה דברים חשובים יותר מאשר לנהל פורום באינטרנט, וכולנו חייבים לתת לו צ´אנס להוביל את מה שהבטיח. כי הצלחה שלהם היא הצלחה שלנו. כוחו של המטה יגדל אם יעמדו מאחוריו יותר אנשים ממיגוון שונה של לקויות. קריאתך להחזיר כרטיסי החבר בגלל סלידתך ממנהל הפורום באינטרנט לא במקומה.

ריטה אני ממש לא מבין אותך

פורום מטה המאבק הוא חלון הראווה של הארגון ואם בוחרים לשים בראשו אדם שאין ויכוח על רמתו הנמוכה.אדם שבגללו רבים ברחו מהפורום באי או אל,אדם שכל הזמן ניגח והתחזה והציק. אני לא אהיה חבר בארגון כזה.מצטער יש לי כבוד עצמי ועקרונות.אני אמנם נכה בגוף אבל לא בראש.. ואגב לגבי מטה המאבק דעותינו חלוקות לגבי הגדולות ונצורות שהוא עושה. כל השביתה הגדולה דאגה לציבור קטן מאד של נכים.לנכים הקשים מאד.וחלילה אין לי שום דבר נגדם בהחלט מגיע להם.אבל מה אם שאר הנכים???? מטה המאבק לא עושה כלום ואגב גם הארגון השני למען רוב ציבור הנכים. אני יודע שאלו דברים קשים מאד אבל זו המציאות. והרבה נכים חושבים כמוני. מינוי של אדם כמו איציק למנהל מראה את הסיאוב שפשט בארגון.ואיפה שיש לכלוך ופוליטיקה אני מתרחק. וריטה אני ממש מתפלא עלייך שאת תומכת במהלך כזה אחרי שראיתי את הכסח בינך לבין איציק בפורום.

ריטהלה

New member
אלדר לא קראת, כרגיל, את אשר כתבתי

אתמצת לך את עיקרי דבריי 1. לא מטה המאבק מינה אותו כמנהל הפורום, אחרת היכן הודעת הנהלת המטה? 2. אל תזלזל במטה המאבק. אתה בתחילת דרכך בעולם הבזוי של הנכים. לי אישית כאשר הייתי במאבק של שלוש שנים עם המל"ל לגבי קיצבת השר"ם שלי, אל מי פניתי לעזרה? כמובן למטה. והם היחידים שעזרו והצליחו. כאשר נתקלתי בדרך יסורים שלא תאמן בנושא כסא הגלגלים הממונע שלי, אל מי פניתי לעזרה? כן כן אלדר, אל המטה. היחידים שעודדו אותי וחיזקו את רוחי היו חברי הנהלת המטה ואני מודה להם. 3. מטה המאבק מייצג את כל סוגי הלקויות. לו בזמן השביתה היו מגיעים ולו נציגים מכל אותם נכים קלים יותר ונלחמים כפי שאלה שנלחמו שם ידעו להלחם, הצלחותיהם של החבורה המכובדת ההיא היו גדולות יותר. כמו שהערצתי את התמסרותם לשביתה של הורי ילדים נכים, על מנת להשיג את זכויותיהם. 5. אני מתה לדעת מה מתוך ההסכם יושג ויבוצע. איך אתה כבר יודע שרק הנכים הקשים יקבלו איזה שהן הטבות? ולמה נראה לך שכל מכות המדינה דווקא באשמת מטה המאבק? 6. לגבי איציק, כתבתי כבר את דעתי. הנ"ל לקח יוזמה והחליט לתת הנשמה מפה לפה לפורום שעמד לנפוח נשמתו. עד כה הוא מצליח בזה. ואם כך אז אני מברכת אותו. אני בעד כל יוזמה ברוכה. 7. איני מכירה את איציק אישית כך שאין לי דבר אישי נגדו או בעדו. לא אהבתי את דרכו להביע את דעתו האישית, ולהכפיש שמה של מנהלת הפורום הזה, שאותה אני מכבדת מאד בגלל פועלה ומסירותה ועל כך יצאתי בגינוי חריף בכל הפורומים. עד כה נראה שאיציק לקח לתשומת ליבו את הערותי. כמו כן אמשיך ואתקוף אותו בכל פעם שיציג דרך לא הגונה וראויה להביע דעותיו. 8. לעומת זאת יש טעם לפגם בגישתו של המטה, לענות בתשובות רק למי ששילם דמי חבר. נהוג שיעוץ ניתן חינם. טיפול עולה כסף. לא זו הדרך להוסיף חברים לארגון.

n82

New member
ריטלה אני כן קראתי וגם שוכנעתי../images/Emo13.gif

כל הכבוד על כושר הביטוי שלך, ותודה ששמת דברים על מקומם. מטה המאבק חשוב ביותר, גם לדעתי, וחבל שאני לא יכול להצטרף אליו בגלל אותה בעיה של מסירת פרטים אישיים לא רלוונטים, אותם אנו נדרשים למסור בעת מילוי טופס ההצטרפות.

n82 שלום!

