מטפלת מתעללת

מטפלת מתעללת

אני מתפלאת שאף אחד לא העלה את הנושא הזה עד עכשיו - האם ראיתם אתמול אצל אושרת קוטלר את המטפלת שהתעללה בתינוק? ההורים הציבו מצלמה נסתרת, וגילו שהמטפלת (שהייתה חברת המשפחה!) משכיבה את התינוק (בן 7 חודשים) בכח לישון, מטלטלת אותו וצועקת עליו - זה היה מחריד. קפאתי במקום ובעלי רץ להביא לי מים, כי התחלתי כולי לרעוד. בלי להלחיץ אף אחד - תבדקו טוב טוב מי שומר על הילדים שלכם. למזלי הגדול מאוד, תומר נמצא במעון במקום עבודתי, כך שאני קופצת אליו פעמיים או שלוש ביום, ורגועה ממה שאני רואה.

jole

New member
ראיתי,זה הופך את הקרביים

זה לא המקרה הראשון שמראים בטלויזיה אבל אלה מראות שאי אפשר להישאר אדיש כשאתה רואה את זה ובא לך להיכנס לתוך הטלויזיה ולמלוק למטפלת את הראש. פשוט מפחיד. אני מקווה שלפחות לבחורה הזו לא תהיה יותר עבודה!!!

rachell

New member
אחד מהשיקולים

ששמעתי על הבחירה בין מעון למטפלת בבית עוד לפני שלי היו ילדים היה על כך שלמטפלת בבית אין שום פיקוח ובמעון יש בכל זאת עוד אדם שרואה מה עושה מי

ראיתי, ../images/Emo7.gif, ../images/Emo5.gif, ומיד לקחתי את שגיא

על הידים ונתתי לו
ענק והבטחתי לו שאהרוג את מי שיתנהג אליו ככה. אני רוצה לומר לכם, שמאז ששגיא נולד, אין יום שעובר (ואני לא מגזימה!) בו אני חושבת על מה יהיה כשאחזור לעבודה (לכשאמצע אחת חדשה
). אני מטיילת עם שגיא בגינה ורואה את המטפלות עם הילדים בעגלה, שלא מורידות אותם לנדנדות ולמיגלשות. בכל פעם אני חושבת לעצמי "מעניין מה קורה כשהן עם הילד בבית". מיום הוולדו של שגיא, אמרתי לאור שבחיי, שבמידה ותהיה מטפלת, אני מתכוונת להתקין מצלמות נסתרות ולצלם אותה. אחרי השידור של אתמול, היו לי חלומות זוועה בלילה (וזו הסיבה שאני לא מגיבה להודעות היום, כי ממש אין לי כוח, אבל לזו הייתי חייבת להגיב) בנוגע למטפלת. מכיוון שאמא שלי רוצה להשאר על תקן סבתא ולא להיות מטפלת (וזה ממש לצערי הרב, כי אם היא היתה מטפלת בשגיא, הבן שלי לא היה משתין לכיוון שלי אחרי יומיים...הוא משוגע על אמא שלי!), אני מתכוונת לשוחח עם האור שבחיי לגבי האופציה שאמא שלו תהיה מטפלת. בהתחלה לא סמכתי עליה בגרוש, אבל ככל ששגיא גדל, אני יותר "רכה" איתה. אז אני יודעת שמבחינת העשרה קוגניטיבית, הוא אולי לא יקבל ממנה כל מה שאני רוצה, אבל חום, אהבה, דאגה והמון רצון - הוא יקבל בטונות. את הלימוד היא תשאיר לי. ואני כל הזמן חושבת, שמכיוון שיש לה רצון טוב, היא אולי תעשה מאמצים כן להעניק לו דברים מעבר. אני יודעת שאני נשמעת קצת לא ברורה, אבל אני כ"כ עיפה... בקיצור - האם אתם חושבים, שלמען השקט הנפשי שלי, אני צריכה לתת לסבתא שלו לטפל בו? אחרת אני לא רואה את עצמי יוצאת לעבוד עד שהוא יהיה בן 18...

היי סיגל, לא ראיתי את התוכנית אתמול

אבל קראתי על זה בפורומים שונים והזעזוע גדול לדעתי , אם את סומכת על הסבתא של שגיא כדאי לך לתת לה לטפל בו . אולי היא לא תתן לו תכנים מבחינה קוגניטיבית אבל את זה לא בטוח שהוא יקבל משום מטפלת שתמצאי והרי חום אהבה ועוד חום ואהבה זה מה שהכי חשוב בגיל הכ"כ רך שלהם. אז לא נורא , אני בטוחה שאת תלמדי אותו כל מה שצריך. ואם לא אז זה משאיר לך בערך 17.5 שנים לחפש עבודה...

רונית - מה זה סומכת? הכי אני סומכת

על אבא של שגיא, על אמא שלי ועלי... אני יודעת שהיא תעשה כל מה שאני אומר לה וכל מה שהוא לטובת שגיא. היא לא תעז לעשות משהו שאני לא מרשה (כמו חשיפה ל
. ואני מקבלת חלחלה כשאני רואה את המטפלות מטיילות עם ילד ישן, למשל, ולא דואגות להרים מעליו את הסוכך
) ואפילו לא תעשה זאת מאחורי גבי. אני יודעת שאני אצטרך איתה זמן חפיפה לא מועט (בשבילי...בשביל השקט הנפשי...), ויהיה לי קשה לעזוב אותו, אבל אני אני יכולה לעשות?

zimes

New member
המטפלת שלנו

היא חברה של חברים. אחת שאנחנו סומכים עליה במאה אחוז. התפשרתי על הרבה "עקרונות" שלי - אמורות והתנהגויות של המטפלת, שאם אמא שלי עושה כך אני מציקה לה הרבה. אבל הכי חשוב זה האמינות. אז לשאלתך סיגל - סבתא זה מצוין. מי צריך העשרה קוגנטיבית בגיל כה צעיר? הוא צריך שיאהבו אותו ויאפשרו לו לחקור את העולם ממקום בטוח.

תודה! עכשיו צריך להתחיל את ה"עבודה"

על אבא שגיא שיבין את חשיבות הבריאות והשקט הנפשיים של רעייתו...

אוי, כמה שאני מקנאה בך...../images/Emo4.gif

לא זקוקים אצלכם במקרה למנהלת אדמיניסטרטיבית?

למעלה