מטען מקורי - כן או לא?

frankthe2

Active member
שלום לכולם!
מנסה ליצור דיון לגבי עניין המטען.
אני רוצה לקנות מכשיר חדש, כבר התעניינתי, שאלתי, קיבלתי תשובות, ראיתי השוואות, בקיצור ברברתי לעצמי בשכל...
בחרתי מכשיר מסויים, בדקתי בזאפ, ההבדל בין החנויות? המחיר. בחלק מהמקרים ההפרש נובע מזה שהחנות מוכרת את המכשיר עם מטען מקורי או לא. מטען מקורי נהפך משום מה לפרמטר שעולה 200 ש"ח אם אקנה את המכשיר עם מטען מקורי לא יהיה הפרש בין החנויות השונות.
בחלק מהמקרים הסבירו לי שכדאי מאוד לרכוש מטען מקורי שהוא מהיר יותר והוא אמין יותר וכו'. בחלק מהמקרים אמרו לי מה זה משנה. אז אני שואל - מטען מקורי - כן או לא?
תודה

blzvi

Active member
דרוש מטען מקורי ,הוא איכותי יותר
התופעה של יבוא מקביל שלא ברור מאיזו מדינה הוא לא מגיע בהכרך עם תקעים שמתאימים לישראל.על כן מיבאים אותם ללא מטען
שווה להוסיף כסף ולקנות מטען מקורי

JEK12345JEK

Well-known member
שלום לכולם!
מנסה ליצור דיון לגבי עניין המטען.
אני רוצה לקנות מכשיר חדש, כבר התעניינתי, שאלתי, קיבלתי תשובות, ראיתי השוואות, בקיצור ברברתי לעצמי בשכל...
בחרתי מכשיר מסויים, בדקתי בזאפ, ההבדל בין החנויות? המחיר. בחלק מהמקרים ההפרש נובע מזה שהחנות מוכרת את המכשיר עם מטען מקורי או לא. מטען מקורי נהפך משום מה לפרמטר שעולה 200 ש"ח אם אקנה את המכשיר עם מטען מקורי לא יהיה הפרש בין החנויות השונות.
בחלק מהמקרים הסבירו לי שכדאי מאוד לרכוש מטען מקורי שהוא מהיר יותר והוא אמין יותר וכו'. בחלק מהמקרים אמרו לי מה זה משנה. אז אני שואל - מטען מקורי - כן או לא?
תודה

השאלה יותר נרחבת

מה עדיף?
"אריזה אטומה" עם כל מה שהיצרן מכניס מקו היצור?
"אריזה פתוחה" שרוקנו אותה לחלוטין מהאביזרים המקוריים והמוכר מכניס מטען לא מקורי של 10W?

דהיינו...

1) מכשיר עם מטען מקורי 25W/קייס מקורי/מגן מסך מקורי/ואוזניות מקוריות של AKG - שכל החבילה הזאת שוות ערך ל300 שקל (סמסונג A71 עם אחריות של סאני או פלאפון)
2) מכשיר עם מטען מקורי 30W/וקייס מקורי - שכל החבילה הזאת שוות ערך ל150 שקל (שיאומי MI NOTE 10 LITEׂ עם אחריות של המילטון או גו מובייל)

frankthe2

Active member
דרוש מטען מקורי ,הוא איכותי יותר
התופעה של יבוא מקביל שלא ברור מאיזו מדינה הוא לא מגיע בהכרך עם תקעים שמתאימים לישראל.על כן מיבאים אותם ללא מטען
שווה להוסיף כסף ולקנות מטען מקורי
הבנתי! תודה גם לjek וגם לך. כדאי להוסיף עוד כך וכך כדי לקבל את הקופסה/חבילה האטומה עם כל האביזרים המקוריים. זה כנראה יהיה הכיוון

z1george

Member
מנהל
מטען טוב (מקורי או לא) אפשר לקנות בנפרד וזה לא יעלה 150 שח

Sanchez

Member
קניתי לאחרונה כמה מטענים של BlitzWolf מ Banggood.
הם כבר כמה חודשים אצלי בשימוש ואני מתרשם לטובה.
כמובן שמאוד רצוי לשדך להם כבלים איכותיים, שכן הפושטיים פשוט לא מנצלים את הטעינה המהירה (במתחים שונים וזרמים גבוהים) שהמטען מסוגל להוציא.
גם הכבלים של BlitzWolf די מוצלחים ולא יקרים במיוחד.

z1george

Member
מנהל
המלצות כבלים
קודם כל מצטרף לSanchez, אם המטען מהיר אבל הכבל הוא גרוע, לא נקבל טעינה מהירה

לגבי הכבלים המכשירים הטובים דורשים כבלים עם זרם 3A אמפר
בדרך כלל יש כבלים של Blitzwolf שלושה ב7$, באתר בנגוד
אלה מתאימים לדגמי סמסונג,LG, שיאומי וכו

מכשירי הואווי דורשים לרוב כבלים של 5A אמפר שיקרים יותר
ממליץ על ugreen שמתחיל ב4 ומשהו דולר ליחידה.

כמו כן האורך גם משפיע על המחיר והיעילות
אם מספיק לכם כבל של 1 מטר, אל תקנו כבלים של 2 ו3 מטר זה מיותר וזה משפיע לרעה על מקדם היעילות

Sanchez

Member
מעניין, לא היתי מודע לעניין האורך...
לא חשבתי שיהיה שינוי כזה או אחר בכבל של 2 מטר.

אני אמור לקבל בקרוב כבל כזה...יהיה מעניין לבחון את הסוגיה.

למעלה