מטען לחשמל ל D2+

inbalzad

New member
מטען לחשמל ל D2+

מישהוא יודע איפה קונים מטען לרשת החשמל הביתית ל D2+? אחד המטענים האוניברסלים לנגנים עם טעינה מ USB יכולים להתאים? העינין שיש בנגן חיבור מיוחד למטען לא כמו USB רגיל תודה על העזרה אבקש תגובה רק ממי שיודע וניסה כי אין לי עניין לשרוף את הנגן החדש שלי

einat162

New member
מה זאת אומרת "לא USB רגיל"

http://ivory/product.asp?productid=1584&CatCode=451 יש מתאמים אוניברסליים- זה שבתמונה הוא יותר למחשבים ניידים אם אני לא טועה. אבל העקרון הוא אותו עקרון- כזה דבר ( עם ראשים מתחלפים) יש ברשת "צמצם" למשל- ועולה בסביבות 200 ש"ח

inbalzad

New member
הכניסה קטנה יותר

אני לא מנוסה ב USB אבל יש במכשיר שתי כניסות אחת ל USB והשניה לרשת החשמל והשקעים שונים

einat162

New member
לפי המפרט -

הטעינה והעברת נתונים היא עם כבל USB2 "רגיל" זה כתוב שם: צד אחד מתחבר למחשב ( מה שאתה חושב כשאומרים USB ) והצד השני קטן יותר מתחבר לנגן. כל מטען שקע יתאים - למטען מחברים את הכבל- ואת הכבל לנגן. לדעתי החור הנוסף שאתה מדבר עליו הוא TV-OUT או החור של האוזניות. מטען שקע רגיל אפשר לקנות גם בסופר היום ועולה בסביבות 40- 50 ש"ח (יש גם יותר יקרים )

einat162

New member
- גם אם יש חיבור נוסף

לפי המפרט הטעינה והעברת הנתונים היא עם USB2- כלומר אולי יש לך עוד אופציה להטענה חשמלית ( ואז זה כמו הרדיו טייפים של שנות ה 90- בערך מה שקישרתי לך בלינק הראשון על הערכה של ה 200 ש"ח עם הראשים המתחלפים )- אבל לפי מה שכתוב ---> מטען אוניברסלי רגיל.

or121210

New member
פעם הייתה קופסת אביזרים נלווים ל-D2 ב-BigBox

אני לא יודע אם קיימת כבר. בכל מקרה, אפשר לטעון גם עם מטען אוניברסלי רגיל (עם טעינה מ-USB)

למעלה