מטלות ושעורי בית

shelycat

New member
מטלות ושעורי בית../images/Emo63.gif

אחת מהמטלות שלי לקראת שבוע הבא (ליתר דיוק יום ראשון) היא קריאה של הספר "פרנקנשטיין" לאחד הקורסים שלי(היתה לי בחירה בין עוד שני ספרים אבל כיוון שיש לי את הספר הזה בבית בשפת המקור הוא היה זה שנבחר). אני כרגע מבריזה/בהפסקה קצת מהקריאה וחשבתי בהמשך לאותה מטלה קצת יוצאת דופן, מה היו המטלות/שעורי הבית היותר זכורים לכם בשל היותם "קצת" שונים ממה שהתרגלתם?

נופר 30

New member
לצלם ולפתח תמונות לשיעור

בצילום ומאחר והדוד שלי היה צלם וכשהוא עזב את הארץ הוא השאיר לאבא שלי את המעבדה הביתית שלו במשך כל אותה שנה המקלחת שלי הייתה מעבדה ( אבא שלי אפילו עשה לי מנורה אדומה שלא יכנסו בטעות ) מזל שלהורים שלי היו שתי מקלחות בבית

רחלילי

New member
מטלת-כיתה (לא ש.ב.)

שהכי זכורה לי ומסקרנת אותי זה שנכנס ממלא מקום המנהל ודיבר איתנו על מה שקורה בארץ. זה היה השנות השמונים, לדעתי ממש ימי פרוץ האינתיפאדה הראשונה. הוא ביקש כמטלת כיתה (הוא היה על תקן מורה מחליף באותה שעה אצלנו) שכל אחד ישב עם עצמו בשקט כמה דקות ויחשוב לאן המדינה שלנו הולכת ואים יראו הדברים במדינה בעוד X זמן ( זה היה בעוד שנה או בעוד 5 שנים או משהו). ואמר שהוא אוסף מאיתנו את הפתקים ושיהיה מעניין לפתוח את הצנצנת שבה הוא שם אותם, ולהביט בעוד X שנים ולראות כמה צדקנו. עד היום אני נזכרת בזה ומאד מאד מסוקרנת מה יצא מזה.

gmgy

New member
אני מנצחת בתחרות בלי בעיה

כשלמדתי לתואר ראשון לקחתי קורס שנקרא "בריאות האשה" כחלק מהלימודים הכלליים שמחוייבים אליהם בתואר בארה"ב. באחד מהשיעורים הראשונים המטלה היתה שכל אחת מהבנות תיקח בבית מראה ותסתכל טוב טוב "למטה" יחד עם ספר הלימוד בו יש הסבר לכל אחד מהאיברים... היו בכיתה שלושה בנים שהתבקשו רק לקרוא בספר

לי יש סיפור מוזר....

בכתה ט´ כתבנו סיפור במבחן בהבעה- לגבי מסע בזמן. אני המצאתי סיפור שבו אני חוזרת בזמן לשנות השישים, ופוגשת את אבא שלי בקומונה שלו (הוא היה היפי עם שיער ארוך ואופנוע מפחיד- בהולנד), ומזדנבת אחריו ואחרי החברים שלו, וחיה כמו היפית- למרות שאני יודעת שהוא בעצם יהיה יום אחד אבא שלי. וסיימתי את הסיפור שאני רוכבת עם אבא שלי על האופנוע, ופתאום , משום מקום באה מולנו משאית, ואנחנו מתנגשים בה בעוצמה, ואז כמובן אני מתעוררת מחלום, ומוצאת על אבא שלי צלקת מאותה תאונה- שבה כביכול (בסיפור) אני מתתי.. מסובך??? בקיצור זה היה אחלה סיפור וקיבלתי 100 עגול. אבא שלי היה מאוד גאה שכתבתי עליו סיפור וביקש לקרוא את היצירה. אחרי 20 דקות הוא בא אליי עם פרצוף רציני ושואל איך אני יודעת על התאונה... מה מסתבר- באמת בשנות העשרים שלו הוא עבר תאונה עם משאית.. הוא שבר בתאונה הזו כמה שיניים וגם חוליה בצוואר... הקטע הוא שהוא מעולם לא סיפר על זה לי או אפילו לאמא שלי -הוא רק אמר שנשברו לו השיניים בתאונת דרכים... קטע קצת מוזר- לא?

למעלה