מטלות = ספירת מלאי

מטלות = ספירת מלאי../images/Emo88.gif

מי הספיק מה ומתי? רמז (אני כלום)... לצערי. ואתם?

NorthernStar

New member
זה לא לגמרי באשמתי

דווקא כתבתי את הטיוטא הראשונה של הצעת המחקר כמו שקבעתי עם עצמי (טוב, ארבעה ימים מאוחר יותר ביחס לתאריך המקורי, אבל מי סופר?). שלחתי לחברה שעברה קורס בכתיבה של הצעות מחקר כדי שתחווה את דעתה לפני שהמסמך עובר למנחה. אלא מאי? הוורד שלה לא מצליח לפתוח את קובץ הדוק ששמרתי בניאו-אופיס על המק! אחרי אינספור קללות, התחלתי באמת להילחץ: ומה אם אני לא מצליחה להעביר מסמכים בין הפיסי למק וההפך? הבעיה עוד לא נפתרה ובינתיים החברה יצאה מהעיר לכבוד הלייבור דיי ויקנד, כך שהעניין של ההצעה בהמתנה. ואם למישהי יש פיתרון לעניין אי התאמת הקבצים אשמח אם תוכל לחלוק אותו עמי בטרם אתלוש את כל שערות ראשי מהתסכול. עוד מטלה שקבעתי עם עצמי היא לחזור על כל החומר בערבית ולכתוב כמה חיבורים כדי לוודא שאני שולטת בדקדוק לקראת תחילת הסמסטר ביום שני. אז תכננתי. עוד לא קרה. יקרה אינשאללה מחר או יום חמישי. ומטלה עצמית - לסיים ספר שקניתי כבר מזמן שהוא עבודת הדוקטורט של מישהי על תרבות עירונית בתל אביב בתקופה המנדט, שכן הסמסטר אני אעסוק הרבה גם בתרבות עירונית וגם בתל אביב.

NorthernStar

New member
ועוד משהו

היום בבוקר המוניטור של הפיסי שלי חזר מתיקון (מהיר), מה שאומר שאני יכולה לקפל את המק ולחזור לפיסי הישן שלי. אבל אני לא ממש רוצה. אז המוניטור עדיין בקופסא של הפדאקס, ואני עוד על המק. מה אני אגיד, אנחנו כבר בבונדינג, וקשה עליי המחשבה להיפרד מהמק ולחזור לוינדוס המקרטע. אפילו עלו לי מחשבות כפירה בראש - לקנות איי מק גדול ונוצץ ב2500 דולר שאין לי, וככה להישאר לנצח על מק ולא לראות את הדסקטופ של הוינדוס לעולם ועד. מסקנה: מק הוא כמו הירואין. הוא באמת ממכר. ומחר אני הולכת לראות את המנחה. בזמן האחרון קבוצה קטנה ומצומצמת מבינינו נפגשים עם המנחה הזה בפאב בכל רביעי למפגש חברתי אקסלוסיבי בשו-שו, קצת כמו מועדון סודי, וכולן צריכות לאשר כניסה של חברות חדשות. אולי זה אליטיסטי להחריד, אבל נוח לנו ביחד.

d a p h n a

New member
קבוצת הפאב שלכם נשמעת ממש מגניבה

אנחנו יוצאים לפעמים לפאב עם המנחה, אבל זה לא שושו או אליטיסטי בכלל. הוא שולח אימייל לכל הדוקטורנטים שלו, ואפילו היה מוכן להזמין חלק מה-undergrads אם זה לא היה בגדר הסתה לעבירה על החוק (הצוציקים עוד לא הגיעו לגיל השתייה החוקי). הקבוצה השושואיסטית שלכן נשמעת מגניבה ביותר. אם אני אבוא לביקור בטורונטו, תאשרי לי כניסה?

