מטפל/ת אלטרנטיבי בת"א- מי מכיר??

rona33

New member
מטפל/ת אלטרנטיבי בת"א- מי מכיר?? ../images/Emo35.gif

החלטתי שתקפתי מכל הכיוונים אבל לא מהכיוון של הרפואה האלטרנטיבית , ומה יש להגיד GIRLS, עשיתן לי חשק למשהו אחר, גם קצת רוגע לנשמה לא יזיק. אז מי יכול להמליץ לי על מטפל/ת טוב באזור ת"א / גבעתיים??? כיון שאני לגמרי "ירוקה" בנושא אני פתוחה לשמוע על כל שיטה, לא נעולה על משהו ספציפי. ושוב תודה.

נועם@בת

New member
מכון בראשית בתל אביב

היו כאן המלצות. מטפלים בבעיות פוריות במקביל או במקום טיפולים קונבנצינאלים. חני לדרמן- (שהיא גם ביולוגית עובדת עם פרופ´ בר-טוב במעבדה לחקר הזרע בבר אילן) מטפלת שהמליצו עליה כבר. דר´ סיטרמן- מטפל בבעיות זרע. פרטים מדויקם אין לי, אבל סביר שאפשר למצוא בספר טלפונים או באתר של 144. נועם

rona33

New member
אולי לא הסברתי את עצמי היטב.. ../images/Emo20.gif

אני מתכוונת למשהו הרבה יותר LIGHT , חשבתי על שיאצו או רפלקסולוגיה וכיו"ב. אפשר למצוא אותם ב"בראשית"?

נועם@בת

New member
אני חושבת שכן

הם עובדים במקביל לטיפולי פוריות, או במקום טיפולי פוריות. הן חיזוק, והן טיפול מעמיק. תתקשרי ותבררי. בכל מקרה אני מקווה שתקבלי כאן עוד תשובות. כדאי גם לעשות חיפוש על רפואה אלטרנטיבית כאן בפורום. ותתיעצי עם נילה, היא מבינה ברפלקסולוגיה. נועם

rona33

New member
נילה, הכדור עובר אלייך........ ../images/Emo66.gif

יש לך מישהי להמליץ לי עליה (רפלקסולוגיה) באזור ת"א???

rona33

New member
היתי כל הסופ"ש בלימחשב ../images/Emo46.gif

ולא קראתי את ההודעות, המייל שלי למעונינות [email protected] נילה - אני אתקשר אלייך היום, ולכל מי שהשיבה לי - תודה רבה.

רונצ´ - אם את מוכנה להצפין לצפון

הרחוק (כמובן בשילוב עם איזה סופשבוע קסום ומרהיב) - אני חושבת שיש לי מישהי להמליץ לך עליה. חברה שלי ניסתה מעל שנה להיכנס להריון, אבל היא יותר בקטע ה"רוחני" ועדיין לא היתה מוכנה לכל הכדורים/זריקות וכד´. היא הלכה למישהי ש"מסדרת" משהו ברחם - לא על ידי מגע.(אני עושה לה עוול כי אני לא ממש יודעת מה זה - אבל אם תהיי מעוניינת, תודיעי לי פה או במייל ואני אברר לך מה ב-ד-י-ו-ק היא עושה-לא כואב). בכל אופן- באותו חודש שחברה שלי הלכה אליה - היא נכנסה להריון.אולי זה לא שייך - אבל עובדתית זה קרה!! המטפלת הזאת גם אינה לוקחת כסף (למיטב ידיעתי) - היא עושה את זה מתוך שליחות(ככה גם היא נכנסה להריון, לטענתה). היא מקבלת באיזור נהריה, אם זה עוזר לך לשים את האצבע על המפה.

ligo

New member
הי רומי

קודם כל הצטערתי מאוד לשמוע על ההפלה שעברת. כל כך קיוותי שהסיבוכים הקטנים עליהם דיברת יהיו באמת קטנים ושתוכלי לצאת בהכרזה... אבל לטבע חוקים משלו. אני מקווה שהריון חדש שיבוא מהר ישכיח ממך את הכאב. בנוגע לבחורה ההיא מנהריה- אני אשמח לשמוע מה בדיוק היא עושה והאם היא יכולה לעזור גם במקרה של בעיית זרע. תודה מראש.

אני אברר בשבילך בדיוק מה היא עושה

ובאילו תחומים היא יכולה לעזור, ואשלח לך הודעה במייל (יש לך, נכון?)

rona33

New member
רומי תודה רבה אבל

לא נראה לי שאגיע לנהריה בזמן הקרוב

shiri_koren

New member
היי רונה

גם אני החלטתי לתת צ´אנס לרפואה האלטרנטיבית ופניתי לבית חולים איכילוב. שם יש את המכון לחקר הפוריות שמשלב רפואה קונבנציונלית יחד עם רפואה סינית. קבעתי שם תור ואני אוכל לתת רשמים רק אחרי ה 16.10 אבל אם את בכללית ואת גרה באיזור ת"א זו יכולה להיות אופציה. מקווה שעזרתי שירי

למעלה