מטס יום העצמאות - או איך אתם טסים

עדי 16891

New member
מטס יום העצמאות - או איך אתם טסים

העתק הודעה שכתבתי בפורום התעופה הקלה : "דוידי שלום. צר לי לאכזב אותך, אבל המטס שלכם היה סכנת נפשות. טסתי אתמול בשעה 18:30 לערך לאיזורי הרצליה הצפוניים, כי אזור 8 היה סגור לטובתכם. היו לפחות 3-4 ממ"גים שהיו בגובה 1,000+ באיזור 9, וטרחו לחצות את כביש 4 בגובה זה. היו לי לפחות 2 כמעט מפגשים אתכם במהלך הטיסה לצומת השרון, כאשר אתם חוצים את מסלול הטיסה שלי בגובה שבו יכול להיות ססנה (להזכירכם, אנחנו מטפסים מבצרה 800 ל- 1,500 ולפעמים מעדיפים לעשות את זה בשיעור טיפוס נמוך על מנת לשמור מהירות קרקעית גבוהה). אז אמנם זה היה יפה לראות הרבה ממ"גים באויר, אבל לא על חשבון הבטיחות. עדי" אשמח להתיחסותם של הטסים

GIL B

New member
עדי,עדי....

שלום עדי,במקום להתלהם....בוא ואספר לך מנגד ,מה אני ראיתי.... בזמן שהאיזור שלנו היה סגור לכם!!!!!!... בחור נחמד עבר להנאתו מעל המנחת בדיוק בשעה היעודה(זמן ההמראות) בערך בגובה 500,מעניין????...אז במקום לחפש....ותאמין לי שאפשר לחפש לשני הכיוונים.. שב לקפה במנחת ,הסבר את טיעונך ברוח טובה ולא כך!!! ואם הייתי רוצה ..גם אני הייתי פונה לפורום שלך ומתלונן,ואם כל כך תרצה אות הקריאה היה מאוד ברור...... מקווה שתקבל את הדברים בהבנה וברוח טובה. גיל

למעלה