העליתי סוגיה זו של הדרישה לפרטים אישיים מיותרים ושלא לעניין למילוי (או להימנעות ממילוי) בטופס ההרשמה כחבר במטה המאבק. תשובת מטה המאבק, לדרישתי להכין טפסים חדשים בהם יושמטו הסעיפים הדורשים לציין את סוג הנכות ואת אחוזי הנכות מהטופס, נענתה עד כה בשלילה, למרות כל הנימוקים הענייניים המצדיקים דרישה זו. אני מצרף קישור לשיח בעניין שנעשה ביני לבין איציק המנהל הנוכחי של פורום מטה המאבק. גם מנהלו הקודם של הפורום, רוני שרייבר, התייחס לטיעוני בצורה דומה לזו של איציק, רק שאיציק ציין במפורש שהתייחסותו לעניין היא על דעת ומטעם ראשי המטה. קרא את כל השירשור שבקישור שאני מביא. בעיני, תגובה זו של מטה המאבק לדרישה לגיטמית ומנומקת זו, היא בעצם הכרזה על כך שמטה המאבק אינו מייצג את כל סוגי הנכויות אלא רק את סוגי הנכויות הנמצאות בעיני החברה במקום ראשון מבחינת "יוקרת" הנכות. אשמח לתגובתך.

מוזר פעם ראשונה ששאני מגיב לך

ואת כותבת כרגיל לא קראתי. ולגופו של עניין הטיעונים שהעליתי כבדי משקל ורבים קדמו לי בהעלתם. אני בטוח שמנהלת הפורום הנכבד הזה תצטרף לדעתי לגבי המינוי השערורייתי של מנהל הפורום של מטה המאבק. לא אכנס איתך לויכוח אין בזה טעם. נתתי חומר למחשבה לאנשים שאמורים לייצג את הנכים. מקווה שיפיקו לקחים וישתפרו. זו המטרה של כולנו :שיהיה לנו ארגון שייצג אותנו נאמנה יפעל כראוי ויהיה קשוב לנו.

ריטהלה

New member
שוב: מינוי? או לקיחת יוזמה אישית?

כשאריה צודקביץ מינה מישהו לתפקיד כל שהוא יצאה הודעה מטעמו. כך עשה כשמינה את יואב קרים החמוד כדובר וכנציג בפני התקשורת. וכך עשה לגבי מינויים נוספים מטעם הנהלת מטה המאבק. במקרה של איציק, היתה הודעתו האישית, ולא יותר. למרות דרישתי גם במדור ההוא, שתצא הודעה מטעם הנהלת מטה המאבק על מינויו כמנהל הפורום, והסבר מדוע רוני פרש (מקווה שלא מפאת בעיות בריאות). נכון שאיציק אמר שכל המערכת עומדת מאחוריו. אז אמר. עד להודעה כזו מפורשת מטעמו של אריה צודקביץ מבחינתי איציק הינו מינוי של עצמו וכך יש להתיחס לזה. וככזה בעיני, אינו מיצג את מטה המאבק. אבל יפה שהוא מביא עדכונים מההליכים הנעשים בינתיים או שלא נעשים. מאז סיום השביתה לא ידענו מה נעשה מאחורי הקלעים מה שהוסיף לחוסר האמינות בגוף, וחוסר אמון בגורלו של ההסכם שהושג (או שלא הושג). ובאשר לדעתה של אתי מנהלת פורום הזה על איציק, או על מטה המאבק ידועה. אינה מסתירה אותה. למרות שאני מתה על אתי, דעותינו בנושא לא תואמות.

ריטלה, צודקת כמו תמיד!../images/Emo47.gif

קראתי בתשומת לב מרובה את דברייך - שכרגיל הינם דברי טעם, ואכן לדעתי את צודקת. אך אי אפשר להתעלם מכך כי לאנשים רבים נותר טעם מר והמינוי אולי מתאים - אך מין הראוי היה שהדברים יעשו בצורה גלויה יותר - ואז הגלולה היתה מרה פחות... על כל פנים - כמו תמיד - אני נהנית לקרוא את דברייך על האובייקטיוויות שבהם ונקודת מבטך הבוגרת.

לנעמי

ריטה אשה מקסימה מוכנה תמיד לעזור ממש נשמה האישה הזו ולרוב אני מסכים לדעתה.הפעם לא. פורום מטה המאבק לפי מיטב הבנתי הוא לא פורום פרטי.מה אתן רוצות להגיד לי שרוני פרש בלי ליידע את אריה ואיציק נתמנה בלי ברכת הדרך של אריה צודקביץ??? אז ככה אם אריה שותף להחלטה על המינוי אז זו החלטה תמוהה ושגוייה ואם אריה לא שותף אז זה עוד יותר חמור כי זה הפורום של הארגון שהוא עומד בראשו.

