מטוס אל-על לציריך שב על עקבותיו

ערן שחר

New member
מטוס אל-על לציריך שב על עקבותיו

בגלל תקלה "מטוס של חברת אל-על שהמריא אחר הצהריים לציריך שבשוויץ, חזר על עקבותיו ונחת בנמל התעופה בן גוריון בגלל תקלה. הנוסעים טענו שנמסר להם כי נוצר סדק בחלון תא הטייס ולכן הם חוזרים. בטיסה, מספר 343, היו 30 נוסעים והמטוס מועבר לבדיקה. לטענות הנוסעים לא נמצא אישור רשמי." רק 30 נוסעים זה מה שהיה במטוס?

e dor

New member
בהחלט מוזר... תודה ששיתפת את הידיעה

למישהו יש פרטים ? אימות סוג התקלה, רישום, אימות כמות נוסעים וכו' ... ? תודה וערב טוב לכולם.

YHS

New member
דווקא כן

ה DC-4 ידוע גם בסימון C-54 וגם בכינוי skymaster.

eagle701

New member
אני לא מבין מזה בזמן האחרון???

תמיד לאלעל היו תקלות וככה גם לכל חברה אחרת יש זה לא רק בזמן האחרון

eagle701

New member
תתפלא

אתה לא מצפה שיכתבו לך על תקלות יומיות שקוראות נגיד באמריקן אירלניס נכון??

חן שיזף

New member
תשובה אלגורית לאיסלנדי

מה אנחנו יודעים על מימדי האיידס ביבשת השחורה? רק מספרים,ומעט מאד תמונות אם בכלל מצלמים שם! המודעות והמידע, מהשבטים והמקומות הנידחים האלה אינה מגיעה כלל לעתונות או למסכי הטלוויזיה וההתעניינות והידע בנושא בהתאם. מה הנמשל? הודות לקרבה האינטימית ביותר של חלק מהאנשים בפורומים,ליד המצלמות ובעיקר הסמיכות לאמצעי התקשורת ההמוניים!כל בורג שנופל ממטוס אלעל,מדווח בשניות לכל הפורמים ואתרי החדשות באינטרנט ובמדיה הכללית. בעולם כזה,ובמציאות כזאת,אלעל כמו כל חברות התעופה חייבת לתת תשובות.לא בדקתי סטטיסטית את העניין, אך אני בטוח שתגלה שלחברות תעופה מערביות יש יותר תקלות מלחברות באפריקה למשל,בדיוק מהסיבות הנ"ל.

אהמצלמה מכוללת את האירוע

ידוע. אבל אני לא חושב שזה קשור לשאלה שלי. נכון שבכל חברה יש מלא בעיות ותקלות. אבל בצי של 30 מטוסים אני לא צריך לשמוע שכל כמה ימים המטוס חזר על עקבותיו כי קרה משהו למנוע. זה לא צריך לקראת בחברה קטנה שיש לה מימון חבל על הזמן

למעלה