מטען של גלאקסי S

tamarhp

New member
מטען של גלאקסי S

קיבלנו מאורנג' מטען של גלאקסי S - אבל הוא לא מתאים לשקע בארץ. אני רוצה לחפש מתאם בEBAY, איך קוראים לזה?

רענן 25

New member
חזור לאורנג׳.

1. תחזור לאוראנג׳. זו בטוח טעות שלהם והם ייתנו לך מתאם או כבל חדש. אפילו על פי חוק לא מוכרים בארץ מכשירי חשמל שאינם תואמים לתקן השקעים כאן. לדעתי, אולי אפילו יבקשו סליחה. אלא אם כן, זה מחנות אוראנג׳ במדינה אחרת. אם קנית בחו״ל המצב שונה.

tamarhp

New member
התבלבלתי, זה מחנות פרטית, לא של אורנג'..

קנינו את המכשיר בחנות פרטית. גם בחנות פרטית יחליפו לי?

רענן 25

New member
שווה לנסות

תוכל להגיד להם שתפרסם כאן בפורום את שמם, כדי שכולם ידעו. מי יודע, אולי זה שווה משהו. לדעתי הם יחליפו לך כבל. הכבל של הגלקסי הוא כבל די סטנדרטי, לא משהו ייחודי לסמסונג. למכשיר הקינדל שלי בדיוק אותו כבל וגם למצלמה דיגיטלית. אני משתמשת באותו כבל לכולם. כלומר, הוא לא אמור להיות יקר וגם קשה להאמין שלא יתנו לך אותו. רק לשם השוואה: קניתי אצל פלאפון כבל הטענת גלאקסי לרכב, שהוא בדרך כלל יותר יקר מהרגיל. עלה לי בערך 25 שח. ועוד אצל פלאפון היקרנים... אז זה נותן לך סדרי גודל על מה מדובר.

זה נקרא יבוא מקביל

הם לא חייבים לתת לך מטען תואם ישראל, אלא מטען שמתחבר לשקע ישראלי. פשוט יספקו לך מתאם אנגליה-ישראל וזהו. קנית מכשיר ב 2500 ש"ח, אפשר לקנות מטען ב 50 בחנות הקרובה וזהו. אין מה להתעצבן צפור

את צודקת. בשום מקום

תתקשרי אליהם ותבקשי שישלחו מתאם מתאים בדואר. את גם יכולה לקנות אצת החשמלאי הקרוב לביתך

למעלה