מטפל ומרפא בQHHT מעוניין לעזור לאחרים

LostART2

New member
מטפל ומרפא בQHHT מעוניין לעזור לאחרים

שלום לכולם, קודם כל אציג את עצמי קצת
אני בחור צעיר בן 23 ובשנים האחרונות התחלתי לעבור שינוי בתפיסה של העולם
תמיד ידעתי שיש משהו מעבר ויש משהו שאני לא ממש יודע
התחלתי לחקור יותר על רוחניות, חיים קודמים, האם יש עולם מעבר למישור הפיזי
בלוטת האצטרובל (העין השלישית),התת מודע, מדיטציה ואמונות שונות כמו תאוסופיה, למדתי ממתקשרים כמו באשר, בראד גונסון, ואנשים מסטיבן גרייר לסטיבן נידלר שגילה את המקור (source) במדיטציות עמוקות מאוד

ומשם הגעתי לעבודות הטיפול של דולורס קאנון שהיא מטפלת ומרפאה בטכניקה שהיא פיתחה בעצמה לאחר 45 שנים של נסיון בתחום, היא פיתחה טכניקה שקוראים לה QHHT - Quantum Healing Hypnosis Technique

תרגום חופשי מהאתר של דולורס קאנון אודות QHHT:
"
השיטה של ההיפנוזה של דולורס קאנון, כרוך כניסת האדם לתוך מצב טראנס עמוק שנקרא המצב הסהרורי (Somnambulistic) באמצעות דמיון מודרך
מצב שבנסיבות רגילות האדם חווה פעמיים ביום:רגע לפני שאתה מתעורר ורגע לפני שאתה נרדם. מהפנטים נמנעו מביצוע היפנוט במצב זה בגלל שהתוצאות לעתים קרובות מוזרות ובלתי מוסברות. דולורס קאנון החלה את מחקרה בסוף שנות ה -60 על ידי פיתוח QHHT לפגישות רגרסיה של חיים קודמים עם מטופליה.
<font><i>הנסיבות הובילו לדולוריס לגלות כי האדם יכול לקבל גישה לחוויות של חיים קודמים שהם חיו, וניתן היה לחקור ידע עתיק רב עם לקוחות במצב זה.</i></font>

במצב זה היא גילתה גם היבט של ידע רב עוצמה של כל אדם שניתן ליצור קשר איתו, החלק הזה של עצמנו כי שנודע לדולוריס נמצא תמיד אצלנו וקיים מתחת לפני השטח של התודעה שלנו, ולכן היא בחרה לכנות אותו "התת מודע"

הגילוי של התת מודע הוא שנתה לה ולמתרגלים של הגישה של טכניקת QHHT שלה להגיע לחיים קודמים ומבצע ריפוי מיידי, כאשר הדבר מתאים.
במשך 45 שנות הקריירה שלה, הטכניקה שלה הוכיחה עצמה יעילה על אלפי אנשים בכל רחבי העולם ללא קשר לגיל שלהם, מין, אישיות, סימפטומים פיזיים, אמונות דתיות או רקעים תרבותיים. לכולנו יש תת הכרה שמכיל את התשובות לכל שאלה שיש לנו על עצמנו או על החיים שאנו חיים."

המטרה שלי היא פשוט לעזור לכולנו להתקדם להתעוררות של הכוח של עצמנו.
אני עושה את זה באהבה ובחינם, ואשמח לשמוע ממכם למי שמעוניין, בהודעה פרטית כאן בפורום =)

כמו כן אני מצרף סרטון נוסף של דולוריס שמסבירה על השיטה,
תוכלו למצוא סשנים של מטפלים שמעלים ליוטיוב עם ידע ממש מרתק על חיים קודמים באטלנטיס ושיחות עם התת מודע הגדול של כולנו

שבוע טוב לכולם

LostART2

New member
לרותי, מדובר בטיפול אלטרנטיבי שעובד על דמיון מודרך

השימוש במילה היפנוזה הוא משום שאין מילה אחרת שאוכל להכניס על אותה מסגרת, שימוש בטלווזיה היא היפנוזה, נהיגה בכביש היא היפנוזה, ופועלים על אותו עקרון בכך שהאדם נכנס למצב תדר אלפא במוח, מדובר בדמיון מודרך.

