מטורפת!!!

*mishel

New member
מטורפת!!!

יש לי מין תחושה לא נעימה כזאת, שאני מטורפת על כל הראש.... אני מסתכלת על בני נוער אחרים בגילי ואני רואנ אנשים ששמים לעצמם גבול... אני, כלום, אני שותה ומעשנת (לא סמים) ומתפרעת וחוזרת כל יום הביתה באיזה 5 בבוקר..... גם ההרפתקאות שלי עם בנים לא היו בדיוק מרוסנות.... אני ככה גם עם חברות, וכשהם איתי הם נורא משתחררות ונהנות ותמיד כולם רוצים לצאת איתי כי אני משוגעת ולא שמה **** על אף אחד... הבעיה עם זה היא שאני מרגישה שאני עושה את כל זה סתם, כי אני מרגישה ריקנות בפנים ורוצה למלא אותה במשהו... ההורים שלי נותנים לי לעשות מה שאני רוצה (הם לא בדיוק יודעים שאני מעשנת ושותה), ואני ממש אוהבת אותם, אבל אני מחפשת במה להתמרד, ואין לי במה! זה נשמע אולי מטומטם, אבל אני מרגישה שאני הורסת את עצמי... תעזרו לי למצוא תרופה לשגעון!

קרואלה

New member
זה אולי נשמע נדוש אבל....

את צריכה למצוא אתגר בחיים שימלא לך אותם. זה יכול להיות ספורט, אם זה לא הקטע שלך אז תתנדבי במד"א, קו לחיים וכד´. אל תקשרי את עצמך לגמרי, תתני לעצמך שני ערבים פנויים בשבוע להתפרע (זה בריא כזה במידה) ובשאר הזמן את חייבת למצוא לעצמך סיפוק אמיתי!

הכריש...

New member
לדעתי מה שאת צריכה זה...

להמשיך להשתולל ולהתפרע ולנצל כל רגע בחיים שלך הכריש...

איזה כיף לך..... הלוואי הייתי כמוך.

אני לא רואה שום בעיה פה, את חיה כמו שצריך, ולא נראה לי שמשעמם לך. זה נשמע שאת מנצלת כל רגע בחיים וזה טוב, זה טוב מאוד. הלוואי הייתי חייה כמוך. את חיה טוב, ואני בטוחה שהרבה היו רוצים להיות כמוך. רק תעשי טובה, לפחות תנסי להפסיק לעשן, חבל זה מזיק, אבל חוץ מזה, סבבה לך, את עושה חיים ולא שמה *** על אף אחד, מגניב הלוואי והיה לי את האפשרות לחיות ככה. רעות.

*mishel

New member
את לא רוצה להיות כמוני כל כך...

כשאני שתויה (כשאני יוצאת), אני מזה מחורפנת ואני מתחילה לרקוד, ולעשות שטויות, ולנשק חברות שלי.... אני משתחררת כל כך וזו הרגשה מדהימה! אני חיית מסיבות, אבל לא הבנתם מה הבעיה..... אני אחר כך במהלך היום כל כך רגילה וזה משגע אותי! אני רוצה להיות ככה כל הזמן... לא רק כשאני שתויה לשים זין על מה שאנשים אחרים חושבים! אני רוצה שיהיה לי אופי...

blackwolf

New member
עוד לא קראתי את מה שכולם כתבו

אבל אני אגיד את דעתי... לצאת לשתות ולהשתכר זה לא מה שנקרא אופי. אופי מפתחים בהמון דרכים אחרות. ואם הבעיה שלך היא שאת לא רוצה להיות רגילה, אז לצאת ולהשתכר זה לא הפיתרון ( להשתכר זה נחמד עד גבול מסויים ועד מקום מסויים ). יש המון דרכים להנות בחיים וזו רק אחת מהן והיא לא כל כך מיוחדת. יש המון דרכים להיות מיוחדת ואני בטוחה שאת יכולה למצוא דרך מקורית. ובקשר לזה שאת מסתכלת על אנשים אחרים. אנשים אחים תמיד נראים כאילו הם עושים יותר כיף ( טוב, לא כולם ). זה לא נכון, הם אנשים רגילים ולא משנה מה נדמה לך גם להם יש בעיות כמו שלך או אחרות. ובכלליות, את לא צריכה למדוד את עצמך לפי אחרים, רק לפי עצמך.

MetalBoy

New member
עצה

את צריכה למצוא לעצמך מטרה והתמקד בה.. וגם לנסות למצוא חברים ואנשים שאת תאהבי שימלאו את החלל הריק.. לשתות ולעשן זה לא טוב .. עדיף שתפסיקי.. מטאל

sweet bunny

New member
את לא יודעת איך אני מכיר את...

