מוכרחים להיות שמח4
New member
מטפל או מטפלת
חברים יקרים
שאלה סובקייטיבית ואני מאמין שזה פר חיבור עם מטפל בלי קשר למגדרו.
אני מטופל במרפאה ציבורית, מטעם קופ״ח.
בעבר הייתי מטופל אצל מטפלת - שעזרה לי בצורה חמה ונעימה לקבל את עצמי ולצאת מהארון.
אח״כ הייתי אצל מטפל גיי שמאוד הבין אותי ועודד אותי לעצור ולהרגיש.
עכשיו אני ברשימת המתנה למטפל חדש במרפאה הזו.
חשבתי לבקש לנסות לקבל מטפלת. כי אני חושב שהחום והרכותש ל מטפלת עוטף אותי וחשוב לי.
מצד שני, אני מתבסס על דוגמא אחת של מטפלת ודוגמא אחת של מטפל.
אני מתלבט אם בכלל עדיף לי לקבל מטפל מהסיבה שחלק מהאישויז שלי הם בגלל שאבא תמיד היה מנותק רגשית. אני לא משוחח איתו על עניינים של הלב.
ואני חושב שבבחירת האקס שלי מאוד אהבתי דמות חזקה אבל רגישה. כמו שהאקס היה. לכן אני קצת תוהה אם דווקא מטפל - שהוא גבר ומתעקס במיוחד ברגש יכול לעזור לי לשבור תבנית של ״גבר מבוגר = חוסר רגש״.
למרות שהערתי למטפל האחרון שלי שחסר לי חום ואמפטיה מצידו במפגשים. הוא ניסה לתקן אבל זה לא היה מספיק.
בקיצור- יש טיעונים לכאן או לכאן. וכמובן שמדובר בחיבור.
אבל אני יכול לבקש ברשימת ההמתנה לקבל זכר או נקבה.
הייתם מייעצים לי כך או כך על סמך הטקסט שרשמתי פה?
חברים יקרים
שאלה סובקייטיבית ואני מאמין שזה פר חיבור עם מטפל בלי קשר למגדרו.
אני מטופל במרפאה ציבורית, מטעם קופ״ח.
בעבר הייתי מטופל אצל מטפלת - שעזרה לי בצורה חמה ונעימה לקבל את עצמי ולצאת מהארון.
אח״כ הייתי אצל מטפל גיי שמאוד הבין אותי ועודד אותי לעצור ולהרגיש.
עכשיו אני ברשימת המתנה למטפל חדש במרפאה הזו.
חשבתי לבקש לנסות לקבל מטפלת. כי אני חושב שהחום והרכותש ל מטפלת עוטף אותי וחשוב לי.
מצד שני, אני מתבסס על דוגמא אחת של מטפלת ודוגמא אחת של מטפל.
אני מתלבט אם בכלל עדיף לי לקבל מטפל מהסיבה שחלק מהאישויז שלי הם בגלל שאבא תמיד היה מנותק רגשית. אני לא משוחח איתו על עניינים של הלב.
ואני חושב שבבחירת האקס שלי מאוד אהבתי דמות חזקה אבל רגישה. כמו שהאקס היה. לכן אני קצת תוהה אם דווקא מטפל - שהוא גבר ומתעקס במיוחד ברגש יכול לעזור לי לשבור תבנית של ״גבר מבוגר = חוסר רגש״.
למרות שהערתי למטפל האחרון שלי שחסר לי חום ואמפטיה מצידו במפגשים. הוא ניסה לתקן אבל זה לא היה מספיק.
בקיצור- יש טיעונים לכאן או לכאן. וכמובן שמדובר בחיבור.
אבל אני יכול לבקש ברשימת ההמתנה לקבל זכר או נקבה.
הייתם מייעצים לי כך או כך על סמך הטקסט שרשמתי פה?