מטפלת בעיתית

talnik

New member
מטפלת בעיתית

עובדת אצלנו כבר חצי שנה מטפלת .היא גרועה אבל איננו מצליחים למצוא כרגע משהו יותר טוב מאחר ולא רבות מוכנות לישון אצלנו מספר לילות בחודש מכיוןן שבעלי בחול.כשהגיעה לעבודה סיכמנו איתה כי תישן מספר לילות בחודש תמורת ימי עבודה (שלא תבוא בימים אלא בלילות) היא הסכימה. מה שקורה בחדשים האחרונים זה:אחורים כרוניים ממוצע חצי שעה כל יום ויותר חמור-היא כבר היתה חולה כ-30 יום-לצערי אין לי הוכחות לזה מכיוון שהאמנתי שזה יפסק בחדשים הראשונים ולא רשמתי את הימים שנעדרה(מגיעים לה 9 מצטברים נכון?)שילמנו לה את כ-ל ימי המחלה(אנו לא בסדר מבחינת זאת שאיננו משלמים לה ביטוח לאומי היא לא משלמת מס הכנסה)אבל נמאס לנו בתחילת החודש קראנו אותה לסדר ואמרנו לה עד כאן.היא הסכימה האחורים המשיכו אבל היא בהתאם למה שאמרה אכן מפצה על האחורים ונשארת עד יותר מאוחר-ניחא! אולם עתה כשהגיע זמן המשכורת על החודש הקודם והודעתי לה שאנכה לה את המחלה של החודש היא אמרה שאינה מסכימה... עכשיו מה עושים? אם לא אשלם לה היא יכולה לתבוע אותי? האם היא יכולה לתבוע אותי על אי תשלום ביטווח לאומי?האם אני יכולה לאיים בחזרה על תביעה בגיו אי תשלום מס הכנסה שלה? החודש היא חסרה 3 ימים .במקרה הגרוע(אם זו היתה מחלתה הראשונה וזה לא!) מה שאני חייבת לה זה רק חלק מהימים נכון? אינני יכולה להרשות לעצמי לפטרה עכשיו כי אני עובדת והיא כמובן יודעת את זה היטב ומנצלת אותנו אבל באמת נמאס לנו ואנו מרגישים מנוצלים ומושפלים איך אני יכולה לרתום את החוק לעזרתי?

אני חוזר על כל מה שכתבתי ב...

פורום השני. (הפורום כאן יותר סימפטי ויותר ממוקד, אבל שאלת שם קודם אז עניתי לך שם קודם).

talnik

New member
נעים להפגש שוב...

בנסיבות אחרות אולי. אני גולשת בפורום האחר כי יש לי ענין בפורומים שכנים שלו . לא מכירה כלכך את תפוז ,אבל אקח את דבריך לתשומת ליבי! לילה טוב

למעלה