מטיילים עם התינוק ב
אנשים

מטיילים עם התינוק ב../images/Emo43.gif אנשים

חולמים על אסתי גינזבורג בלילות? מפנטזות על צ'ייס קרופורד בימים? פורום שמיניסטים מזמין אתכם לספר לנו מה גורם לכם ריגוש בחיים - ולמה ואולי תזכו בזוג כרטיסים לסרט 12. הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=463&MessageId=145354414
רוצים לראות את כנסיית השכל בהופעה? לרגל החג, החלטנו לפנק אתכם בכרטיס זוגי למופע המדובר של הלהקה! כל מה שצריך לעשות הוא להיכנס לפורום מצעדים וביקורת מוזיקה, לספר לנו מה השיר של הכנסייה האהוב עליכם, ומה הסיפור שעומד מאחורי הבחירה ואתם בדרך למופע! אז קדימה, אנחנו מחכים לסיפורים שלכם! http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=314&MessageId=145354770
כל הורה זוכר את הטיול הראשון של הילד שלו ואת החוויה הנפלאה שטמונה בגילוי משותף של העולם. פורום הורים לתינוקות והפנינג המנשאים הישראלי הראשון מזמינים אתכם לחלוק איתנו את החוויה, להשוויץ בתמונה של הנסיך או הנסיכה בטיול הראשון שלהם ואולי לזכות במנשא חדש. פשוט היכנסו לקישור: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=747&MessageId=145448975 אני מאחלים לכל הגולשים חג שמח וגלישה נעימה ב
אנשים

hodaya96

New member
חחחחחחחח

והוא משחק את האח הקטן שלה?!XDDD אבל באמת שכל הקאסט משחק דמויות בגיל יותר קטן ממה שהםP:

vitachka

New member
חמודים../images/Emo23.gif

באיזה אירוע זה? ובקושי זיהיתי את אנה

../images/Emo207.gif הפורום ריייייק!

אין אף אחד בפורום.. או שזה בגלל החג? ממש התצמצמנו בזמן האחרון..

hodaya96

New member
כן.. גם אני הרגשתי בזה..

אני אישית לא הייתי פה ממש בגלל שכל יום היה לי משהו לעשות ובקושי הייתי בבית.. אני מאמינה שהאחרים לא פה גם בגלל החג.. ואני מאוד מקווה שאחרי שלא יהיו עסוקים מדי יחזרו לפה בשיא המרץ=]

../images/Emo13.gif

אפשר לשחק בינתיים משהו שלושתינו עד שיהיו עוד אנשים.. רוצות? (אם בא לכן תנו רעיונות..)

lilith93

New member
לא הייתי כאן

כי סבלתי בטיול בדרום אבל עכשיו כשחזרתי אני יהיה יותר פעילה... :p

lilith93

New member
לא גדנע

טיול מטעם הכנה לצה"ל זה כאילו אימונים וכזה צבא בלי משפט צבאי.. והיה ממש כיף וקשה רצח!! הכול תפוס לי.. אם ת רוצה לדעת עוד תשעלי שעלות כי אין לי מושג מה לכתוב עוד..

