מטפלת

שלום :)../images/Emo39.gif

אני לימוניתוש,ואני בת 21 וחצי :) עדין לא נשואה, אבל אני נורא נורא נורא אוהבת ילדים... יש לי ניסיון עם ילדים,וכרגע אני עובדת בפעוטון עם ילדים מתוקים! רוצים לקבל אותי לפורום? :) יש פה גם כאלו שאין להם ילדים? יש לי הרבה ידע מכל הזמן שאני עם הילדים, ואולי מידי פעם יהיה לי רעיונות לענות לכם... אני נורא נהנית לשמוע על ילדכם.... ויש לי בקשה, אני רוצה לראות תמונות של ילדכם , אפשר? שלוש תמונות ראיתי ששמו, אפשר עוד? אני נורא אוהבת ילדים, גם של אחרים ערב טוב לכולכם לימוניתוש.

zimes

New member
מפגש מנשאים - תזכורת - ביום שישי זה

קהילת "באופן טבעי" מארגנת מפגש מנשאים, כל מי שרוצה להראות/לראות/למדוד ולהתלבט בין מנשאים שונים, מוזמן בחום!

Brendan

New member
הסכנות שבמכשיר הסטטוסקופ.

הסטטוסקופ כידיד או כאוייב? מכשיר הסטטוסקופ היינו מכשיר הנעשה בו שימוש רב בבתי חולים ובעלי מקצועות פרה-רפואיים. מכשיר זה בא במגע תדיר עם חולים רבים ומישום כך הוא יכול להוות גורם להפצת בקטריות. במחקר שנערך בברזיל עולה כי הסטטוסקופ אכן מהווה גורם גבוה לזיהום ושימוש ללא אמצעי זהירות אלול להביא להפצת זיהומים שונים. המחקר כלל מדגם אקראי של 300 סטטוסקופים אשר נעשה בהם שימוש ע"י צוותים רפואיים בבתי חולים. Center for Medical and Biological Sciences, Pontifícia Universidade Católica, Sorocaba, Brazil לינק למאמר בשפה האנגלית לינק למאמר בשפה העברית Copyright © 2001, Starmed Ltd

מטפלת../images/Emo124.gif

הי לכולם. זאת הפעם הראשונה שלי בפורום. קורל שלי בת חודשיים ואני מחפשת לה מטפלת מסורה. רצוי מרעננה. אם למשהי\ו יש המלצה חמה אשמח לקבלה.

ברוכה הבאה, אמא של קורל../images/Emo9.gif

אין לי המלצה למטפלת, רק ברכות על הצטרפותך לפורום הנהדר הזה. סיגל, אמא של שגיא, בן חמשת החודשים + יום

orly35

New member
ילד לא רוצה לאכול בריא - יש פתרון

להורים מתוסכלים לילדים שלא מוכנים לשתף פעולה עם ירקות בשר וסוגי המזון המומלץ. יש פתרון .ספר חדש " יותם רוצה להיות גדול" כתוב ע"י דיאטנית קלינית. מומלץ כדי לשכנע את הזאטוטים מגיל 4 שכדאי להם לאכול בריא. ספר חמוד עם חרוצים ואיורים נפלאים והכי חשוב מסופר על האנזימיםן בגוף הזקוקים לאוכל בריא, מפורט עם איורים של האוכל. הילדים מתים עלל יותם, על האנזימים ומוכנים לשתף פעולה. מומלץ!!

למעלה