מטפחים את היחסים בתפוז
אנשים

מטפחים את היחסים בתפוז../images/Emo43.gifאנשים

גילה הרן, מטפלת משפחתית וזוגית ומנהלת ת.ל.מ. אשקלון, תתארח הערב בפורום נשואים טריים ותשיב לשאלות בנושאים שונים: היחסים בין בני הזוג למשפחה המורחבת, ההחלטה להביא ילד לעולם, שמירת הגחלת והרומנטיקה ועוד. הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=383&MessageId=123628643
סוכרת מכף רגל ועד ראש ב-13.11, בין השעות 08:30-13:00, יתקיים מרתון לאיתור ומניעת סוכרת במרכז הרפואי ת"א. במסגרת המרתון תתבצענה בדיקות ללא תשלום.

היי אנשים מה נשמע?

קודם כל אני משתתף בצערו של כפיר על המקרה המצער שקרה מה חדש איתכם? לא היה לי כוח לכתוב בפורום חחחחחחח בגלל זה לא נכנסתי לפה אצלי אין ממש סתם בבאסה מהחברים למישה יש עצות איך לצאת עם החברים גם כשהם עסוקים? ותגידו מזה פרידמן?

inbarIL

New member
היי../images/Emo9.gif טוב לראות אותך כאן

אממ פרידמן זה כינוי לאשכנזי
חח ונראה לי שתמיד אפשר למצוא זמן, פשוט צריך לדעת איך מארגנים את זה כמו שצריך:) יהיה טוב
ותכתוב כאן יותר! ענבר:)

סבבה סבבה סבבה

לא קל איתם כל כך אבל יש לי ידידה שאוהבצ אצ כפיר הצעתי לה שנלך להופעה שלו היא אמרה בסדר אני חושב מה חדש איתכם? אני חזרתי לחוג משחק ואני ילמד יותר שעות ואשלים את מה שלא למדתי אז איתכם מה חדש?

../images/Emo126.gifאני עם ענבר, ממש נחמד לראות אותך כאן ../images/Emo9.gif

חוג משחק זה מגניב.

../images/Emo214.gifפרידמןןןןןן

זה תיאור של עינב ויוסי בובליל מ"האח הגדול" לאשכנזים
וכל הזמן יש דברים חדשים........ טוב לראותך פה!!1 אתה חסר פה.... וחוג משחק זה ה-דבר!!!

גם את בחוג משחק?

כן צודקות זה הכי כיף:) הופעתי ביוני בחוג הזה עשיתי קטע אחד שלחתי לך ברכה לחג ראית? אגב עוד לא חגגתי תיום הולדת זה מאוחר מדי? היא הייתה ביולי

../images/Emo214.gifלא בחוג משחק,

אבל מלא חברות שלי היו בתקופת התיכון בחוג כזה וזה תרם להן מאוד והן נהנו.. לא זכור לי שראיתי
ואף פעם לאמ אוחר, בשנה שעברה חגגתי את היומולדת שלושה חודשים אחרי (בהופעת השקה של כפיר) והשנה חגגתי שבועיים לפני בהופעה של כפיר
יאללה רצית סיבה לחגיגה עם החברים, תגיד שאתה חוגג יומולדת באיחור :)

inbarIL

New member
מקווה שתמצא את החברים האמיתיים שלך בקרוב../images/Emo9.gif

למעלה