מטפלת נחשית

מטפלת נחשית

עד שסוף סוף הצלחנו להביא מטפלת, ונתנו לה כמה זמן להתרגל היא התגלתה לנו כנחשית. כל הזמן עם הפלאפון שלה, ועם ה- SMS, אתמול כשהייתי אצל סבתא שמעתי לפחות 8 צלצולים של הודעות SMS בשעה אחת. סבתא יכולה לדבר אילה, והיא קוטעת אותה באמצע המשפט ואומרת לה בסדר, בסדר. אין לה כל יחס חם ואישי אליה, היא לא מחייכת אליה, קרה והולכת כמו אבמית. לא פלא שסבתא לא אוהבת אותו כלל. כשמגיע הזמן לצאת לחופש מתחילה להתארגן שעתיים לפני כן, ורק אז היא מתחילה לשמוח ולחייך. לא מנקה שום דבר בבית, וגם כשהיא מנקה היא "מורחת". רק עושה לסבתא לאכול דואגת שהיא תשב על הכיסא הנדנדה שלה ולא תזוז משם. כמעט ולא מוציאה אוטתה לטייל, וגם כשהיא מוציאה אותה לטייל, תמיד היא נופלת, וחוזרת הביתה עם שריטות ופצעים ברגליים. הולכת לחדר באמצע היום וישנה שעת צהריים (בלי לומר לנו אפילו) ואנו בטוחים שהיא עושה זאת גם כשאין אף אחד בבית, בגלל זה היא גם נועלת את הדלת שמישהו לא יפתיע אותה ושיהיה לה זמן להתארגן שלא נתפוס אותה. היא גם מאוד חכמה ומתחוקמת ולפעמים מנסה לסדר אותנו. היא גרה אצלנו ממש כמו בארמון. יש לה חדר קטן משלה, עם מיטה נוחה וארון לבגדים, היא אוכלת טוב, אפילו אמרה לנו פעם שאוכל כמו שהיא אוכלת אצלנו היא לא אכלה מימיה בארץ שלה (כל יום שישי ארוחת ערב משפחתית) ואפילו חושבת שאנחנו עשירים (פעם בקשה מאתנו שנקנה לה כבד היא אמרה "בשביל סבתא" שסבתא בכלל לא אכלה כבד מאז פרוץ המחלה). וכל הזמן נרתעת בגלל שהיא מפחדת מסבתא (שתרביץ לה וכו'). אני לא מפחדת מסבתא, והיא הרביצה לי לא פעם אחת, וזה לא מזיז לי והיא... פשוט אצלנית ומנוולת!!! מה אפשר לעשות... אנחנו רוצים להחליף אותה. האם אתם חושבים שמטפל גבר, יוכל לעשות את העבודה יותר טוב? כי הוא יהיה יותר אגרסיבי איתה, ולא יפחד ממנה???

פנטזי1

New member
אם זה המצב אתם צריכים להחליף את

המטפלת ,היא מנצלת אתכם ונהנית מתנאים מעולים ומה היא נותנת לסבתך? אני לא בטוחה שמטפל גבר מתאים או יוכל לעשות את העבודה טוב יותר,אתם צריכים למצוא מטפלת מתאימה שיש לה יחס חם ,שתעזור לסבתך,תוציא אותה לטייל ותדאג לה לכל מה שהיא צריכה.

ronnyw

New member
מטפלת פשלנית

שלום לך, פשוט - להחליף מטפלת. לפעמים זה מצליח בפעם הראשונה, לפעמים בשניה או השלישית (אנחנו דחינו שלוש, אבל הרביעית ממש ממש מצוינת). לא להתעצל, לבקש מחברת כח האדם מטפלת אחרת. מטפלת כזו עשויה ללוות את סבתך שנים ארוכות, בהן ילך מצבה ויתדרדר. היא חייבת להתאים !! פשוט להחליף. חברת כח האדם חייבת את זה על פי החוזה.

zs1957

New member
להחליף דחוף את המטפלת

לבקש מטפלת אסרטיבית שתשים לסבתא גבולות ויחד עם זאת תתן לה חום ואהבה,תשומת לב, תשמור אותה לבל טיפול, תטפח אותהותתן לה אהבה וחוםליטוף,פינוק ותתעסק אתה בריפוי ועיסוק ,תשמיע לה מוסיקה,תשוחח אתה. זהבה שחם

תודה רבה לכם על תגובותכם!

היום אחרי שכתבתי את ההודעה בפורום שוחחתי עם דודי שהוא האחראי העיקרי לכל מה שקשור למטפלת (הניירות וכו'). הוא אמר לי שכשאתמול כשהוא היה בדרך הביתה אחרי שהוא יצא קצת להסתובב, המטפלת צלצלה אליו ואמרה לו שסבתא לא רוצה להתקלח והיא מרוחה בקקי. כשהוא הגיע הביתה, הוא ראה שהיא לא מרוחה בקיי כלל והוא קילח אותה בעצמו. (הוא אפילו אמר שיותר טוב לו ונח לו לקח אותה לבד). עוד הוא סיפר לי שסבתא עשתה אתמול המון רעש כשהוא השכיב אותה לישון והמטפלת להפתעתו ששכבה בחדרה (ושמעה את הרעשים כי חדרה ממש צמוד לחדר של סבתא), אינה קמה לעזור לו. הוא בהתחלה ריחם אליה שקשה לה, אבל לנוכח העובדות האלו, וגם מה שהוא שהיה היום בערב (שהמטפלת לא עזרה לו להשכיב את סבתא לישון), הוא הבין שצריך להחליף אותה ומהר. וזה יהיה בקרוב מאוד...

למעלה