הטיפול הוא לא טיפול פסיכיאטרי או שליטה על מחשבות או הטמעה של רעיון במוחו של מישהו אלא דמיון מודרך והרפייה של הגוף והמוח

elar84

New member
האם ניסית את זה על עצמך?

ואיך בדיוק השיטה הזאת עובדת? מה בעצם אתה עושה שאתה עובד על התת מודע?

המשפט הבא שכתבת בהחלט מלחיץ:
"השיטה של ההיפנוזה של דולורס קאנון, כרוך כניסת האדם לתוך מצב טראנס עמוק שנקרא המצב הסהרורי"

"ההבדל העיקרי בין דמיון מודרך לבין היפנוזה הוא שבהיפנוזה, הדמיון המודרך מתבצע אך ורק לאחר שהמהופנט נכנס למצב של טראנס היפנוטי (Somnuambulism). במצב של טראנס היפנוטי נחלשת התנגדות אפשרית של המטופל לחוויות שהוא עומד לעבור, ולכן האפקט הטיפולי יהיה חזק יותר"
לקוח מויקיפדיה

ולכן לפי מה שכתבת השיטה הזאת היא היפנוזה.

LostART2

New member
חוויות מהתת מודע שחוויתי

אני אכוון בהודעה למתעניינים יותר, העקרון זהה מאוד למדיטציה עמוקה,כאשר האדם חווה שם גם אלפא ותטא, יש מנוסים יותר שמגיעים לגאמה גם כן. הנקודה שפעילה היא בלוטת האצטרובל, העין השלישית שמפרישה כמובן dmt, ובהרבה מהסשנים כניסה למצב זה מתחילה אצלהם קונדונילי שמתרחשת בדרך כלל באמצעות מדיטציות עמוקות. תהליך שטיפ טיפה מזכיר איואסקה אבל יותר עדין. הכל מוקלט הסשן עצמו שעתיים, שעה חיים קודמים ושעה התת מודע. התת מודע בעצם מנטרל את האגו ועוקף אותו על מנת להביא לתקשורת ישירה עם התת מודע - העצמי העליון של כל אחד, דבר שפועל על אותו עקרון עם מתקשרים כמו אברהם, באשר, בראד גונסון, קריון, מתקשרים הפליאדים.
התת מודע בדרך כלל מדבר מגוף שלישי ולעתים קרובות אומר "הוא לא מקשיב לי" מילים שיוצאות מהפה של המטופל על עצמו.

מכך לתת מודע הזה יש יכולות ריפוי, לדעת את העתיד, לדבר עם קרובים שנפטרו, לפתור קארמה, ולכוון את האדם בחיים, ואפילו עד להפעלה מחדש של הדיאןאי ועוד,
אנשים אינטיאיוטיבים ומדיומים בעצם משקיטים את המודע והמחשבות והקול הראשון בעצם שיש לכל אחד אצלנו בראש "האינטואיציה" היא התת מודע, לעתים מיחסים את זה להקשיב ללב ולא למוח שהוא האגו והמפרש והמסבך את הכל עם המחשבות.

דולורס בנוסף חקרה מקרי חטיפות שכאשר מנתרלים את האגו מקבלים את האמת של מה שקרה בחטיפות, וכל המידע עקבי דרך עשרות אלפי מטפלים שהיא טיפלה בהם, היא כתבה על חוצנים כ5 ספרים,

בנוסף 5 ספרים על סודות המציאות כמו "back drop people" - חפשו ביוטיוב
ומימדים וספרים על 5d שכולנו עתידים להיכנס למציאות החדשה בזאת של ארץ חדשה במימד חדש.

בנוסף היא כתבה 3 ספרים כאשר היא דיברה דרך המטופלים חזרה לעבר ודיברה עם נוסטרדמוס וביחד איתו כתבה מחדש את הנביאות שלו לשפה עדכנית, כמובןן סטונאיג שהיה פורטל ומגביר אנרגיה ששובש ועוד, כל זה דרך מטופלים שאין להם מושג, ופשוט חיים את אותם חיים שוב פעם מחדש.

