מטילדה? מה שלומך?

מטילדה11

New member
תודה - עדכון

אני בבית עדין עם נקז.

עברתי כריתה מלאה + שחזור מיידי שח שתל. הצליחו לשמר את העור ללא משיכה או השתלה ממקום אחר. ביקורת אתמול הרופא לא היה ממש מרוצה ממצב העור וביקש ממני לשמור ולנוח. יום ראשון שוב מרפאות חוץ ואז מוציאים נקז (אני מפחדת) .

חוץ מזה שהיד מאוד מוגבלת בגלל הנקז ולכן אני לא שוטפת כלים, מנקה, מבשלת ו..., ו... ושיש מעט מאוד כאבים ולוחץ פה ושם הכל בסדר.

חמותי שהיתה כאן 10 ימים נסעה היום. ושקט ושלוה נכנסו לי ללב. הדלקנו נרות ועכיו כל אחד בפינה שלו בשקט מוחלט בבית ונעים לי. עוד מעט נארגן ארוחת שישי - הכל מוכן פרט לסלט.

דף חדש4

New member
את פשוט נהדרת!

את אשת משפחה למופת! הילדים שלך בטח גאים בך. החמות שבאה לעזור משמחת פעמיים הה? פעם כשהיא באה ופעם כשהיא הולכת...

מטילדה בדיוק אני קוראת אותך

למרות ששוחחנו בנושא בטלפון כולי תקווה שתחלימי מהר.
הבנתי שאת בבה"ח בגלל הניתוח/השד מה קרה?
הנקז מוציאים בבת אחת וזהו,,נגמר.
אצלי היד שלי הייתה/ועדיין מוגבלת בגלל הוצאת בלוטות למרות שהיא מתפקדת עדיין לא חזרה לעצמה.
אצלי - חמותי לא באה חח אבל אצלך טוב שהייתה וטוב,,,,,.

תהיי חזקה החלמה מהירה,

מטילדה11

New member
עוד עדכון - אוףףףףףףף

באתי למרפאה כדי להוציא את הנקז
הרופא מסתכל על הניתוח מעקם את הפרצוף ואומר - אישפוז.
אדום, לא יפה, לא יודע למה.
אנטיביוטחקה בוריד ומעקב.
כותבת דרך.הנייד.....

דף חדש4

New member
אוי מטילדה

תמשיכי לעדכן. לא נעים אבל מטפלים בזה וזה יסתדר. אני מאמינה. אגב- לו הייתי צריכה לעבור כריתה, נראה לי שהייתי מוותרת על שחזור. ראיתי באנטרנט מישהי שקעקע ענף מדהים עם פרחים לכל אורך הצלקת. נראה מאד מיוחד ויפה.

אני גם אחרי כריתה ושחזור

כבר 8 חוד' אחרי ולא יכולתי לחשוב על כריתה ללא שחזור.
ראיתי כל מיני קעקועים יפים אבל מבחינתי חלק מהיותי אישה ונשיות זה השד/החזה.
לא ראיתי שום דבר מעבר לשחזור מרקמות שומן מהבטן שלקחו ואני שמחה על כך אם כל הקושי שאחרי הניתוח.
יש לי עוד לשפץ את שניהם שיהיו באותו הגדול ולעשות פטמה אבל אני מקווה שאחרי הכימו זה יהיה קצת מאחוריי.

בריאות לכולם/ן.

תשמעי יקירה שלי

טוב שהרופא עירני לא נותן לך לפץח זיהומים בכריתה ובשיחזור
אז קטן עליך כמה ימים באשפוז ותצאי משם עם מצב בריא יותר
אם הגוף צריך עזרה טיפולית והרופא מאשפז אז עדיף לך מטיפול לבד בבית
ככה את שם תחת העין של הרופאים , הם יראו אם הטיפול משפר את המצב
שוחת לך ים של כוחות ותפילות להחלמה מהירה

למעלה