מטס יום העצאות בסימן גלעד שליט.

מטס יום העצאות בסימן גלעד שליט.

ביום העצמאות הקרוב ברצוננו לעלות לאויר מטס שיכלול 61 מצנחים ממונעים כשלכל אחד נחבר דגל ובו תמונתו של גלעד. לצורך כך אנו זקוקים ל61 דגלים.אני פונה למי שיכול לעזור בנושא הדגלים לפנות ליוסי 6554477 054 .בתודה מראש.

יונה1

New member
יוסי היקר

תוכלו להשיג 50 דגלים (כולל כובעים!) מאלה שערכו מטס לפני שנה על פי הכתובת הבאה http://video.aol.com/video-detail/-/1431091270 אני לא יודעת מאיפה תשיגו את הדגלים הנותרים בסימן גלעד, אבל אין לי כל ספק שבזכות אותם 11 דגלים נוספים, הפעם זה יעבוד וגלעד יחזור הביתה. אולי בכלל הכשל הקודם נבע מכך שאלה היו סתם מצנחים ולא מצנחים ממונעים. כמה חבל שלא חשבו על כך כבר בשנה שעברה. בסימן מטס שליט מוצלח וכל הכבוד על היוזמה הברוכה!

יונה1 היקרה והצינית

רק כאשר מטס כזה יעבור מעל לרצועת-עזה, ו-61 טייסיו ינחתו שם, ויודיעו שהם נשארים ב'רצועה' כל עוד גלעד לא נחלץ ממנה, רק אז תהיי מרוצה ? אני מסכים איתך שהמחוות האלו - של בלונים, מטסי-ראווה, אוהלי-מחאה, משמרות תזכורת ושולחנות-החתמה (שליד אחד מהם גם את יושבת מדי פעם, כעדותך שלך)- לא יחזירו לכשעצמן את גלעד שליט הביתה. זה בתחום יכולתו והחלטתו של איש אחד בלבד: ראש הממשלה (קודם אולמרט, שכבר נמצא הרחק מכאן, בארה"ב, ועכשיו נתניהו, חניך בתי-הספר האמריקאים) ! אבל בלי המחוות האלו אפילו ה'אתוס' וה'מיתוס' הלאומיים - שיש לכולנו אחריות כלפי מי שבשירות לאומי מקריב קרבן ונמצא בצרה - אפילו ה'אתוס' וה'מיתוס' האלו יעלמו ממחוזותינו. לא חראם ? דב"ת

יונה1

New member
דב"ת, איך אתה יודע

מה יגרום לי להיות מרוצה? האם דיברנו על כך אי פעם? דרך אגב, אני לא יושבת ליד שום דוכן החתמה! דעתי על החתמת עצומות שקולה בדיוק לדעתי על מטס בסימן גלעד. היה נסיון עקר על ידי רותי ויעל להקים אוהל מחאה. מסתבר ש 99% מהמשתתפים אכן בטוחים כמוך שהם יושבים שם על מנת להחתים את הציבור על עוד עצומה.

קמנצינד

New member
אולי תפסיקו את ויכוחי הסרק האלו ?

למה שלא תארגנו איזה תפילה המונית בכותל ? יחד עם 61 מצנחים ממונעים, והרב הגדול, הנורא, האדיר, המתוק, הגבר (וכו') אמנון יצחק שליט"א, כנראה גלעד יחזור. או, לפחות, זה 'לא יזיק'....

נגיעוT

New member
אתה שוב נכנע לציניות

תבדיל כבר בין פעולות אהדה ואמפטיה (המצנחים למשל) לבין אמונה שרב כזה או אחר יכול להחזיר את גלעד וזה ממש לא לעניין לקטול את כל מי שחושב שונה ממך

yuvalmines

New member
זה גם לא תלוי באיש הזה

אלא יותר במה ארה"ב יגידו ועוד יותר מה יהיה לשופטי בית המשפט העליון לומר עלזה. לצערינו איבדנו קצת מעצמינו ומכבודינו הלאומי (איני אומר שלא ניתן לשוב לכך) אני גם חושב שכל ההתעסקות הזו של ההפגנות הינה חסרת אחריות כלפי גלעד שליט כי בכך אנו רק מחזקים את ידי האוייב לסחוט יותר ויותר את המדינה

מה זה משנה בכלל מה עושים-

גם אם המטס הזה לא יכול להחזיר אותו וגם עוד מליון דברים שעושים כמו החתמת עצומות ואוהל מחאה, זה עדיין מראה שלא שכחנו אותו. וזו כבר מטרה בפני עצמה.

קמנצינד

New member
ויש עוד מטרות בפני עצמן ?

הבנתי ממך שיש לפחות שתי מטרות. האחת היא להחזיר את גלעד, והשניה היא להראות שלא שכחנו אותו. דוקא היה נראה לי שאם לא מנסים לעשות פעולות שכן יעזרו להחזיר אותו, זה מראה שכן שכחנו אותו... כנראה שטעיתי. האם יש עוד 'מטרות בפני עצמן' ?

למעלה