מטוס צסנה התרסק בעמק יבנאל

ramimz

New member
מטוס צסנה התרסק בעמק יבנאל

מטוס קל מדגם צסנה התרסק בעמק יבנאל שבגליל התחתון. על פי דיווח ראשוני, מדובר במטוס אזרחי שעליו היו טייס ושני נוסעים. בגלי צה"ל דווח כי כוחות משטרה וכיבוי אש הוזעקו למקום. נלקח מאתר וואלה.

srami

New member
מדובר בזלין CYE שיצא ממגידו

לדברי אב"ד בפורום תעופה קלה

ארזS

New member
איום ונורא, וזאת לא היתה צסנה

אלא זלין 242 , ואני מביע ביום קשה זה את השתתפותי באבל בכבד של המשפחות האבלות ושל כל קהילת חובבי התעופה בישראל.

ארזS

New member
וכאן יש תמונות של המטוס שהתרסק היום

בימים יפים יותר. אני נורא עצוב היום.
התמונות

tcu6

New member
מדהים הברדק, כנראה לא בכוונה, שהיה

במידע במערכות האינטרנט: וואלה וYNET וגם במעריב. בתחילה כמובן רשמו צסנה, הביאו תמונה של האצ'טק שהתרסק בעמק חפר בסתיו (בו נהרגו צפי פז ז"ל ושני טיסים נוספים) בתמונה של האצ'טק ראו את מספרו ומצאתי תמונה , כדברי ארז, בימים יפים יותר שצילם ארז בעבר בהרצליה. אח"כ הקרינו סרט באתר וואלה ובו נראה הזליןההרוס וחלק ממספרו CYE- בגוף הכתבה רשמו שזה מטוס דו מנועי- הושפעו מהתמונה שהביאו בטעות קודם. בכל אופן, זה מצער מאוד ויהיה זכר הטיסים לברכה. משתתף בצער המשפחות.

ארזS

New member
ועכשיו, כשיודעים עוד קצת פרטים...

אני מבקש להפנות את מי שלא משתתף בפורום תעופה קלה לשירשור שפתחתי בפורום ההוא לאחר מפגש קהילת התעופה הקלה שהתקיים במנחת קרית שמונה בתאריך 28/5/2004 . תוכלו לראות שם בין השאר את מדריך הטיסה מיקי קורב ז''ל שנהרג אתמול בעת שהעביר הרצאה מאוד מרתקת לחברים שהשתתפו במפגש, תוכלו לראות את המטוס שהתרסק אתמול 4X-CYE בזמן שהגיע אז למפגש, ועוד תזכורת נוראה שאביא כאן בקישור רגיל [כי אי אפשר להביא יותר מ-3 קישורים "חמים"]: ואני מתכוון לתמונה של נמרוד גרשוני ז''ל שנהרג בהתרסקות מטוס האצטק לא כל כך מזמן, איך שהימים עוברים ואיך שהצער גדול כל כך.

למעלה