שלמה.ל

New member
מנהל פורום מטה המאבק

שלום לכולם ראיתי וקראתי בעיון את כל אשר כתבתם , חלקם דברים צודקים וחלקם לא. עשיתי בדיקה במטה המאבק ואכן איציק מונה למנהל הפורום רישמית. לידיעתכם אין זה מספיק להגיד אני מנהל הפורום מאחר ומנהל שכזה צריך סיסמה מיוחדת על מנת להכנס לקרבי האתר ,לעדכן חדשות ,למחוק הודעות וכדומה דבר שאף אחד אחר לא יכול לעשות ,ואיציק קיבל את הסיסמה על מנת לבצע זאת. בברור הסתבר לי שרוני קרע תחת הנטל של להחזיק את האתר ועבודתו הרגילה שדורשת המון וכמובן הבריאות ולכן האתר הוזנח לאחרונה. על מנת לתת זריקת עידוד מינו את איציק. מאידך היתה לי שיחה אישית עם איציק בנושא והסברתי לו את השגותיכם כולל שלי והוא הבטיח לי שמעכשיו הדברים יהיו אחרת ויותר מעודנים (התפקיד מחייב ) ונקווה רק לטוב כולל שיתוף פעולה בין שני הפורומים ולא התנגחויות. סך הכל הפורומים הינם המראה של הנכים (כפי שכתבתי בעבר בפורומים) בעיני ציבור המבקרים החיצוניים הבאים לבקר בפורומים השונים. בואו וניתן צאנ´ס למען עתיד טוב יותר. ושיהיה רק טוב

שלמה.ל

New member
תוספת

יחד עם זאת מחובתי לציין את אתי שעושה עבודה נפלאה בפורום זה ומי יתן והפורומים יפרגנו זה לזה ולא יתנגחו.

לשלמה ולכל החברים

אין כאן עניין של התנגחות בין 2 פורומים.הפורום כאן הוא של תפוז ולא של ארגון שאמור לייצג אותנו. מדובר בהתנהגות מבישה של איציק בכל הפורומים ברשת. כנס למשל לפורום של YNET(חברה וקהילה-נכים) } הנה דוגמא אחת משם(עמוד 7) 20/04 18:59 ריטה נושא : פניה אישית לאיציק תאריך : 20/04/02 18:59 מחבר/ת : ריטה איציק אני אמנם פונה אליך אישית אך ידועה לי שורה גדולה של אחרים אשר עומדים מאחורי וגבים את פניתי זו אליך. אינני מכירה אותך אישית, ואני בטוחה שפועלך רב, כמו פועלם של רבים וטובים מקרב ציבור הנכים אשר עושים למענך - למעננו רבות. אך בניגוד אליך אינם מנפנפים בראש חוצות, ולא מציבים רשימות מכולת על הצלחותיהם. נסיונותיך להכפיש אחרים, לזרוק רפש ולהעכיר אוירה לא זוכה לאהדה. ואף גורמת שאט נפש. מותר לך להביע דעתך בכל פורום וכל דיעה, בשם חופש הביטוי, אך נדרשת מידת הכבוד בזולת. דעתך על ארגון הגג ידועה, פירסמת לא אחת. אך מאיפה לך הזכות להכפיש כך ברגל גסה מנהלת פורום אחר, מהיכן קמה האובססיה שלך לאתי אברהמי? ואיך בטפשות ובחוסר ידע להכניסה בנשימה אחת עם ארגון הגג? מאיפה אתה שואב את המידע שאתה מנפנף על בקיאותך? לדעתי יש פה מקרה של לשון הרע והוצאת דיבה וזו כבר עילה לתביעה משפטית. ופה אני קוראת לכל מנהלי הפורומים - לא לאפשר לאיציק לפרסם עד שתצא התנצלותו הפומבית בפני אתי אברהמי ועד שלא יבטיח על הפסקת מסע רצח האופי של האדם הלז. וזו רק דוגמא אחת מיני רבות,אז איך יעלה על הדעת שהארגון שמייצג אותנו ימנה כזה אדם לנהל את הפורום שלו?? מגיע לו פרס על כל מה שעשה???? איפה הערכים,איפה הדוגמא האישית? זה מינוי פוליטי כמו בהרבה מוסדות שלטון. אריה צודקביץ אני קורא לך לחזור בך מהמינוי הזה ולהחזיר את הכבוד והשם הטוב למטה המאבק.

שלמה.ל

New member
לאלדר

לדעתי הבהרתי את עצמי מספיק ברור במה שכתבתי.וכמו שכתבתי שוחחתי ארוכות עם איציק בנושא ,כך שאני מצפה לשינוי בנוסח. יחד עם זאת שיתוף בין הפורומים אינו מזיק אלא יכול להועיל בלבד לכלל הנכים.

למעלה