NorthernStar

New member
את בהחלט מוזמנת

המשקאות על... חשבונו!
אני לא יודעת למה זה בשושו. לא נראה לי שזה נורא יוצא דופן לכנס קבוצה קטנה של אנשים שיש להם משהו במשותף ושמרגישים בנוח אחד עם השני. אבל מה שכן, את הקבוצה הזאת אני מעדיפה קטנה. כך יש לנו מספיק זמן לשוחח, ללבן עניינים, אפילו קצת לרכל לפעמים. ואנחנו כן פותחים את השורות קצת לחדשים. רק הערב הזמנתי את הבחורה החדשה שפיתחתי איתה קשר אימיילי וטלפוני - באישורו כמובן. ואם את באה לטורונטו - את מוזמנת לספר לי. אני מבטיחה לקחת אותך לאנשהו שווה וגם להכיר לך את האנשים, אם תרצי כמובן. ואגב, כשתראי אותי - תזהי מיד, אני מקווה. כבר נפגשנו בעברנו...

d a p h n a

New member
לגבי ההזמנה

אני מקווה שתהיה לי הזדמנות לממש אותה. האמת היא שכידוע דווקא קורה שאני מגיעה לטורונטו, רק בדרך כלל קשה להשתחרר מעדר האחיינים שמלווה אותנו בביקורים כאלה
לגבי ההכרות המוקדמת שלנו, שלחתי מסר.

אצלי זה עובד קבוע

אני כבר שלוש שנים עם openoffice בגרסאותיו השונות (שהוא האבא של הניאו אופיס שלך) בבית, על הלפטופ ובמשרד. כשלעצמי אני שומר קבצים כ-odt ומצגות כ-odp אבל לצערי בכל הכנסים וגם לרוב הקולגות שלי יש רק מחשבים עם פאוורפוינט - אני שומר כ-ppt וזה נפתח בלי בעיות (אם כי אנימציות מאוד מורכבות מעבדות לפעמים את הסדר). לגבי מסמכים יש יותר מ.doc אחד באפשרויות השמירה אם שמרת כגרסא העדכנית ביותר של וורד (97/2000/XP) לא תהיה שום בעיה לפתוח את זה: אני עובד על PC, המנחה על מק, ויתר הקבוצה על וורד וכולנו קוראים את כולם. לעומת זאת אם חלק מהקולגות שלך נעזרים ב-EndNote את עלולה לא לראות את הרפרנסים שלהם, אבל גם זה פתיר. ברושו

NorthernStar

New member
אני אחבר מחר את הפיסי שלי

ואבדוק האם מדובר בבעיה משמעותית או שמא מדובר במחשב של החברה שלי שלא הצליחה לפתוח את הקובץ. אולי זאת בעיה של הויסטה שמותקנת אצלה על הפיסי.

tayenka

New member
די כלום... אלא אם החיים האמיתיים נחשבים

מה הייתי אמורה לעשות? להתחיל לעבוד (לפחות לקרוא, מי כבר מאמין שאני ישר אתחיל לכתוב) על תוספת קטנה להצעת המחקר. מה עשיתי? לא את זה, זה בטוח. אבל אני מתנחמת בזה ש: - סיימתי לעבור דירה. - לצחצח את הדירה הנ"ל לכבוד השותפה שעתידה להכנס בקרוב. - לעשות קניות נחשב? כרטיס האשראי שלי עבד מ-א-ו-ד קשה. ופה נכנסת סוגיה של פיצול קשב. מי, מי המציא את זה שנשים מסוגלות לזה?! כן, לדבר בטלפון תוך כדי בדיקת מבחנים אמריקאיים אני יכולה - אבל לשלב לימודים עם מעבר דירה, או לכתוב ולעבוד באותו יום? ממש לא. אוף. חייבת לסיים את זה עד יום ראשון הקרוב לכל המאוחר. אתם העדים שלי שהבטחתי!

d a p h n a

New member
השבוע כאמור הייתי די בחופש

אבל החל מהשבוע הקרוב אין ברירה ואני חייבת, אבל באמת חייבת, להתחיל לעבוד בשיא הרצינות. הבחינות מתקרבות בצעדי ענק, רשימת הקריאה בקושי הצטמצמה, ועכשיו כשהסמסטר מתחיל ובקרוב אתחיל ללמד (אם כי אני עדיין לא יודעת מה) - צריך להגביר את האש.

