מטפלת יפה וצעירה

מטפלת יפה וצעירה

אני ובעלי בשנות ה 60 של חיינו, נמצאים מזה חודש בטיפול זוגי בשל בעיות שונות בקשר ורצון לשמר את הזוגיות. קשה לי מאוד עם העבודה שהמטפלת הזוגית שלקחנו מאוד יפה, ואני מרגישה שבעלי לא מצליח להסיר ממנה את המבט.
ניסיתי להציע שנחליף מטפלת מכל מיני סיבות אך אני לא מסוגלת להגיד לבעלי שהסיבה האמיתית היא שאני מקנאה!!
מה עלי לעשות???

מטפלת זוגית יפה

היי,
אם את מרגישה שלא בנוח עם המטפלת שלך בגלל המראה החיצוני שלה, רצוי שתחליפי אותה.
המטרה שתתרכזי בתהליך ולא באיך הוא מביט בה.
את יכולה לנמק שאין לך חיבור איתה כמו שצפית מבלי להיכנס לוויכוח מיותר על קנאה מיותרת.
&nbsp
מקווה שעזרתי,
שבוע טוב
&nbsp
דנה

בעלי לא מסכים שנחליף אותה

אני בטוחה שהיא מצאה חן בעיינו והוא מסווה את זה בטענה שהיא מטפלת טובה.
הוא לא מקבל את הטיעון שאין לי כימיה איתה כי במפגשים הראשונים, לפני ששמתי לב שהוא נדלק עליה, באמת הייתה לי איתה כימיה טובה ואף הצהרתי על כך מולו. אני אבודה ולא יודעת מה לעשות.
אולי זה מחזק את העבודה שעלינו לפרק את החבילה. שילך לצעירות שלו. אני לא מוכנה לסבול יותר בצורה כזו

מטפלת יפה

את לא מאמינה שהמטפלת תשתף פעולה איתו. ברור שלא.
אני חושבת שאת צריכה לשים בצד את החשש שלך ולבחון את הלגיטימיות שלו בתהליך שלכם המשותף.
אני מציעה לך 2 אופציות:
&nbsp
או שתפני ותבקשי פגישה אישית איתה ושתפי אותה בחשש שלך בצורה גלויה ותסבירי לה שזה מבחנתך מכביד עליך בהמשכיות של התהליך ואת מבקשת את עזרתה. מטפלת במצב כזה אמורה לפסול את עצמה לטובת התהליך.
&nbsp
או
תני לזה עוד כמה מפגשים ואם לא תרגישי שיפור תעצרי את התהליך.
במבחן התוצאה באתם ע"מ לשפר את הזוגיות בניכם ואם היא יפה או לא, היא עדיין צריכה לספק את הסחורה.
&nbsp
&nbsp

2121טלי

New member
המלצה על מטפלת מדהימה שגית שלו

רוצה להמליץ על מטפלת זוגית משפחתית וגם בטיפול פרטני
בשם שגית שלו 0547700918
אישה מקסימה, קשובה, חכמה ונעימה.

למעלה