מטפלת מקסימה וחמה באזור ר"ג

galitg

New member
מבקשת המלצה על מוהל - כירורג בחיפה!

אם ידוע לכם על מישהו שלא מתעקש על טקס דתי אשמח לקבל המלצות תודה
 

rzrzrz

New member
מכירות בריכה לשחיית תינוקות(בת שנה)

באיזור ראשל"צ ? שמעתי על אחוזת נווה חוף אבל זה בית אבות למיטב ידיעת י? זה סטרילי לשים שם תינוקות ?
 

אופה3

New member
../images/Emo104.gifהודעה חשובה בבקשה תקראו

2.4.02 שלום לכולם, בפורום מתכונים העלו רעיון מאוד נחמד, שהתחלנו כבר לעבוד עליו, מתארגנות קבוצות של אנשים מכל רחבי הארץ, לעזור לחיילים ולנפגעים שמאושפזים בבתי החולים, אנחנו רוצים לארגן להם מין משלוח מנות שכזה, לכל החיילים והנפגעים, מי שקרוב לביתו או בדרכו לעבודה מכיר מחסומים קבועים וכאלה מוזמן לספר לנו, כמו כן אנחנו מבקשים ממי שמוכן להצטרף לתרום לנו כל מיני דברים: כמו: חטיפים, שוקולדים, סנדוויצים, ממתקים, מנות חמות, נודלסים, קפה סוכר ותה,למי שיודע שבמחסום שלידו יש קומקומים, וכל מה שעולה בדעתכם על מנת לעזור לחיילים ולפצועים. כל מי שיש לו קשר עם כוחות הביטחון, ועם אנשי הרפואה, שיודעים איך ניתן להעביר את המצרכים האלה לפצועים בבתי החולים,.שימסור לנו בבקשה פרטים. ביום שלישי הקרוב אני מתכננת להעביר לחיילים במחסום קלקליה, ואם יהיה מספיק גם לטרמפידיות בצומת רעננה את כל הדברים האלה, יש בחורה אחת שגרה באלפי מנשה, והיא התנדבה לקחת למחסום את המצרכים, נקודת המפגש תועבר אליכם במסרים אישיים, מי שרוצה מוזמן לכתוב לי. בשעה כל כך קשה לעם הישראלי, אני יודעת שיש בקרבנו אנשים שרוצים לעזור ולתרום אך לא יודעים איך, במתנה צנועה זאת לחיילים ולפצועים, אולי נצליח במעט לעלות את אושרם של החיילים והפצועים, להראות להם שאנו האזרחים כן חושבים עליהם. בברכת חג שמח ושקט האופה.
 

rzrzrz

New member
מחפשת רופא עיינים מומחה לילדה בת שנ

אני בקופ"ח מכבי, אבל אין בעיה לגשת אליו גם באופן פרטי תודה
 

עינתפ

New member
באזור הכרמל נפתחה לא מזמן

מרפאה של רופאים כירורגים ד"ר מוגילנר וד"ר שטיינר ששניהםמבצעים בריתות. שניהם עובדים בבני ציון. לא יודעת איפה בדיוק המרפאה, אבל אולי שווה להרים טלפון לאחד מהרופאים לקליניקה ולבדוק.
 
אנחנו שוחים בבריכת השיקום

בתל השומר. ואני לא צריכה להגיד לה מי משתמש בה והחוגים של התינוקות שם פורחים בהמוניהם. אנחנו שוחים מגיל 4.5 חודשים והם מקבלים ילדים עד גיל 3. אני מקווה שזה לא רחוק לך מדי והמחיר הוא מצויין - 660 ש"ח ל-4 חודשים אם אינך חברת מועדון. ואם את חברת מועדון 600 ש"ח לאותו הזמן.
 

jole

New member
../images/Emo104.gif יישר כוח../images/Emo104.gifשלחתי מסר

 

לי32

New member
מטפלת מקסימה וחמה באזור ר"ג

מטפלת מקסימה מומלצת באזור ר"ג גבעתיים חמה מסורה ומנוסה מאוד.... מחפשת משרה מלאה תקווה 053-387935
 
עוד המלצה

ד"ר סטולוביץ מרח´ תל חי בת"א. הוא מנהל מחלקת עיניים בבי"ח דנה ונחשב מאוד בתחומו. ניתן לפנות אליו רק באופן פרטי (אבל אם יש לך ביטוח משלים מקבלים חלק החזר). הבעיה שהוא נורא נורא עמוס ויקבע לכם תור לעוד כמה חודשים.
 

שרהודיה

New member
שבוע טוב לכולם

הבנתי פעם מרותי שיש בעיה עם שמות שיש בהם & או סמל אחר אז בחרתי בכינוי חדש
שרה של הודיה (שרה&הודיה)
 
חסר לך...../images/Emo43.gif../images/Emo104.gif

"ה"אתר של מד"א מודיעין ובו פירוט על הדרכות טיפול במצבי חירום רפואיים בתינוקות, ילדים ומבוגרים... הרבה בריאות
אמנון מרגלית
 
למעלה