מטחנה graef cm702 על איזה מספר לטחון בשביל מקינטה?

forumist

New member
מטחנה graef cm702 על איזה מספר לטחון בשביל מקינטה?

מקינטה brikka 2

יש מדרגה 1 ועד 20
 

itamars82

New member
לא בטוח שהמספרים בין המטחנות רלוונטיים-טחן בערך בגודל סוכר

 

itamars82

New member
דובי הסביר יפה

ובנוסף המספרים הם לא אבסולוטיים תקח שלוש מטחנות מאותה תוצרת גם מטחנות HI END במיוחד במשומשות המספרים משמשים לייחוס למשתמש כלומר 0 היא לא נקודה שבה הסכינים נוגעות ו20 זה טחינה גסה בגודל א ב וג' לא גודל קבוע בין מטחנות.
בעזרת טעייה וניסוי תגיע לאופטימלי בשבילך,
היות שכל העסק פה מבוסס על טעם אישי וחלק שותים עם חלב וחלק בלי,
בקפה מסוים חלק מהאנשים יעדיפו יותר דק או עבה לפי טעמם.
 
יש דרגה מ1 עד 20.... יש לך גם אצבעות... תמשש!

אנחנו לא יכולים להגיד לך מספר מדויק.... חלק מהמטחנות מוסיפים שייבה בשביל לגרום לטחינה להיות דקה יותר.
הדרך היחידה לדעת היא למשש את הקפה ולהרגיש.
סביר להניח שבמספרים הגבוהים תקבל טחינה גסה מידי והייתי שולל. טחן באיזור האמצע , משש ונסה להרגיש, האם הקפה מרגיש לך קצת חולי או פודרה? אם הוא פודרה או חלקו מחוספס אבל מרגיש יותר דק מחול זיפזיף, הטחינה דקה מידי ויהיה לקפה קשה לעבור, סביר להניח שהוא ישרף. אם הוא מרגיש כמו חצץ אז הטחינה גסה מידי.
&nbsp
יש עוד אפשרות, קנה מעט קפה טחון למקינטה בחנות מתמחה בכדי לקבל מעט קנ"מ למה שאתה צריך.
 

rubber duck

New member
בקיט של מטחנה זו מגיעות שתי טבעות הגבהה

מאחר ואני טוחן לאספרסו אני לא זוכר איזו טבעת מתאימה למקינטה
אבל בגדול נדמה לי שזו העבה מכולן


שרון
 
למעלה