מטח קטיושות על הצפון אני שומע את הבומים מהבית =\
R razaR2 New member 28/5/06 #3 מה רגע? אף אחד לא אמר לי שהפלשתינאים נכנסים למלחמה! הם עם הגוש או עם המצולע? :S סתם, אני מקווה שלא יהיו נפגעים בצפון..
מה רגע? אף אחד לא אמר לי שהפלשתינאים נכנסים למלחמה! הם עם הגוש או עם המצולע? :S סתם, אני מקווה שלא יהיו נפגעים בצפון..
Y yog3v New member 28/5/06 #5 אמממ ... הבנאדם אומר לך שהוא שומע את זה מהבית שלו ואתה צוחק?! תתבגר! לא מצחיק בכלל!
Y youcanrun New member 28/5/06 #7 נראה לי אנחנו צריכים ללמד את אומלרט להילחם =) למה הוא לא פותח חלון קודם?
N n0 id3a New member 28/5/06 #8 אם אולמרט יפתח חלון, הכי טוב לכולם יהיה שהוא יקפוץ ממנו. ולא מקומת קרקע.
W Winston New member 28/5/06 #15 נתנאל אתה בסדר אחי? שלא תצא לי עוד פעם לרוץ כשכולם במקלטים באמצע הלילה...
S saaror New member 28/5/06 #10 ימח שמם נמאס מהערבים האלה מה הם מתחילים שוב לעשות מהומות? צריך לטפל בהם אחת ולתמיד. שמאלמרט עוד נכנע להם. בושה לעם ישראל.
ימח שמם נמאס מהערבים האלה מה הם מתחילים שוב לעשות מהומות? צריך לטפל בהם אחת ולתמיד. שמאלמרט עוד נכנע להם. בושה לעם ישראל.
A Andromeda Galaxy New member 28/5/06 #14 פתחו תמקלטים פה, הלוואי מחר יבטלו את הבגרות במתמטיקה בגלל הקטיושות!