|מטוסמהי החברה שנחשבת מס' 1 בעולם?

VictorianPeach

New member
אני מצפה מאנשים פה לדעת מה התשובה..

אמרו לי שזה אמריקן איירליינס אבל משום מה לא נראה לי...

ארזS

New member
לא יודע...

שמעתי שסינגפור נחשבת לאחת החברות הטובות בעולם. אבל שהמבינים יגידו. אני רק יודע לצלם מטוסים... לא מבין באיכויות של החברות...

ny22

New member
מנהל
לא בדיוק...

1. אתה גורו בצילום מטוסים. 2. אני בטוח שאתה מבין הרבה הרבה יותר.

שלזינגר

New member
תשובה רשמית:

לפני בערך חודש פרסמו כאן תוצאות של סקר ושאלון בו נשאלו כמה מיליוני אנשים שטסו הם נשעלו על על אוכל, שרות קרקע, מחלקות שונות... יש מנצחים בכל קטגוריה וגם העשר הטובות ביותר. הנה קישור:

VictorianPeach

New member
אחרי שנציגת החברה טרחה ליידע אותי

שהדיילים שלהם עובדים בג'ינס וטי-שירט כי זו חברה דינמית וצעירה ושלגבי הכמעט אסון ב-JFK (דבר מאוד התריע אותי מלטוס איתם) "אין לה מושג כרגע"- ספק גדול אם הם יגיעו לספרי ההיסטוריה של התעופה... חבל...

danidin1985

New member
ישראייר למרות היותה חברת תעופה

צעירה ודינמית לכאורה (זה פשוט ביזיון שדיילים שם הולכים עם טי-שירט וג'ינס הערה: אם מה שקראתי נכון ). לישראייר ישנן הרבה תקלות ואירועים (ראה מקרה ה ATR החמישי ז"ל). יש לה מטוסים חדישים פחות או יותר אך כניראה התחזוקה לקויה.. ישראייר חייבת להשתפר ולהתקדם כי אחרי קניית אל-על בידי בעלי ארקיע ישנן בעצם שני חברות מתחרות לכן ישראייר חייבת לשרוד! אך כאמור הדרך עודנה ארוכה עבור ישראייר, לצערי.

VictorianPeach

New member
בטח שמה שאמרתי נכון!

התקשרתי כדי לברר קצת על החברה כי הייתי אמור לטוס איתם וקצת חששתי לאור העובדה שיש להם מטוס אחד בלבד שטס לניו-יורק וגם אחרי מה שקרה ב-קנדי. הטלפנית אמרה לי שהם חברה חדשה וצעירה ושאפילו הדיילים שלה לבושים בג'ינס במהלך הטיסה כי הם כאילו "מגניבים וצעירים"... התאפקתי לא לצעוק עליה שהם עושים עוול לעולם התעופה, ניתקתי את הטלפון ובליבי נשאתי תפילה חרישית שלא אזדקק לטוס עימם לעולם... טוב, נו, לפחות לא עד שיקנו 777...

e dor

New member
אז שני דברים לי אלייך

א. רק לפני ... שנה/שנתיים החליפו את המדים של ישראייר ועליהם ... כמה סמלי :/ סרטים כתומים על הצוואר, חולצה לבנה ומכנס ... כחול כהה אם אני זוכר נכון. ב. לידיעתך - תחזוקת המטוסים של ישראייר מבוצעת ע"י ... אלעל

e dor

New member
ככה ידוע לי

אם אנשי אלעל יוכלו לאשר (מה שאני חושב שעשו בעבר) אני אודה להם מאוד.

gilgor

New member
קורה..גם אני גילתי שרק הם מטופלים

אצלם לפני שבוע..

ny22

New member
מנהל
יכול להיות שיראיר...

אל תשכח שזה עניין של טעם אישי (גם). אני אישית חושב שאלעל היא מהטובות בעולם (אבל אין לי כ"כ סמכות לומר זאת, כי לא טסתי בכ"כ הרבה חברות) (מבחינת האוכל, לאלו שאוכלים כשר).

e dor

New member
האמת ?

אני לא אוכל כשר ואפילו טסתי בפסח עם אלעל, והאוכל לא היה נורא בכלל !! (למרות שאני אף פעם לא אמרתי על חברה או על אוכל במטוס שהוא רע אז ...) לגבי הדיון - שתדעו לכם שהסקרים האלה לא קובעים במאה אחוז. אמנם אני בטוח שהחברות האלה מצויינות, אבל זה הכל עניין של טעם אישי, ובעיני מישהו אחר, יכול להיות שצ'רטר זול יחשב בעיניו כטוב (בין היתר), כי מה לעשות - היום כולם מנסים לשמור על סטנדרט מסוים. טיסות נעימות לכולם !

למעלה