מטורפים על קולנוע?

מטורפים על קולנוע?

שלום לכם, אני מזמין אתכם אישית, בוגרי כיתה ט' שמטורפים על קולנוע, ורוצים ללמוד קולנוע בתיכון: לבחינות הקבלה למגמת הקולנוע שמתקיימות ב15/2/05 החל משעה 16:00 באולפן הקולנוע של המגמה באשכול פיס "רביבים", סמוך לתיכון רביבים, הלימודים במגמה פתוחים לכל בוגרי חטיבות הביניים בראשל"צ והסביבה, ושאף אחד לא יטעה אתכם - מגמת קולנוע שבה באמת תעשו סרטים עם ציוד מקצועי ואולפן קולנוע אמיתי יש רק אחת בראשל"צ, והיא מגמת קולנוע בתיכון "רביבים", אז נפגש ברביבים. להתראות, טל, רכז המגמה צירפתי לכם הזמנה אישית, אנא העבירו הודעה זו לכל החברים שלכם שגם מטורפים על קולנוע.

mail man

New member
סליחה, אבל זה נשמע מעט פתטי ../images/Emo10.gif

הכוונה נחמדה, אבל להזמין אנשים למגמה, בתור רכז מגמה, דווקא דרך פורום? ומה זה הכינוי הזה "מטורפים על קולנוע"?

0mroosh

New member
אני גם חושב שהניסוח

לא ממש אמין.. ושזה נראה די מגוחך.. אבל יכול להיות שיש בזה טוב.. לא יודע.

ברונדבי

New member
בצורה אנכית, כן.

בבי"ס זה בראשון יש מגמה טובה. אותו מורה מצפה למצוא בפורום, ואין לו מושג מה היקפו, אנשים בגיליהם המתאימים מאיזור ראשון (אזור גדול) המעוניינים להרחיב מגמת קולנוע בשנתיים הבאות. הבחור הנ"ל מזמין אותם כאן בכרזה די מפגרת, אבל מקורית, ובהצלחה לך. נ.ב - "מטורפים על קולנוע" זה לא כינוי..זה סתם קריאה למתענייינים. שיהיה בהצלחה לכולם. ולא אמרתי לא חכם, סתם פתטי.

mail man

New member
אתה יותר פתטי ממנו

דורש תשומת לב, אין בעיה. ההודעה שלו נכללת מבין ההודעות היותר מעוררות רחמים שקראתי לאחרונה. הבט לרגע בשם המשתמש שלו, בצורת הביטוי: מצד אחד, בית הספר מכיל אולפן וציוד מקצועי לדעת המחבר. מצד שני הוא רוצה שאנשים "מטורפים על קולנוע" יגיעו. מה זה פה? מימדיון? הולכים ללמוד קולנוע לא לשתות פאנטה (בטירוף שלו).

ברונדבי

New member
לצערי ושמחתי

במגמת הקולנוע בתיכון, אנשים רוכשים ומרחיבים ידע. אני לא מאמין שיש מעריצי התפוז המכני ומנתחי סקורסוזה בכיתה ט', ולכן, רוצים אנשים עם רצון ללמוד קולנוע, ובהקצנה, כמו שידוע בעולם הפרסום - מטורפים, זהאחלה. מורדוך בן שימול? אולי זה שמו.......

0mroosh

New member
שמו באמת חשוד..

אני דווקא עדות לכך שיש מעריצי התפוז המכני ומנתחי סקורסזה בכיתה ט' (טוב נו.. אני לא דוגמא, כאחד שנולד עם קלאפר ביד, וביים את הלידה של עצמו.. זה באמת מקרה מיוחד), אבל אמרתי ואומר שוב, היוזמה בהחלט מבורכת.

0mroosh

New member
אני אתקן..

אנחנו לא דוגמא. ואני יכול להכניס עוד כמה לרשימה..

יש מספיק...

ויודע מה? אפילו, אם באופן היפוטתי לחלוטין, מדובר רק בשנינו - זה עדיין מספיק בשביל לשבור את ההכללה הגסה שלו

ברונדבי

New member
אני אתקן (אני אני אני)

לא באתי להכליל, באתי לראות דוגמא, והיא המתבססת על התיכון שלי, שהרוב לא מבינים בקולנוע, בצד התיאורתי או\וגם המעשי, חוץ מאולי כמה יחידים, או כאלו עם ידע חלקי.

0mroosh

New member
ככה זה בכל התיכונים..

אף אחד לא באמת אוהב קולנוע ,חוץ מכמה מיוחדים.. וכאן אנחנו נכנסים לתמונה.

0mroosh

New member
אני דווקא חושב שהיוזמה מבורכת.. אבל

נראה משום מה לא אמין ולא ממש מקצועי. מה שכן, מי זה המצולם בתמונה? :)

0mroosh

New member
אופסס. טעיתי בשרשור..

זה היה אמור להיות ב: מתי ישודר האוסקר? (הוא משהו כזה..), מה שכן , לא בשרשור הזה.. הזוי שכמותי.

תלוי איזו תמונה .... ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif

אותי למשל מעניין לדעת מי זה החתיך שמצולם בתמונה הקטנה הכי שמאלית... הבחור המצולם, סיים כיתה יג' בשנה שעברה, וכיום הוא ביחידת הסרטה ועושה עבודה נהדרת. תשאלו את המורה שלו, זה שתמונה השמאלית.....חחחחחחחחח.........

למעלה