ועוד אין ספור מקרים מכל סוג שהוא כולל רוחות, שדים, בין העולמות,פירמידות, אטלנטיס, המישור האסטרילי, ואקאשיק רקורדס שממנה היא מביאה מידע בחזרה אלינו

אני מקווה שזה יפול אוזניים חדשות עם ראש פתוח יותר, ואני לא מבקש מאף אחד להאמין, תחקרו בעצמכם, אל תהיו ראש בקיר ותנטרלו כל אחד שמנסה לחשוב מעבר, זה מה שעוצר את האנושות, תחשבו בעצמכם, אני מאמין שזוהי המטרה של הפורום באמת

LostART2

New member
כן, ניסיתי את זה והכל עבר בהצלחה

כן ניסיתי את זה מספר פעמים והכל עבר בהצלחה, ויש ברשותי הקלטות ועדויות לכל הסקפטים באשר הם.
אני אחזור על זה שוב המצב ה"היפנוטי" הזה הוא דבר שקורה באופן טבעי לכל אחד לפחות פעמיים ביום, לפני שאתם הולכים לישון ובוקר כאשר אתם מתעוררים, זהו המצב הסהרורי "המסוכן" שהוא בעצם מצב בין ערוץ לשינה, יש לכם אין ספור מקורות מידע לגבי סוגסטיות שממליצים לומר לפני השינה משום שהוא מודע פשוט קולט מסרים הרבה יותר טוב, הכל מתבצע בהסכמה ו99 אחוז תלוי במטופל עצמו, אין חשש שהמטופל יהפוך לכלב או לציפור במהלך הסשן.

לגבי מה הם תדרי אלפא לעזאזל - אני הייתי מציע שתפתח לשונית חדשה בדפדפן ותקיש את אותה מתקפה לגוגל לפני.

המטרה היחידה שלי היא רק לעזור לכל אחד להתפתח ולא להילחם על מערכת האמונות שלכם או המציאות, אני מאמין שזה לשם מה הפורום. אני בטוח ללא ספק שכל התשובות היו נענות הרבה יותר אם קוראים באמת את מה שכתבתי ופותחים לשונית בגוגל למחקר עצמי

elar84

New member
תודה על התשובות

יש לי עוד שאלה ברשותך :)

כשמהטופל מסיים את הטיפול, האם הוא זוכר מה היה? בטיפולים של תת מודע, דימיון מודרך תטא הילינג וכו' אתה לחלוטין זוכר מה קרה.
מהתיאור שלך לא הצלחתי להבין נק' זו. ואשמח אם תרחיב.

LostART2

New member
בשמחה רבה

שוב פעם אני אחזור,בשביל המפקח מדובר בחוקרת מפורסמת שזכתה במגוון פרסים בתרומתה בחקר על טבעי, יש אין ספור סרטים תיעודיים בנושא מודעות ובלוטת האצטרובל, והמידע הועבר אליה דרך עשרות אלפי מטופלים שאין להם שום מושג על מה מדובר, והם לא תיאמו ביניהם דבר, וכל המידע התחבר.
היא כתבה את הספרים מהמידע שהיא קיבלה,
&nbsp
יותר מזה אני לא אנסה להסביר את עצמי בפניך.
&nbsp
כן המטופל זוכר במעורפל ממש כאילו זה היה חלום ולאט לאט הזיכרון מתפוגג, כמו זיכרון מחלום. בגלל זה זה מוקלט אצלו.
&nbsp
ובדרך כלל המטופלים אומרים ש הם חוו שזה לקח כ15 דקות ולמעשה הסשן היה שעתיים
&nbsp
בארץ יש לימידים דומים של מפתחות של שיטה דומה אבל זוהי השיטה שהכי התחברתי כי ניתן לחקור מידע רב
&nbsp
אני מציע פשוט למישמתעניין אפילו טיפה לראות מידע עליה ביוטיוב

למעלה