מטובוליזם ורצון דחוף לעלייה במשקל

oshriva890

New member
מטובוליזם ורצון דחוף לעלייה במשקל

אני מתאמן כבר כמה שנים ואני לא ממש מעלה במשקל אם כי יש שינויים ואני די חטוב אבל אני 1.78 ואני שוקל רק 60 קילו והאחוזי שומן שלי עומדים עד 10% והמטרה שלי להגיע ל-70-78 קילו ואני לא מצליח למרות שהייתי אומר גיינר לפני ואחרי אימון ולמרות שהייתי אוכל 3 ארוחות מסודרות ביום שעה וחצי לפני אימון הייתי אוכל פחמימות מנה עשירה אחרי אימון ארוכה משולבת של גיינר ארוחת פחמימות משולבת בטונה ועוף והייתי אוכל במהלך אימון בננה פרות יבנים ודברים שנותנים אנרגיה ונשארתי באותה משקל וממש חשוב לי להרזות והרגליים שעליהם עבדתי ממש המון התחזקו אומנם אך לא השמינו ואין בהם מסה בכלל וממש ממש חשוב לי לעלות ברגליים ובקוביות ולהשמין אני די רזה

oridoron77

New member
תהיה חכם

ותלך להתייעץ עם תזונאי ספורט. חבל לבזבז עוד כמה שנים טובות של אימונים, מבלי להגיע לתוצאות שאתה מחפש. חוצמזה עניין תוכנית האימונים גם הוא חשוב, איך היית מתאמן? אורי

oshriva890

New member
תודה על התשובה

הייתי מתאמן במכון כושר תוכנית של כל יום שתי שרירים ובטן 6 אימונים ובשבוע למשל יום אחד חזה יד קדמית ובטן רגליים כתפיים ובטן וגב יד קדמית בטן ככה ובחצי שנה לפני הצבא התחלתי לשלב המון אירובי ריצות ארוכות מתח ושכיבות שמיכה אבל הייתי אוכל גם ארוחות גדולות לפני ואחרי אימון של פחמימות לפני אימון וחלבון משולב פחמימות אחרי אימון ועכשיו אני בצבא לא יודע מה יהיה אם אני יוכל לכת לתזונאי גם עדיין לאל וחם אם אני יהיה לוחם זה יהיה אפשרי בו זמנית לשלב דיאטת השמנה עם הצבא?

oridoron77

New member
תשובה

ראשית, נסה ללמוד לכתוב עם סימני פיסוק. לא קל להבין את הטקסט שאתה מעלה. לבצע 6 אימונים בשבוע של AB נשמע לי לא נכון, נקודה. לשלב המון ריצות ככה סתם, גם יובילו לחוסר התקדמות, ופונטציאל לפציעות. אם תהיה לוחם מן הסתם יהיה קשה יותר להתמיד בתזוה, אבל לא תמיד בלתי אפשרי. מה שתצטרך לעשות, זה לתת לתזונאי שאליו תלך מפרט לגבי אוכל נגיש שיש לכם (בבסיס או בשק"ם אם יש לך אפשרות לקנות) והוא מהמידע הזה ינחה אותך איך לאכול בהתאם לצרכים שלך. השמנה = לעלות אחוזי שומן. כלומר אתה לא רוצה סתם לעלות אחוזי שומן, אלא שעלייה באוזי שומן תתבטא כתופעת לוואי לעלייה במאסת שריר. ככה שלבצע "דיאטת השמנה" יותר יתאימו לאנשים שבתת תזונה חמורה המסכנת חיים (במקרים של הרעבה עצמית) בהם נדרש לעלות את מאסת השומן בגוף לגבולות הנורמה. בהצלחה אורי

למעלה