מטס למוזיאון חיל האויר בחצרים

מטס למוזיאון חיל האויר בחצרים

אני מתכנן לחזור על מטס שארגנתי בשנה שעברה, מותנה בכמות המעונינים. הרעיון הוא להתאסף בשדה תימן ביום ששי בבוקר (נניח סוף ספטמבר, אחרי החגים) ולבקר במאורגן ביקור מודרך במוזיאון. יש מדריכות נחמדות (בתי אחת מהן) ואני מבטיח לתגבר בהסברים מקצועיים, ובעיקר כ-140 מטוסים משנות ה-40 ועד F-15 אפשר גם לארגן פגישה עם טרנר, אבי המוזיאון עלות הכניסה 26 ש"ח לאדם ועוד התחלקות בעלות מוניות (60 ש"ח למונית לכל כיוון משדה תימן ) מי שמעונין שישאיר כאן תגובה. אתחיל לארגן כשנגיע ל-4 תגובות חיוביות

וואו, 5 תגובות תוך שעה אחת../images/Emo59.gif

טוב, אז אני מארגן. זה יהיה יום ו, ואני מציע דוקא לא בחג כדי לא לטבוע בהמוני מבקרים. אני מציע שתי אופציות: או 13 בספטמבר (בין ראה"ש ליום כיפור) או 11 לאוקטובר (אני לא יכול ב-4 לאוקטובר כי אהיה בחו"ל) לו"ז: הגעה לשדה תימן עד 10:00 (כל אחד אחראי לאישורי נחיתה והגשת מרשים לפי נוהל), יציאה במוניות 10:15, כניסה למוזיאון 10:30 (המדריכה תחכה בשער) תום סיור 12:30, המראה 13:00 תאפשר נחיתה אחרונה בהרצליה לפני סגירת השדה ב-14:00 אנא תאמו בעצמכם מקומות פנויים וטרמפים ולא דרכי . אני אתאם את המוזיאון - אם נהיה קבוצה גדולה (30 איש) ניתן לקבל מחיר מופחת - ואנסה להשיג מאלי הנחה בדמי נחיתה אם נהיה מספיק מטוסים. . שבוע לפני האירוע אשלח תזכורת ונספור כלי טיס כדי לקבוע סדר המראות ונחיתות.

אבל דובי...

שוב פעם , כמו בפעם הקודמת , אתה מארגן את זה קצר נורא! שעתיים זה אפילו לא מתקרב למספיק! מה בדבר.... יום שלם? אני לא אומר לישון שם בש"קשים.... אבל בהחלט שעתיים נראה לי ממש לא ממצה! אולי נעשה את זה באיזה יום בחג שאפשר לבוא ולהיות שם הרבה זמן?

בטח! בטח!

1. אני בפנים, עם עוד שניים (אשתי וחבר, גם הוא טייס). רצוי ב-13 בספטמבר. 2. אז למה שלא במקום כמה ססנות מקרטעות נשכור 737 וננחת בחצרים. זה יחסוך את המוניות וככה יעשו לכולם בידוק לפני בזמן ואחרי והלאה הבטחון...

sagiari

New member
אשמח לבוא

1. אשמח לבוא 2. לא ב 13/9 כי אהיה בחו"ל 3. האם אפשרי לארגן נחיתה בחצרים

תשובה לראובן והמסתתר בכנוי SAGIARI

נחיתה בחצרים: פעם שאלתי את טרנר אם הוא יכול לסדר, אז הוא אמר שתלוי כמה מליוני $$$ אני מוכן לתרום למוזיאון. אמנם לפני המון שנים נתנו לי לנחות בבסיסי ח"א (נחתתי ברמת דוד לפני רביעית F16, ובפלמחים), היום זה ממש לא אפשרי. יש בעיות ביטוח, ולאחרונה כמובן גם בטחון. אין סיכוי. לגבי משך הביקור: נכון, אפשר יותר ארוך, אבל השהיה בחוץ בין המטוסים בחום היום מתישה מאד ושעתיים זה בערך הקצה בו יפרשו פחות מ-25% מהמשתתפים. ביקור סטנדרטי כולל גם מבנים סגורים וממוזגים (סרט על ח"א מוקרן בבואינג 707, ואביזרים וחימוש מוצגים במבנה אבן) אבל לדעתי העיקר זה המטוסים. המוזיאון ביום ששי פועל עד 13:00 הנה הצעתי: הביקור ברחבת המטוסים יימשך כשעתיים, וכל מי שרוצה להגיע להרצליה עד 14:00 מוזמן לצאת אתי משם ולנסוע לשדה. מי שעתותיו בידו יכול להשאר יותר מאוחר. עד 13:00 פועלים המתקנים (סרט ובנין) ואח"כ אפשר להמשיך לשוטט בלי הדרכה בין המטוסים עוד כשעה - החזרה הביתה לא חייבת להיות כקבוצה!!

yonieinav

New member
מוזיאון חצרים

מעוניין מאד בכל תנאי(שנה שעברה החמצתי)

למעלה