מטס בשביל הבנים ביום 30/10/15 שעה 06:30 מפת אתר ההמראה
שלום לכולם מטס בשביל הבנים
בדקתי היום את משטח ההמראה נחיתה (אותו אתר של שנה שעברה)
מצומת אלייקים נוסעים על כביש 672 עד צומת עין השופט והמינחת נמצא בדיוק בצומת אני מצרף מפה הגעה למשטח משם נמריא כולנו סביב לצומת ישנם נקודות רבות להמראה.
ביום 30/10/15 שעה 06:30 יתקיים מטס הצדעה לזכרם של החללים הדרוזיים שנפלו במערכות ישראל.
הכוונה להמריא לסיבוב מעגלי של 22 ק"מ לכיוון המוחרקה שם יערכו :
ריצות 5 ו-10 ק"מ ,מסלול אופניים ,והליכת משפחות ואנו נטוס מעל למשתתפים שבניהם יחידות שונות מצה"ל.
לאחר הנחיתה יכינו המארגנים פיתות דרוזיות ולבנה לטייסים באיזור הנחיתה/המראה. (כפי שהיה בשנה שעברה).
אני מזמין את כל המעוניין לטוס על מנת שנמלא את השמיים "בכבוד " לזכר הנופלים ובני משפחותיהם. נא לשתף את כל הטייסים.
כל המעוניין להישתתף נא לשלוח אלי מייל ל :
[email protected]
רצ"ב מפת אתר ההמראה/נחיתה
נשמח להענותכם.
בתודה
זאב דורי
שלום לכולם מטס בשביל הבנים
בדקתי היום את משטח ההמראה נחיתה (אותו אתר של שנה שעברה)
מצומת אלייקים נוסעים על כביש 672 עד צומת עין השופט והמינחת נמצא בדיוק בצומת אני מצרף מפה הגעה למשטח משם נמריא כולנו סביב לצומת ישנם נקודות רבות להמראה.
ביום 30/10/15 שעה 06:30 יתקיים מטס הצדעה לזכרם של החללים הדרוזיים שנפלו במערכות ישראל.
הכוונה להמריא לסיבוב מעגלי של 22 ק"מ לכיוון המוחרקה שם יערכו :
ריצות 5 ו-10 ק"מ ,מסלול אופניים ,והליכת משפחות ואנו נטוס מעל למשתתפים שבניהם יחידות שונות מצה"ל.
לאחר הנחיתה יכינו המארגנים פיתות דרוזיות ולבנה לטייסים באיזור הנחיתה/המראה. (כפי שהיה בשנה שעברה).
אני מזמין את כל המעוניין לטוס על מנת שנמלא את השמיים "בכבוד " לזכר הנופלים ובני משפחותיהם. נא לשתף את כל הטייסים.
כל המעוניין להישתתף נא לשלוח אלי מייל ל :
[email protected]
רצ"ב מפת אתר ההמראה/נחיתה
נשמח להענותכם.
בתודה
זאב דורי