מטלה אחרונה ודי !!!!!!

מטלה אחרונה ודי !!!!!! ../images/Emo7.gif

שש בבוקר השעון מצלצל ואני מתחילה להתעורר ממהרת לחדרי הילדים בבוקר טוב אותם להעיר מייד למטבח נגשת ובכלים מקשקשת ארוחות בוקר, שתייה כריכים עם נקניק או גבינה. הילדים ללימודים ממהרים ואני עם סידורים אחרונים, פה תולה כביסה שם רוחצת כלים מסדרת את החדרים. במקלחת קמעא מתפנקת ולעבודה ממהרת בשעה ארבע וחצי מותשת הביתה חוזרת. ושוב יש כלים וכביסה, בישול נקיון וארוחה. זמן לילדים מפנה, שעת הקשבה ועצה טובה. וברקע הבעל נמצא מבושם לו לאחר רחצה שוכב בנחת על הכורסא וכאילו אינו בנמצא. ואז... שואל, דורש, איפה היית ומה עשית? ומדוע הגעת רק עתה? ואומר אני רעב. מיותר לציין שעד סוף היום ידיי עסוקות ללא מנוח, רגליי כואבות, ראשי סחרחר מתי יגיע המחר? ובלילה אני זוחלת למיטה כואבת עייפה דוויה רוצה להניח את הראש להרדם או שמישהו אותי ילטף. והבעל שלי מחליט שזה הרגע לממש את שבועותינו, חד וחלק, בלא רגש, בלא חום, וכבר הוא נכון. אחר כך הוא מפנה את הגב, נרדם, וקול נחירותיו קורע את הדממה, ואני מצטנפת בוכה, הסתיימה המטלה האחרונה.

אלה_ה

New member
צבטת לי את הלב במילותייך ../images/Emo10.gif

אני מאוד מקווה שזו הקצנה של המצב. כי לאף אחת לא מגיע לחיות חיים כאלו. אני מכירה יותר מאישה אחת שחיות במציאות דומה לזאת שכתבת עליה. אולי לא כל כך מוקצנת אבל מספיק קשה ושוחקת. ואם אפילו 80% נכון אני שואלת אותך: למה את מרשה שיעשו לך את זה? מדוע את לא בורחת ממסגרת כל כך מאמללת?

מיכללב

New member
שושן אדם.מתוקה

הבנתי לליבך..ומייעצת לך לעשות "סטופ". אבל אחד גדול כזה שבן הזוג ישמע וגם יגיב... צריך לדבר על זה , גם אם זה קשה. אני קיבלתי החלטה לפני חודש וקצת... וידעתי שלאן זה יוביל-אני זורמת. והיום,אני שמחה במקום שאני. מקווה שהקצנת אבל..יודעת שיש מצב כזה.

קשה להישאר ועוד יותר קשה לברוח...

כאשר נותנים למצב להימשך שנים על שנים, כאשר שותקים, לא מדברים ומפנימים. כאשר דורכים עליך במשך ימים מרובים. את יודעת שקשה להישאר, ויודעת שקשה יותר לצאת מהמצב. לפחות 80% ממה שנכתב זוהי האמת, ואני מנסה בכל כוחי לצאת החוצה, לפרוץ לחופשי. מקווה שיעמוד לי כוחי, שלא אשבר, שאתמודד,

אלה_ה

New member
שושן אדום ../images/Emo24.gif

עצם ההכרה בבעיה היא חצי הדרך לפיתרון. ואת כבר בחצי הדרך. מאחלת לך שתמצאי את הכוח לעבור את החצי השני. וחשבת אולי לקבל עזרה? קשה לפעמים להתמודד לבד. אולי תלכי ליעוץ פרטני על מנת לקבל את הכוח להמשיך ולמצוא את הדרך הנכונה כיצד לעשות זאת? ואנחנו כאן בשביל לתמוך ולעודד

האלי

New member
שושן אדום ../images/Emo24.gif

כל כך הרבה מילים רצו לי בראש למקרא דבריך... אבל מכולן נשאר רק לשלוח לך חיבוק ולנסות לחזק את האמון שלך בעצמך, בכוחך, ובזכותך. זכותך לחיות חיים טובים יותר. גם אם תצטרכי לשאת בכל המטלות (ואולי אפילו עוד כמה) אם רק תיפטרי מהעלבון שבזו האחרונה תרגישי אדם מאושר יותר. ומגיע לך להרגיש ככה. שלך, האלי. שמנסה לעודד ולתמוך.

שלהובית

New member
מילה טובה לשושן

שלום שושן... קראתי את דברייך והתחברתי מאוד לתוכן ואני מקווה שבאמת את מקצינה את הדברים והמצב לא נורא כל כך...ואפילו אם הוא פחות מכך ויש בך מרירות כל כך גדולה למה לא למצוא ערב שקט ורגוע...לצאת אפילו מהבית למסעדה טובה ופשוט לשוחח על הדברים ...להביע רגשות...להגיד מחשבות לפעמים אנחנו יוצאים מתוך הנחה שאחרים רואים את הדברים כפי שאנחנו רואים אותם ...וכשמלבנים את הדברים מתברר שהמצב לא כך...אולי תבקשי עזרה מקצועית אם את רואה שאי אפשר לחדור לשריון ששמו בעל...תתחילי בקטן..נדבך על נדבך ...הצלחה ועוד הצלחה ואולי ירווח לך מאחלת לך כל טוב...הצלחה ושולחת לך חיבוק תומך

תודה גדולה לכולם... וגם.. ../images/Emo24.gif

על התגובות והתמיכה, מקבלת מכם הרבה כוחות. עברתי כבר הרבה דברים, וכנראה עוד אעבור. היינו בייעוץ ולא הלך, ניסיתי להידבר, לא מסתדר. מאמינה שהדרך היחידה היא לומר שלום בצורה יפה. מקווה ומייחלת שלפחות בסיום נהיה תמימי דעים, נוכל להתגבר על כל המכשולים, ולהפרד אם אפשר כידידים. הרי יש לנו ילדים משותפים ולפחות למענם יש לעשות מאמצים.

אלה_ה

New member
גם להגיד שלום יפה זה לא קל

חשבת על גישור? ושיהיה לך בהצלחה בדרך החדשה שבחרת

נגעת לליבי מאד

קראתי את הודעתך רק היום. נגעת מאד לליבי. הרגשתי כאילו אשתי מדברת במילותיך. הארת לי שגיאות שעשיתי ומצטער עליהן. תודה לך עלהשיתוף מעומק הלב.

למעלה