מטוס מים

efi2000

New member
מטוס מים

שלום טוב שנזכרתי, ראיתי פעם בטלויזיה מטוס קטן ששט במים ומשם ממריא, ונוחת למים וזה מטוס ללא גלגלים ושי לו 2 גלשנים כאלו בשביל מים. איזה סוג מטוס זה?

eagle701

New member
יש כל מיני סוגים של מטוסים שיכולים

לנחות במיים בלי תמונה היא אפשר להגיד לך איזה סוג מטוס זה היה...

מצטער, לא מצאתי תמונות של מטוס כזה

ותן דוגמה למשל סוג של מטוס ואני אחפש בגוגל, תודה.

uri ba

New member
יש מליון סוגים

כמעט לכל מטוס רציני היום יש גרסת מצופים.. צסנה קראוון אמפיביאן זה הגרסה המפורסמת ביותר (בזכות FS) יש גם גרסאות מצופים לC210 לפייפר סופר קאב - ולעוד רבים וטובים.. חוצמזה יש לך את המטוסים הימיים הייעודיים (לא התאמות) שנוחתים על הגחון ולא על מצופים.. CH418 לדוגמה שמשמש כמטוס כיבוי..

YHS

New member
איזה דפוק גוגל

כתבתי CH418 ולא מצאתי שום מטוס כיבוי. אבל במקרה בטעות (תקלת מקשים!) כתבתי CL215 וכן מצאתי. איזה מצחיק, מצד אחד תקלה בגוגל ומצד שני תקלה במקשים. (להחליף לוח מקשים?)

eyal bo

New member
מנה כל כך גדושה של ציניות

כבר מזמן לא הייתה כאן...

uri ba

New member
עזוב זה מן קטע כזה..

הוא חייב להוכיח שהוא יודע יותר טוב מכולם, מתרגלים...

YHS

New member
שמח שהתרגלת

תתגבר, תתגבר...... אני גם מניח שלך קשה מאד לקבל שיש כאלה שיודעים יותר ממך.... כמה מפתיע... יכולת, במקום לקשקש, להגיד, "סליחה, טעיתי, CL215". כל טוב לך וניפגש בשליפה הבאה שלך.

uri ba

New member
למה אני צריך להגיד?

מה זה לא ברור שטעיתי? התכוונתי ל-CL415 (כן, רוץ ותנסה לתפוס אותי בטעות שוב..) אין לי שום בעיה עם אנשים שיודעים יותר ממני, להיפך אני שמח שהם באיזור אני לומד מהם.. ממליץ לך לנסות לפעמים, זה דורש להקשיב ולהקטין את האגו (אני יודע שזה קצת קשה לך), אבל זה מוכיח את עצמו פעם אחר פעם... וגם לך יש כל מני יציאות, ואני לא יכול להוכיח כלום אז אני מעדיף לשתוק ולתת לך להנות "מהניצחון" שלך.. בכל מקרה, אני מציע לך עצה קטנה לחיים, אתה יכול לאמץ אותה ואתה יכול שלא, אבל תמיד תזכור.. אתה יכול להיות הכריש הכי גדול והכי אכזר שאי פעם חי במימי האזור, עד שיום אחד יתברר לך שאתה חי בגיגית...

../images/Emo45.gif

ישה: סתם יצאת שמוק. אפשר לתקן טעות (בפרט שטות כזאת) בלי להתנפח כמו תרנגול. ואתה עושה את זה כל הזמן! רק השבוע הוא "הסביר" לי שקסדה צבאית זה דבר הגיוני ... בצבא.

יפתח 15

New member
אפשר לחשוב ששניכם צ"א...

כמה אגו טריפ ושחצנות... תירגעו, במקום לריב כל הזמן תשתפו פעולה. עזבו עכשיו מי יודע יותר, למי יש יותר גדול, אני בטוח שאם במקום לריב אלא לשתף פעולה כל אלו שחסרי ידע (כמוני למשל) יוכלו ללמוד יותר. אמנם אני רק בן 15 אבל אני מרשה לעצמי להגיד לכם: קצת בגרות!

Shayks

New member
תגיד, מה הסיפור שלך?

למה אתה עונה לעצמך אבל בשם שונה?

YHS

New member
הוא לא ענה לעצמו. הוא ענה לנשר

כשהוא מניח שכולם יודעים שיש לו שני שמות.

למעלה