מטפלת

sari23

New member
מטפלת

שלום אני אמא צעירה מאוד וחזרתי לעבוד לאחר 14 שבועות של חופשה, את ביתי השארתי עם מטפלת אך זה מטריד אותי מאד ואני מתקשרת כל הזמן לראות מה שלומה. איך אפשר לדעת שבאמת טוב לה? האם למישהי יש חוזה עם מטפלת והיא יכולה לשלוח לי אותו ( אני מתלבטת מה לכתוב בחוזה ) תודה

ronitfin

New member
מטפלת

זה לא קל לשאיר ילדה אצל מטפלת. זה ברור. אבל לפעמים אין ברירה. שתי הבנות שלי (התינוקות שלי) אצל מטםלות, אחת אצל מטםלת ממש והשניה במשפחתון, אבל זה אותו דבר. תראי, כשיוצאים לעבודה, חייבים להעלים עין, מהכל, כמו שמעלימים עין בבית (בישולים, נקיונות יציאות וכו`) כל גם עם המטפלות. להיות מרוצה לחלוטין, קשה לי להאמין, אלא אם כן את מאוד פשרנית. אבל אין ברירה. חייבים להראות מעורבות, אבל זה חבל דק, אסור להתערב מדיי, זה עלול להלחיץ את המטפלת, לגרום לה לא להנות מעבודתה, ועובד לא מרוצה, לא יכול להיות מבריק, זה ברור. אני שוקלת הרבה פעמים אם להעיר, או לחדול, ממה להתעלם וממה לא, וכשזה מאוד כואב לי אני מסבירה לעצמי שה התשלום של אם עובדת (חוץ מהתשלום החדשי), אין בירה החיים הם תמיד פשרה. חזה לא עשיתי עם מטפלת פרטית, אבל במפחתון יש כזה. לומר את האמת, הוא לא כל כך עוזר לי. מה שכן חשוב, מוגדר בו במדויק אם אין לילד רגישות לתרופה מסויימת, אם מותר לתת לו אקמול, למי מותר להוצא את הילד (אם זה רלוונטי) מה בדבר תשלום עבור חופשים, מה קורה אם האם מחליטה להפסיק לעבוד עם המטפלת,כאשר המטפלת זקוקה ליום חשפשי, ממתי עליה לידע והאם עליה למצוא סידור מתאים. אילו הדברים החשובים שכדאי ללבן. בהצלחה. בברכה רונית

דספרדו

New member
תשובה נהדרת!!!!!!

ולהפתיע לפעמים.. וכדי שהמטפלת לא תעלב לנו.. תכיני לה קפה.. B-)

לי28

New member
מטפלת ...אין מנוס

שני ילדי גדלו גם כן אצל מטפלת, עד שהתחילו לעשות את צעדם הראשון. הבן מגיל חצי שנה ועם הבת הייתי יותר אמיצה מגיל 3 חודשים (הייתי כבר צמאה לצאת לעבודה). המטפלת שלי היתה שכנה שגרה די קרוב, אישה שעד ליום שבו בני היה אצלה, היתה לי זרה לחלוטין,גם אצלי עלו להן כל מיני חששות והסרט ``היד שמנדנדת אתה העריסה`` (שם בערך כזה) כל הזמן עלה לי בראש - סיוט. לאחר כחודש של דאגה (שבכל ילד זה חזר כלפעם מחדש) נפרד ממני הילד וכנ``ל לאחר מכן הילדה עם חיוך רחב וברצון וקבלו אותי שוב קורנים מאושר ונקיים. אין זו בושה לתת את דאגתנו ולשתף, חשוב מאוד אני חושבת להגיד כל הזמן למטפלת עד כמה אנו סומכות עליה וכמה שהיא אמא שניה לילדינו וכמובן במקביל להשאיר את האצבע על הדופק ולהמשיך להפתיע ולבדוק. שלך ובהצלחה לי28

חוזים, הא?

אם תתני לי עוד חצי שנה, אני אסיים קורס בחוזים ואני אוכל להגיד לך מה לכתוב ;-)

למעלה