מטפל בילדים

מטפל בילדים

היי אני בן 23, והייתי רוצה לעבוד בתור מטפל בתינוקות בביתם. בבקשה בבקשה תענו לי ת'אמת ואל תנסו להיות פוליטקלי קורקט: אתם חושבים שיש לי סיכוי לעבוד בתור בן? או שכדאי לרדת מזה.... תודה רבה

missB

New member
השאלה היא מה יש לך להציע?

האם יש לך נסיון? המלצות? כישורים מוכחים שהופכים אותך מתאים לעניין? בהיעדר כל הנ"ל לא הייתי אפילו שוקלת לקחת אותך לעבודה כזו וזה נכון גם לו היית אשה.

תודה אביבה ו...

תודה על עידוד אביבה. עכשיו,איך אני מפרסם את עצמי? והאם אני צריך להודיע למס הכנסה שאני עובד? תודה רבה

יונית א

New member
קודם כל תתחיל לעבוד

שמשפחה כל שהיא תשכור את שירותייך...ואז תיידע את מי שצריך בדיוק במקביל. בשלב זה אתה לא ממש עובד, אלא מציע שירות. אגב, לאורך שנים ,על ילדיי שמר בחור צעיר (קראו לו שחר) אחרי ש"השתפשף" על צאצאיי, נסע לארה"ב ועבד גם שם בתור אופר תקופה לא קצרה. כך שאין שום מניעה שבטיפול בילדים יעסוק בחור או בחורה . השאלה היא מה היכולות והכישורים שלו, ולא מה יש לו מתחת לחצאית(או מכנסים). לגבי פרסום- תתחיל ב"מגרש הבייתי" איזור המגורים שלך, גש לגני הילדים בסביבה , רצוי בשעת פיזור הילדים,כאשר ההורים מתאספים מול הגן ומעבירים את הזמן בשיחה בטלה. צור קשר עם גננות ,בקש רשות לתלות פרסומים שלך. שב על הספסל בגינה השכונתית ,שוחח עם הורים ,למד מה הצרכים שלהם, ואם מתאימים לך-הצע את עצמך. טיפת חלב מקום נוסף אפשרי לפרסום. (בקיצור כדאי לחשוב על מקומות שיש בהם הורים וילדים רכים). לכתת רגליים, לשווק את עצמך. בהצלחה.

שלום שוב

תראה, אם עדיין אינך עובד, כמו שאמרה יונית, אין מה לרוץ ולפתוח ניירת של בעל עסק. אני מציעה לך לעזות קצת עבודת שטח. כלומר, להתציע ולהודיע לכל מי שאתה מכיר ועוד יותר מכך, לכל מי שאתה לא מכיר ונמצא סביבך שזה מה שאתה עושה. דבר,ספר על עצמך. ראה מה התגובות, איך אתה מתמודד עם זה... ומה אתה חושב לעשות. אינני יודעת באיזה שלב אתה נמצא כך ש... לא כל כך יודעת מה להגיד לך...

ערב טוב אורן

קודם כל אני מאחלת לך בהצלחה, אני חושבת שהיוזמה מאוווווד ברוכה. מניסיוני,אני יכולה להגיד לך שיש לך סיכוי ועוד איך. כיום אינני זקוקה לשירותים אלה אולם כשילדי היו קטנים בהחלט נעזרתי בכמה נערים וגברים צעירים. דווקא אותם אהבו ילדי מאוד כי היה אפשר להשתולל איתם. אם זה מדבר אליך, יש לך גישה לילדים, אהבה וניסיון, למה לא?

mstern

New member
תשובה לגבי מס הכנסה

לא צריך לפתוח תיק, רק תוודא שהמעסיקים שלך משלמים עליך ביטוח לאומי. אגב, אני חושב שגבר "מטפל" זה אחלה, לא ראית חברים?

למעלה