מטה המאבק (על כל שלוחותיו) עושה עבודה מצוינת!

זהבית פ

New member
מטה המאבק (על כל שלוחותיו) עושה עבודה מצוינת!

לא עובר יום שנושא גלעד שליט לא מקבל כותרת בעתונות! גם אם התחושה היא שהממשלה המחורבנת שלנו (סליחה על המילה, אבל לא מצאתי מילה יותר מתאימה) אדישה לגורלו, הפעילים לא מאפשרים לנושא לרדת מסדר היום ומאלצים את המנהיגים להתייחס יום יום ולהגיב. כל הכבוד! המשיכו "להציק" להם כך! יש תקווה שבזכותכם יבוא יום וגלעד יגיע הביתה! ואנו האזרחים "הקטנים" האכפתיים - כל שעלינו לעשות הוא לשתף איתכם פעולה ולהגיע להפגנות, נמשיך לעשות זאת!

יונה1

New member
קצת קשה לי להשתתף בשמחה

קחי בחשבון שאיננו מכירים 100% (פלוס מינוס) מהשמות של האנשים שחזרו מהשבי. כותרות בעתונות מייצרות כותרות, אך לאו דווקא מחזירות שבויים. הרי למרבה הטרגדיה, דווקא שם אחד של שבוי כן מוכר מאד בכל העולם - רון ארד. כדאי לקרוא פעם ופעמיים את המאמר החשוב שצרף לכאן הסקפטי, על מנת להבין ש"לשלוחות" השונות של המטות יש עדיין הרבה הרבה מה ללמוד בכדי להגיע לתחילתה של מחאה פוליטית.

זהבית פ

New member
לא הבעתי שום שמחה

אלא חיזוק חיובי לעוסקים במלאכה. כל אחד פועל לפי דעתו ואמונתו. ביקורת על פעילות של אחרים אינה משרתת את המטרה, מי שחושב שצריך לפעול "אחרת", מוזמן ליזום ולארגן פעילות "אחרת".

יונה1

New member
ביקורת מפי מומחים

משרתת גם משרתת את המטרה ואפילו ניתן להגיד במקרה זה, של עיסוק בגורל וחיי אדם, שהיא ממש מחוייבת המציאות! הבעיה היא שכל מי שהחזיק ולו פעם אחת בידו בלון כחול או סרט צהוב, מחשיב עצמו למומחה במחאה. בעיה נוספת היא שאיש מהמומחים לא מספיק איכפתי בשביל לפתוח את פיו וכך אנו נשארים עם הכלובים הדביליים ועם הטרנד הנפסד להפגש עם האנשים שמולם מוחים. ומאד רצוי לא למתוח עלי ביקורת אישית מבלי שאת יודעת מי אני, כמה יזמתי ומה עשיתי.

זהבית פ

New member
יונה יקרה, אם לא תספרי לי, איך אדע?

בכל אופן, אם יש לך תוכניות לעתיד לאותן פעילויות מסוג אחר, כדאי שתפרסמי אותן כדי שתהיה לנו האפשרות להשתתף.

יונה1

New member
אשמח מאד מאד לספר לך

אם תצטרפי למשמרות שלי מול בית רה"מ. כל מה שנדרש, זה להתקשר ל [email protected] ולבקש שיסדרו אותנו יחד. ולגבי פעילויות "מסוג אחר" - הרי שממש אין כל צורך לשבור את הראש. מספיק לקחת את הפעילויות "מהסוג הקיים", לבטל 99% מהן, ולתקן את האחוז הנותר.

יונה1

New member
זה לא מידע סודי כל כך../images/Emo13.gif

המשמרת הבאה שלי ב-22.12 בין השעות 1600-1800

זהבית פ

New member
ואני אהיה ביום שני הקרוב בהפגנה שתתקיים מול

משרדי הצלב האדום, אם תגיעי, אפשר להפגש ולדבר גם שם. תוכלי לזהות אותי עפ"י השלט שאחזיק שבו יהיה כתוב: EQUAL RIGHTS FOR GILAD SHALIT AND HAMAS PRISONERS

יונה1

New member
אחרי שנתיים וחצי של עמידה ברחובות

אני כבר עושה לעצמי הנחות ומשתתפת רק בפעילויות שלדעתי יכולות לתרום לשחרורו של גלעד. לצערי עמידה מול הצלב האדום איננה אחת מהן.

למעלה