מטפל ומרפא בQHHT מעוניין לעזור לאחרים
שלום לכולם, קודם כל אציג את עצמי קצת
אני בחור צעיר בן 23 ובשנים האחרונות התחלתי לעבור שינוי בתפיסה של העולם
תמיד ידעתי שיש משהו מעבר ויש משהו שאני לא ממש יודע
התחלתי לחקור יותר על רוחניות, חיים קודמים, האם יש עולם מעבר למישור הפיזי
בלוטת האצטרובל (העין השלישית),התת מודע, מדיטציה ואמונות שונות כמו תאוסופיה, למדתי ממתקשרים כמו באשר, בראד גונסון, ואנשים מסטיבן גרייר לסטיבן נידלר שגילה את המקור (source) במדיטציות עמוקות מאוד
ומשם הגעתי לעבודות הטיפול של דולורס קאנון שהיא מטפלת ומרפאה בטכניקה שהיא פיתחה בעצמה לאחר 45 שנים של נסיון בתחום, היא פיתחה טכניקה שקוראים לה QHHT - Quantum Healing Hypnosis Technique
תרגום חופשי מהאתר של דולורס קאנון אודות QHHT:
"
השיטה של ההיפנוזה של דולורס קאנון, כרוך כניסת האדם לתוך מצב טראנס עמוק שנקרא המצב הסהרורי (Somnambulistic) באמצעות דמיון מודרך
מצב שבנסיבות רגילות האדם חווה פעמיים ביום:רגע לפני שאתה מתעורר ורגע לפני שאתה נרדם. מהפנטים נמנעו מביצוע היפנוט במצב זה בגלל שהתוצאות לעתים קרובות מוזרות ובלתי מוסברות. דולורס קאנון החלה את מחקרה בסוף שנות ה -60 על ידי פיתוח QHHT לפגישות רגרסיה של חיים קודמים עם מטופליה.
<font><i>הנסיבות הובילו לדולוריס לגלות כי האדם יכול לקבל גישה לחוויות של חיים קודמים שהם חיו, וניתן היה לחקור ידע עתיק רב עם לקוחות במצב זה.</i></font>
במצב זה היא גילתה גם היבט של ידע רב עוצמה של כל אדם שניתן ליצור קשר איתו, החלק הזה של עצמנו כי שנודע לדולוריס נמצא תמיד אצלנו וקיים מתחת לפני השטח של התודעה שלנו, ולכן היא בחרה לכנות אותו "התת מודע"
הגילוי של התת מודע הוא שנתה לה ולמתרגלים של הגישה של טכניקת QHHT שלה להגיע לחיים קודמים ומבצע ריפוי מיידי, כאשר הדבר מתאים.
במשך 45 שנות הקריירה שלה, הטכניקה שלה הוכיחה עצמה יעילה על אלפי אנשים בכל רחבי העולם ללא קשר לגיל שלהם, מין, אישיות, סימפטומים פיזיים, אמונות דתיות או רקעים תרבותיים. לכולנו יש תת הכרה שמכיל את התשובות לכל שאלה שיש לנו על עצמנו או על החיים שאנו חיים."
המטרה שלי היא פשוט לעזור לכולנו להתקדם להתעוררות של הכוח של עצמנו.
אני עושה את זה באהבה ובחינם, ואשמח לשמוע ממכם למי שמעוניין, בהודעה פרטית כאן בפורום =)
כמו כן אני מצרף סרטון נוסף של דולוריס שמסבירה על השיטה,
תוכלו למצוא סשנים של מטפלים שמעלים ליוטיוב עם ידע ממש מרתק על חיים קודמים באטלנטיס ושיחות עם התת מודע הגדול של כולנו
שבוע טוב לכולם