מעיןבר

New member
חוזרת במרץ ../images/Emo13.gif

אז זהו, הילדות מתחילות התסגלות למסגרת ואני מקווה שהחל משבוע הבא תסתיים רשמית חופשת הלידה ואני אחזור למעבדה ולעבודה. על שולחני: לקרוא מאמר שממתין לי בסבלנות חודש, לחזור לעיין בהצעת המחקר שלי ולסיים אותה כבר (בתקווה שהמאמר יעלה לי רעיונות לניסויים חדשים) ולהתחיל לעבוד על המאמר הבא. כמובן שאין סיכוי שאני עושה את כל זה בשארית השבוע שיש, אבל מקווה שלדווח שאכן קאתי את המאמר ופתחתי את קובץ הצעת המחקר

מרחף1

New member
כמעט הסוף

התזה גמורה, שלחתי לפני שבוע לעמית בקבוצת המחקר מחו"ל שייתן הערות שלו (אחרי שהכנסתי תיקונים של המנחה). נשאר רק לסיים עוד פרוייקטון לקורס שאני סוחב כבר שנתיים, דד ליין לעצמי לסיים - תוך שבועיים. בשאיפה להגיש ולעשות טופס טיולים עד סוף ספטמבר. ואז המטלה הקשה באמת - מה עושים הלאה?

מממאיה35

New member
עבודה איטית ודלה..

בכל זאת, אחרי שאני מושכת את עצמי ומונעת מעצמי להתארגן ולהעמיד ניסוי, היום התחלתי
אז חצי הכנות מאחורי, מחר החצי השני, ביום חמישי - הניסוי רץ..

LastFlowers

New member
לא יעזור

מי שאוהב את המעבדה לא ממש מסוגל להתרכז ולכתוב בה. במקרה הזה כותבים רק בבית תחת לו"ז נוקשה ומשמעת עצמית.

I Was Hoping

New member
חזרתי מניו יורק לפני יומיים

והג'ט לג מכה בי, אך חזרתי חדורת מוטיבציה יותר מתמיד. הבאתי איתי המון חומר ממוזיאון השואה ומארכיון נוסף, שדיי סוגרים לי את הפרק האחרון של התזה. כל שנותר הוא רק... לכתוב. בין היתר, עברתי ראיון קבלה ל-NYU, אהבו את כל הרעיונות שלי לדוק', ובסופו של דבר הראו לי את המעונות שלי מבחוץ
כל שנותר זה לעבור GRE ו-TOEFL. רק חבל שאת כל זה פלוס התזה יש לי לסיים עד סוף דצמבר. הלוואי ואצליח.

the new L

New member
התחלתי בכתיבה של התיזה סוף סוף

עשיתי חלוקה לפרקים (יהיו 3). אני מתכנן לכתוב עד סוף השבוע את הפרק הראשון, ובשבועיים הקרובים, בכל שבוע עוד פרק, כך שבעוד שבועיים וחצי אוכל להגיש את התיזה סוף סוף.

מממאיה35

New member
../images/Emo50.gif

וואו שבועיים וחצי וזה מאחוריך? יאללה לשנס מותניים ולעבודה! באמת שיהיה
<זה מסטר או דוק'?>

the new L

New member
../images/Emo51.gif

זה מסטר. וזה יכול להיות כל כך מהיר כי כבר פתרתי פחות או יותר את כל הבעיות, ונשאר רק לכתוב את זה באופן מסודר. (זה לא באמת כל כך מהר, החלק של פתירת הבעיות לקח שנתיים
)

NorthernStar

New member
ועוד עדכון קטן

אתמול נפגשתי עם המרצה בקורס שאותו אני TA-ing, והוא הציע לי ללמד כמה שיעורים בכיתה, במקומו. עוד לא יצא לי לעמוד מול אודיטוריום מלא בסטודנטים, והצלחת שלי די מלאה לסמסטר, אבל אני לא יכולה לעמוד בפיתוי ואני מתכוונת לומר לו שאני רוצה ללמד. כשסיפרתי למנחה שלי, הוא אמר שזה קורס מבואי, וייקח לי אולי ויקנד אחד להכין כל הרצאה, ולזכור שמדובר בקורס בסיס ולכן לא ללכת על תכנים מורכבים מדי.

למעלה