מטען ל GOOGLE PIXEL 4A שמתאים לארץ

bukete

New member
מתכוון לקנות GOOGLE PIXEL 4A מארה"ב , צריך מטען שמתאים לארץ. המטען המקורי הוא:
Fast charging 18W USB Power Delivery 2.0 , אבל הוא 120 VOLT אמריקאי .
יש לי POCOPHONE F1 עם המטען הבא: Fast charging 18W Quick Charge 3.0. האם אוכל להשתמש בו להטענת ה google pixel 4a ?
תודה

לוייםLEVIM

Well-known member
מתכוון לקנות GOOGLE PIXEL 4A מארה"ב , צריך מטען שמתאים לארץ. המטען המקורי הוא:
Fast charging 18W USB Power Delivery 2.0 , אבל הוא 120 VOLT אמריקאי .
יש לי POCOPHONE F1 עם המטען הבא: Fast charging 18W Quick Charge 3.0. האם אוכל להשתמש בו להטענת ה google pixel 4a ?
תודה
דבר ראשון זהירות
אם אתה רוכש PIXEL 4A מUSA חשוב מאוד לבדוק ולדרוש שהרום של הטלפון יהיה גלובל וירג'ין
אחרת יהיו בעיות עם התדרים והעברית

האדפטור של הPIXEL מטעין בטכנולוגית PD
והמעבד של הPIXEL תומך בטעינה של QC
דהיינו הPIXEL תומך בשני טכנולוגיות הטענה PD מצד גוגל וQC מצד המעבד

אדפטור QC של הF1 יעבוד באופן תקין ויטעין את הPIXEL במהירות של 18W מפני שזה קשור לתמיכת המעבד של קוואלקום סנפדראגון 730 בטכנולוגית ההטענה
Qualcomm® Quick Charge™ Technology Support: Qualcomm® Quick Charge™ 4+ technology

גם המעבד סנפדראגון 845 של הF1 תומך בQC
Qualcomm® Quick Charge™ Technology Support: Qualcomm® Quick Charge™ 4 technology

בהזמנת המכשיר תדרוש בבקשה מטען אירופאי EU 240V זאת זכותך הבסיסית
אי אפשר לרכוש טלפון ולקבל אותו ללא מטען

נערך לאחרונה ב:

bukete

New member
תודה על ההתיחסות. אני עומד לקנות מאמזון

Google Pixel 4a - Unlocked Android Smartphone בשאלות ותשובות אנשים ענו שעובד במדינות אחרות. בכל מקרה זה מיועד במיוחד לשוק האמריקאי, לא נראה לי שזה CHINA ROM בכל מקרה. וממה שהצלחתי להבין באינטרנט המטענים של גוגל פיקסל הם 100- 240 VOLT, כך שהם מכסים את כל האפשרויות, אצטרך רק מתאם תקע. ובכלל הבנתי שכל המטענים כבר מגיעים עם 100- 240 VOLT..​

לוייםLEVIM

Well-known member
תודה על ההתיחסות. אני עומד לקנות מאמזון

Google Pixel 4a - Unlocked Android Smartphone בשאלות ותשובות אנשים ענו שעובד במדינות אחרות. בכל מקרה זה מיועד במיוחד לשוק האמריקאי, לא נראה לי שזה CHINA ROM בכל מקרה. וממה שהצלחתי להבין באינטרנט המטענים של גוגל פיקסל הם 100- 240 VOLT, כך שהם מכסים את כל האפשרויות, אצטרך רק מתאם תקע. ובכלל הבנתי שכל המטענים כבר מגיעים עם 100- 240 VOLT..​

למה רק אמזון אמריקה?
יש גם אמזון אירופה
למה לא לחפש גם בEBAY?

אתה צריך לוודאות שלושה דברים טרם הזמנה:
1) שהטלפון לא יעלה יותר מ1100 שקל
2) שהרום של המכשיר החדש הוא גלובלי או לפחות אירופאי מבחינת תמיכה בשפה העברית
3) שאתה מקבל אדפטור 240V EU

הוא עשה את הטעות שאתה עמדת לעשות

נערך לאחרונה ב:

bukete

New member
באמזון גרמניה ואנגליה היה יותר יקר. באיביי יש רק משומשים. ממשק בעברית לא חשוב לי בכלל. כל עוד באנגלית זה מצויין עבורי. שילמתי הרבה עם המשלוח ומסים. קניתי לפני שעתיים. רציתי כל כך את הטלפון הזה בגלל המשקל וגודל המסך. המטען הוא דואל וולטג'. אצטרך רק מתאם תקע. תודה

למעלה