זה... אני זוכר שפעם הייתה איזו מסיבה (אנחנו כיתה פריקית על כל הראש) ומישהו הביא: א. נרגילה ב. וודקה (!) והם שמו את הוודקה בנרגילה במקום את המים.. והייתי כל כך מסטול שלא היכרתי את עצמי.. אני משתדל לשלוט על עצמי מדי פעם.. אבל כמו שכבר אמרו פה קודם- כדאי לך לנצל כל שנייה שאת יכולה ל"התפרפר" ולעשות מה שבראש שלך, כי זה לא יהיה ככה לנצח.. Your "psicho" time is temporary. use it." יום כתום עם גוונים וורודים שמרחפים מעל..

*mishel

New member
אתם צודקים!

LETS GET WILD !!!!!!!

xflil

New member
זה לא נשמע מטומטם, את הורסת את עצמך

בת כמה את ? את לא נשמעת לי יותר מ-16 נכון? למה לעשן בגיל כזה? האמת זה די אידיוטי, "בגיל כזה..." למה לעשן בכלל?! ולמה לשתות?! את תגיעי בסוף לרמות שתיה שהכבד שלך יתנפח למימדים עצומים שלא תוכלי לשכב על הבטן בסוף! אני יודע שזה מפחיד אבל כבר שמעתי סיפורים וחבר של אבא שלי מת בגלל שהכבד שלו התנפח מאלכוהול! והסיגריות בכלל.... אני לא מבין את זה..... אני חושב שקודם כל...להגמל...אפשר לעשות חיים גם בלי להשתכר זה בדיוק מה שאומרים מסוממים... הכל יותר... כל הרגשות עולים....אז מה? בסוף מתים מהסמים או ממנת יתר... אז למה להרוס את עצמך...? כמו שאחרים אמרו פה, אני חושב שאת צריכה להתמקד במשהו...לעשות משהו....להתנדב למד"א לפני שתגמרי במד"א... אפילו אולי בחוות חיות או משהו... יום אחד תשתכרי ותגלי שאת בהריון, כבר קרה פעם... לא כדאי
מקווה שעזרתי והפחדתי מספיק בשביל שתפסיקי עם העישון והשתייה באהבה גדולה גדולה, מתן

Frame

New member
למה מטורפת?

לפי מה שאני קראתי במכתב שלך....את לא נשמעת לי בכלל מטורפת סתם עוד ילדה שעוברת את גיל ההתבגרות...אין בזה כל טרוף בכלל. תמשיכי להנות חמודה כי החיים הם קצרים ואין דרך חזרה. אני גדלתי במשפחה שנתנו לי לעשות כל דבר שאני רוצה. ואני לא מצטער על כל שנייה שעברתי אפילו כשהיה קשה במצבים מסויימים. אני עד היום מודה להורים שלי על זה שנתנו לי חופש להשתגע. כי אם לא הם לא הייתי יוצא כמו שאני . והאמת אני חושב שיצאתי בכלל לא רע :) אז תהני כל את יכולה , ועל תשימי זין על אף אחד!!! פשוט תחיי...

xflil

New member
נכון....צריך לחיות

וגם אני משתגע, כמעט תמיד, אבל מה הקשר בין זהף לבין לעשן? החיים קצרים, אז למה לקצר אותם יותר? ותחשבו על זה חחחחחח אגב מי היה פה בניצנים?! היה בן זונההההההההההההההההה!!!!!1

איזה חיים כייפים יש לך... ../images/Emo13.gif

כמו בתגובה ההיא של רעות,גם הייתי כל כך רוצה להיות כמוך!!! אני עוד מעט בת 16 ,והחיים שלי לא כאלה כמו שלך...יודעת למה?? כי אני עדיין תלויה בהורים שלי...אני לא בדיוק חופשיה כמוך! כאשר אני רוצה לצאת למסיבות פרועות עד הבוקר בכל מיני מקומות, הוריי לא נותנים לי לצאת בגלל דאגתם למצב הקשה בארץ ואוגם שחושבים שאני עלולה לעשות שטיות...אתם יודעים למה אני מתכוונת... זה כבר נמאס!! בכל שישי ושבת אני נשארת בבית ומפטפטת באייסיקיו כאשר האחים הגדולים שלי מבלים... וזה די מעציב אותי!! אבל אני מנסה להתרגל לכך ולהבין את הוריי.. אבל לפעמים אני חושבת שמה שאומרים זה די לא הגיוני... אפילו רציתי ללכת לישון אצל חברי ולא הרשו לי, כך גרמו לי ולחברי הרגשת הכי באסה שבעולם!! אני מקווה שיש לכם מה לעודד אותי.. כי זה מה שאני צריכה לעכשיו..תודה מראש!!!!! מחנוש..

asael

New member
מישל - הכנסי וקראי את ההודעה!

בטעות כתבתי בהודעה שלי מיכל ולא מישל - אבל היא מיועדת אלייך ההודעה , או לפחות החלק הקטן שאת מוזכרת בו. אני מצטער שכתבתי פעמיים.

למעלה