מטפחים את היחסים בתפוז
אנשים

מטפחים את היחסים בתפוז../images/Emo43.gifאנשים

גילה הרן, מטפלת משפחתית וזוגית ומנהלת ת.ל.מ. אשקלון, תתארח הערב בפורום נשואים טריים ותשיב לשאלות בנושאים שונים: היחסים בין בני הזוג למשפחה המורחבת, ההחלטה להביא ילד לעולם, שמירת הגחלת והרומנטיקה ועוד. הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=383&MessageId=123628643
סוכרת מכף רגל ועד ראש ב-13.11, בין השעות 08:30-13:00, יתקיים מרתון לאיתור ומניעת סוכרת במרכז הרפואי ת"א. במסגרת המרתון תתבצענה בדיקות ללא תשלום.

../images/Emo85.gif../images/Emo207.gifשאלה ../images/Emo3.gif

תגידו איזה סרטים ג'ארד השתתף? הם הגיעו לארץ ?

darling10

New member
כן הם הגיעו לארץ

שר מלחמה רקויאם לחלום בגרות על תנאי פייט קלאב (או מועדון קרב בעברית, איזו עליבות) צ'פטר 27- הוא לא הגיע לארץ ואני לא זוכרת את השאר..

הו שיט!

כתבתי הכל מהיוזר של אמא שלי! אני חייבת להתחיל לבקש ממנה שתתנתק לפני שהיא יוצאת. איזה מביך

30secondstostav

New member
המממממ כן אבל.

יש עוד הרבה הנה לינק לכ-ל מה שהוא עשה כולל סדרות טלוויזיה :) http://www.imdb.com/name/nm0001467/ חהחהחה שני הרגת אותי! XD איזה מגניב אמא שלך אשכרה גולשת בתפוז? XD אמא שלי מקסימום גולשת למייל שלה בGMAIL

Evil Cupcake

New member
וואי, 30סטמ, ../images/Emo12.gif,

איזה משעשע היה לראות את הלהקה במיליון עיתונים יום אחרי האיאמאיי.

Aarieli

New member
עוד שאלה..:)../images/Emo207.gif

מישהו יכול להביא לי ת'קישור [של יוטיוב] של יום קידום? תודהה בכל מקרה.. ד"א לא פתחתי הודעה חדשהה
, אני מתחילה לקלוטט XD

STEMINEM

New member
אחד היפים..

כל הכבוד.. באמת ! אין כמוכןןן !!! מילהה.. איפה זה בסנטר ?..

30secondstostav

New member
../images/Emo207.gif

המממ כמו שכולכם בוודאי ראיתם לג'ארד יש כפפות מגניבות כאלה [אלה שבקליפ של THE KILL ] אניוואי מצאתי בחנות אחת את הכפפות האלה וקניתי אותם.. וחיפשתי גם את הכפפות של פראנקי מMCR אלה שיש עליהם ציור של השלד של היד,ולא מצאתי יש למישו מושג איפה אפשר למצוא כאלה כפפות?

Aarieli

New member
יש לי כאלה...:)

אבל אני לא בטוחה שהתכוונת אלייהם אבל בכל מקרה יש כזה ברמת השרון,הרצליה ותל אביב [לפחות ככה ראיתי.אבל אני לא זוכרת איפה...] ובעוד כמה מקומות בארץ

למעלה