מטוסי ה 777 של אל על מצודים במשו?

bell boy

New member
מטוסי ה 777 של אל על מצודים במשו?

היי אנשים מה קורה? רציתי רק לדעת האם מטוסי ה בואינג 777 של אל על מצוידים במינימסך וערכת בידור ניידת הגב המושב? היות ואני אמור לעשות טיסה טראנס אטלנטית איתם מניו יורק לתל אביב ואני לא רוצה להשתעמם יותר מדי תודה

bell boy

New member
אה ועוד דבר..

מהו המקום הטוב ביותר למי שרוצה לשבת ליד החלון מצד ימין של המטוס? על הכנף? לפני דלת היציאה? לתשובתכם אודה, תודה

goldengate

New member
כל אחד מאלה יוכל לענות לשאלתך.....

מצטייני אגף התחזוקה של אלעל....מזהים את נועם? לבון?

כן...

מטוסיי הבואינג 777 של אל על מצויידים במערכת בידור אישית בגב המושב... בקשר לשאלה השניה לא תמיד הכי טוב לשבת ישר מאחוריי הכנף כי לפעמים היא מסתירה הכל שרוצים להסתכל קדימה... טיסה נעימה

יש מסך לכל כיסא, לא

בטוח לגבי אלו שמעבר כי מקדימה אין להם כיסא, כלומר ב כיסא בו נמצאת טלוויזיה. כיוון שקידמת המטוס עד הכנף זה הביזנס, ועל הכנף לא כל כך כדאי לשבת כי היא מסתירה אני אישית אוהב את המחלקה האחורית

MrHankeY

New member
אם מדובר בטיסת לילה

זה לא כלכך משנה אם המושב ממוקם על הכנף או לא... הטיסה שטסתי לניו יורק באוקטובר נחתה ב 6 בבוקר בערך ועדיין היה חושך מוחלט...

נועם ס

New member
../images/Emo108.gifאני לא מסכים עם שוללי הישיבה

אחרי הכנף. אותה השנייה בהמראה כשהאף מתרומם, החלק האחורי יורד קרוב לאספלט. זו שנייה קסומה!

MrHankeY

New member
ב 777 אני מסכים איתך

אבל ישנם מטוסים שככל שמרחיקים אחרי הכנף הרעש יותר מורגש. זה למה אני תמיד מעדיף לשבת בקדמת המטוס

אני יודע, שאם יושבים על הכנף

זה המקום שמעט ולא מרגישים קפיצות לא? (רואים את הכנף עולה ויורדת וזה דיי מפחיד)

שלזינגר

New member
---->

אני כרגע חזאתי מתאילנד וישבתי על הכנף. זה ממש לא מפחיד. להפך! זה ממש מגניב לראות את זה ככה.... זה גם זווית טובה לצלם תמונות...

MrHankeY

New member
האמת שמבחינת תמונות

הכי טוב לשבת או ממש לפני הכנף או ממש אחרי הכנף (לדעתי בכל מקרה)

747 400

New member
שאלה???????????

האים במטוס 777 של אל על במחלקת תירים ישמקומות ליפני הכנף?

747 400

New member
../images/Emo51.gif

אתה יכול להגיד לי את מספר המושבים האלה בבקשה?

למעלה