מטווחים בטירונות

JuliaK5

New member
מטווחים בטירונות

היי, אני סובלת מ קל וכפי שידוע לי הוא נגרם מבעיה במפרק הלסת.. אני לא בטוחה ב-100% שזו הסיבה אז יכול להיות שזה הופיע לאחר שנחשפתי לרעשים בעוצמות גבוהות.. אני יודעת שבמטווחים יורים עם אטמי אוזניים אבל כבר שמעתי מחברים שהיו להם צפצופים באוזניים גם אם הם השתמשו בהם.. אני ממש לא מעוניינת בהחמרה בטיניטוס בגלל כמה יריות אבל אני גם ממש לא יודעת מה לעשות לגבי זה.
מה קורה אם מישהו מוציא פטור ממטווחים? האם זה משפיע על יציאה לקצונה (אני עתודאית אז הטירונות שלי תתקיים בספטמבר הקרוב.. כמו כן אני מיועדת לקצונה)? האם בכלל ניתן להוציא פטור כזה? אם כן, כדאי לשקר ולהמציא סיבה או לומר את האמת? כידוע לי, מורידים פרופיל על טיניטוס..
אני ממש אשמח לתשובה, תודה.

netapet2

New member
היי

אם את מיועדת להיות עתודאית, אני מאמינה שהיית כבר בצו ראשון, האם דיווחת על כך בבדיקת הרופאה?
אם לא, ממליצה לך לדווח, את ממש לא רוצה לסבול ממשהו בעתיד אם לא יעזרו לך להמנע ממנו.

פטור ממטווחים אני לא מאמינה שיתנו לך אם זה קל, אבל יכול להיות שיהיה לך איזה שהוא פטור לאוזניות או משהו כזה.
במידה ולא תצהירי- כשתגיעי לטירונות ויתנו לך לטווח אף אחד לא יתחשב במצב, במידה וזה יהיה מוצהר- יכול להיות שיאפשרו לך לירות עם אוזניות.

JuliaK5

New member
אהלן..

תודה על התגובה, כבר התקשרתי למדור עתודה והם יטפלו בזה :)

למעלה