lilith93

New member
חח

אני בי"ב (איזה מוזר לכתוב את זה) הטיול היה 3 ימים... האמת שכתבתי חפירה רצינית באיזה מקום אני יכולה פשוט להעתיק... יאללה נעתיק אז ביום הראשון הגעתי לבית פוסטר איפה שאספו אותנו ב 10 ל7 ויצאנו משם לכיוון דרום. ישר הגענו לבסיס של חיל האוויר שם אסינו מסולו שעושים בטירונות, עשיתי הכול (חומה,זחילה ,חבל דברים כאלה)לא וויתרתי לעצמי למרות שהייתי הבת היחידה שעשתה שם דברים (מתוך 15 בנות) והיה ממש כיף, אז הלכנו לסימולאטור ירייה וירינו במשך 5 דק ככה והיה ממש כיף, הרגתי הרבה "מחבלים" . אח"כ הלכנו למטווח וצפינו בחייל יורה על מתרות היה ממש מגניב חוץ מזה שבאמצע נפל לי אחד האטמי אוזניים וכאב לי קצת האוזן .. אחרי הבסיס נסענו לאכול צהריים ומשם נסענו למחנה, היינו אמורים לעשות טיול אבל לא אישרו לנו כי היה חם מידי אז במקום זה היה לנו שיעור ניווט,והיה יחסית משעמם, כי אני יודעת לנווט... אחרי השיעור הלכנו למסדר ואז התחלנו לסדר את המחנה, סידרנו את פינת האוכל והתחלנו להכין ארוחת ערב להכין את המדורה ואת פינת העל האש ומקום שינה. (כמובן שלפני ארוחות יש מסדר ובין דבר לדבר,וגם פאקלים) אני התייבשתי קצת אז לא הייתי בערב הוואי וחברה הלכתי לישון,וגם לא עשיתי שמירה. בבוקר התעוררנו ב5 וחצי (אני התעוררתי ב5 כדי להתארגן כמו בנוחות) והכנו ארוחת בוקר, היה מסדר ובוא עשינו פאקלים (שכיבות שמיכה,כפיפות בטן,בטן סטטית ) וקיבלנו מספרי ברזל, אחרי ארוחת בוקר העלנו את הדברים לאוטובוס עשינו סריקת זבל, ואז טיפסנו על הר שהיה ליד המחנה, אחד הקשים, הוא היה ממש תלול ושני חברה עזרו לי לעלות ושניים אחרים לרדת כי פחדתי... אחרי ההר שבו גם היה לנו שיעור על הקנאים נסענו למסלול הראשון, שבו הלכנו איזה 10 קילומטר בהרים עד שהגענו למצדה.. בהליכה היה לי ממש קשה אז שניץ(ניצן אחת המדריכות) עזרה לי ולקראת הסוף היא לקחה לי תתיק ,כשהגענו למצדה היא קנתה לי ארטיק לימון כי הייתי ממש חיוורת. אחרי ארוחת צהריים ליד מצדה נסענו למחנה והיה לנו עוד מסדר שבו בגלל שלא באנו בזמן עשו לנו פקל ואז היה לנו זמן חופשי ללכת למקלחת (שעתיים) ולהסתדר במקומות. אחרי זה היה לנו שיעור על מצדה אם חפץ(המדריך) ואז התחלנו להכין ארוחת ערב שהייתה ממש טעימה. אחרי ארוחת הערב הלחנו למופע אור קולי שמוקרן על המצדה, ואז לישון. התעוררנו ב רבע ל4 וב4 וחמישה היה לנו מסדר, שבו לא עמדנו בזמנים אז עשינו מסדר במצב סטטי (מצב שתיים כאילו מתחילים לעשות שכיבות שמיכה) ואז עלינו על מצדה כדי להיות שם בזריחה, אחרי שיעור במצדה (על ים המלח) קיבלנו חולצות ונסענו לנחל בוקק שם עשינו את המסלול והיה ממש כיף ומצחיק היה לנו שיעור באחד המעינות שם על איך נוצר מעיין, שם המדריך לקח בן אחת ושפך עליו מים וקרם גילוח וכאלה, היה ממש מצחיק, אחרי נחל בוקק נסענו לארוחת צהריים, היה לנו שיחת סיכום והביתה!!, הגענו לבית פוסטר ב4 וחצי והייתי בבית ב5 .. זה היה אחד הטיולים היותר כיפים שהיו לי הכרתי מלא אנשים מהקבוצה ואני כבר לא יכולה לחקות לאימון הבא שיהיה ביום שישי כמו שהסלוגן של הקבוצה אומר "אין הטיפה חוצבת בסלע מכוח עצמתה, אלא מכוח התמדתה" מי שקרא את כל זה כפיים.. ותמונה לסוף... מי שקרא את זה מלך!

כפיים לי :) קראתי הכל ../images/Emo9.gif

תמונה יפה :) גם אחים שלי עשו משהו כזה.. רגע , אבל לא הבנתי.. זה מטעם בית הספר ?(אח שלי היה ב"אחריי" והם גם עשו דברים כאלו..)

lilith93

New member
לא זה מטעם

העיר והמתנ"ס. יפה קראת הכל.. אבל יותר חשוב נהנת??

למעלה