מטומטמת מטומטמת מטומטמת

דנדוש20

New member
מטומטמת מטומטמת מטומטמת

זה מה שאני. ממש יש לי בחילה מעצמי. זוכרים שסיפרתי לכם על ה"אקס המתאדה"? אז התקשרתי אליו קודם, סתם בשביל שננהל שיחה מבוגרת, של "התבגרנו". הוא הרים, זיהה תקול שלו, פלט איזשהו תירוץ שהוא לא יכול לדבר בגלל שהוא בדיוק בשניה זו יוצא לעבודה, אז אמרתי שיחזור אליי והוא התחיל למלמל כמה שקרים... אוףףףףףףףףףף. אני כזו מושפלת מפגרת. אני לא מצליחה להתגבר על זה.

g a z

New member
../images/Emo45.gif

חבל שלא כתבתן את זה ביום חמישי בלילה...
"איך תאמרי לו ילדה אמרת אין לאן ללכת הוא לא ידע ואת כמו הרוח שותקת. והזמן שלך אם רק תתני לו הוא יברח והזמן שלך אם רק תגעי ישאר איתך..." הזמן שלך- היהודים מילים ולחן: תום פטרובר

נרקי

New member
../images/Emo24.gif

את לא מטומטמת.. ניסית להיות בוגרת
עכשו את רואה שהוא לא מעוניין בך שלחי אותו ישר לעזאזל שם מקומו
שיהיה לו לבריאות. תמשיכי הלאה מותק יש מלא טובים ממנו בשוק

a e q u i t a s

New member
אמממ

אני חייב להגן עליו, מן סוג של אחוות גברים
!! אבל בתכלס הוא טמבל
! אז תעזבי אותו

Paranoid Eyes

New member
בסדר

אז עכשיו את מבינה שהוא טיפש וילדותי. מה פתאום את בוכה על זה? קיים בכלל מישהו/מישהי שתזילי דמעה בגללו? את לא מושפלת ולא מפגרת, ודי לבכות!:)

Dark Muse

New member
כן, עשית מעשה מטומטם...

דעה שונה כאן בפורום אה?!
כפי שכתבתי כמה פעמים כאן, מה הקטע בלהחזיר את הגלגל אחורה? נפרדתם? די תעזבי ותתנתקי... מצטער שאת מרגישה רע, אבל לפחות למדת על בשרך

דיי דיי... לא מטומטמת...

את בסדר.. ודווקא עכשיו יהיה לך יותר קל למחוק את הטלפון שלו... יאללה תמחקי אותו.. תמצאי משהו להעסיק את עצמך במקום לחשוב עליו.. שטויות לא קרה כלום.. שילך לחפש...

Come Alive

New member
שנאה עצמית היא חסרת תועלת פה,

התקשרת כבר, אין מה לבכות על חלב שנשפך. מטומטמת, לא מטומטמת, את הרגשת צורך לעשות משהו ועשית אותו. אז אוקי, התקשרת, הוא התנהג מוזר, מגעיל, מילמל שקרים.. עכשיו את יודעת שאין לך טעם לנסות ליצור איתו קשר שוב. פשוט.. תלמדי להשאיר את העבר בעבר. החיים שלך ממשיכים קדימה. למה לך להסתכל אחורה? זה רק מזיק לך. תראי איך את משתגעת. היה לך טוב ויפה עם האקס, היה ממש יפה והיו המון רגשות, וזה משהו שלא תשכחי. אבל תזכרי שגם עכשיו טוב לך עם החבר הנוכחי. ומה תחשבי על עצמך אם תסתכלי אחורה על הקשר הנוכחי שלך ותגידי: "וואלה, הייתי ממש לא פיירית אליו.. כל הזמן התעסקתי באקס וכ'ו". אם את מרגישה שהרגשות שלך כלפיי האקס Are overcoming you (מתגברים עלייך), אל תשלי את מי שאת איתו כרגע. תתמודדי עם זה, ואז תעברי הלאה.

L y c a n

New member
עשית את מה שנראה נכון בעינייך

באותה נקודת זמן, אז כנראה שאת לא מטומטמת.. ניסית בעצם לתת לו עוד הזדמנות, הוא לא ניצל אותה, הוא פיספס אותך, הוא לא שווה אותך! נסי להפנים שהוא באמת לא שווה אותך, שאת הרבה מעליו.. יעזור:)

לא את ולא מיטל מטומטמות

גם אני עשיתי את זה פעם, זה התעללות עצמית ועוד על מי..אל איזה פחדן שלא מתקשר אפילו לומר שלא בא לו (בעצם גגם אני עושה את זה אבל לא בכבוונה, באמת שלא...) זה יעבוד- הבטחה שלי אלייך!

למעלה