מטה הנוער מציג:

lorda

New member
מטה הנוער מציג:

מטה מאבק הנוער מכריז: הפגנת הספרים ומאהל התיכוניסטים הראשון יוצאים לדרך! ביום ראשון ה25.11 תצא צעדת מחאה ענקית של הנוער מקניון רמת אביב לכיוון ביתה של שרת החינוך הגב' יולי תמיר-רחוב יהודה הנשיא מס' 37. בהפגנה זו נביא את ספרי הלימוד שלנו לפתח ביתה של שרת החינוך שם נניח אותם בטענה כי אין לנו כל צורך בהם שכן אנחנו לא לומדים ואנחנו כבר למעלה מחודש בבית. צעדת המחאה הזו היא אקט מחאתי כנגד העובדה ששרת החינוך אינה מצליחה לפתור את המשבר למעלה מחודש וחצי. אנחנו קוראים לשרת החינוך יולי תמיר, לפתור את המשבר או להתפטר! ההפגנה תצא מקניון רמת אביב ביום א' ה25.11 בשעה 12:00!! בסוף ההפגנה יפתח אוהל מחאה מחוץ לביתה של שרת החינוך , אתם מוזמנים לבוא עם שקי שינה ולבלות איתנו את הלילה. חשוב מאוד להביא ספרי לימוד!! (שכמובן ויוחזרו אליכם בסוף.) זכרו: כוחנו באחדותנו!! לפרטים נוספים: http://hafgana.txt.co.il/

ZiV GiLbOa

New member
כל הכבוד לכם!!

תמיד רציתי להיות אקטיביסט כזה שפועל והולך להפגנות. משום מה אני לא כזה.

Dark Neko

New member
השתגעתם?!?!../images/Emo41.gif../images/Emo185.gif

12:00?! אני מבלה בשנת היופי שלי ובהתבטלות מול הטלויזיה.

skaramoosh

New member
חשבתם רגע לפני שקפצתם לארגן את ההפגנה הזו?

אני מבינה שזה מתסכל לשבת בבית בזמן שמערכת החינוך נזרקת אל פח האשפה, אבל זה ממש לא יעזור ללכת לבית של שרת החינוך ולשים לה ספרים מול הדלת. זה עושה יופי של רעש ומהומה, כולם ידעו שאתם לא סתם, אתם מוחאים על הידרדרות דור העתיד. מה שבאמת יעזור זה לארגן לימוד אלטרנטיבי, עם הורים מתנדבים שילמדו ויכינו לבגרויות בזמן השביתה. לא לתלות את האשם במצה הארץ בשרת החינוך, שאולי היא אשמה, אני לא יודעת אבל כמו שאמרו בפורום פאנפיקים בתגובה לאותה הודעה- זו הפרה בוטה של זכויות הפרט. בתור התחלה, פירסמתם את הכתובת שלה באינטרנט, מה שגם אסור לפי התקנון של תפוז. שנית, היא לא היחידה שגרה ברחוב יהודה הנשיא, אתם לא חושבים שזה יפגע בשכנים שלה שתקימו אוהלים באמצע הרחוב? "אנחנו קוראים לשרת החינוך יולי תמיר, לפתור את המשבר או להתפטר" ? ואיך בדיוק היא אמורה לעשות את זה, כשארגון המורים מסרב לכל הצעה, ומסכים רק למילוי כל התנאים המופרכים שלהם מידית, בלי להתחשב בכך שיש עוד הרבה עובדי מדינה (משטרה, בתי חולים וכו') שיש להם עבודה לא פחות שוחקת ועם לא יותר שכר. ארגון המורים דורש מידית העלאה בשכר לכל המורים, בלי התחשבות בותק, מקצועות הלימוד והקדשת זמן פנוי של המורה- יש מורים שיותר משקיעים, מלמדים מקצועות יותר חשובים, ומלמדים גם מעבר לשעות הלימוד הרשמיות. לדעתי הם צריכים להיות יותר מתוגמלים ממורים שבאים נטו לשעות העבודה, לא מקדישים מעצמם לתלמידים, ורק מעבירים את החומר בעל פה- בלי באמת ללמד. ארגון המורים הם לא בדיוק צדיקים תמימים, האנשים שעומדים בראשו גרמו ללא פחות, אם לא יותר משברים מאשר משרת החינוך יולי תמיר. לא מספיק המורים שובתים לתקופה כה ארוכה, ופוגעים בלימודים ובבגרויות של תלמידים התיכון, בנוסף לזאת הם משדלים את התלמידים לבוא להפגנות לתמוך במאבקם של המורים? הרי זה ברור שמה שחשוב למורים הוא לא עתיד המדינה, החינוך שלנו וטובתנו, אלא עתיד הכיס שלהם וכמה כסף הם יקבלו. אולי הם מקבלים פחות משכורת מעובדי מדינה אחרים, אבל לאף עוד מדינה אין חופשות כמו למורים- חודשיים חופשה בחופש הגדול, שנת שבתון כל שבע שנים, השתלמויות, מספר מועט יחסית של שעות בשבוע. אני מסכימה שהמורים בהחלט לא מקבלים משכורת מספיקה, אבל זה פשוט בלתי אפשר להעלות לכל המורים בבת אחת את המשכורה, בלי הוספת שעות לימוד. הדרישות שלהם פשוט מגוחכות. (וLORDA- גם אני חיכיתי למכתב שלא הגיע
)

למעלה