מטרד רעש בלתי נסבל ממועדונים באיזור התעשייה

מאיה גן

New member
מטרד רעש בלתי נסבל ממועדונים באיזור התעשייה

אולי מישהו יודע מה נסגר עם המועדונים באיזור התעשייה? סוכם שיורידו ווליום. סגרו לחודש ושוב חזרו להרעיש כמקודם. עד שלוש לפנות בוקר. לתושבי רסקו שלא מצליחים לישון - בואו נתארגן לפעול למען שעות מנוחה כחוק!!!

איליה40

New member
כנראה שהחלק מהם לא פונה לקהל האליטיסטי

זה מלפני כמה שנים:

http://www.local.co.il/raanana/54791/article.htm

זה מלפני כמה חודשים:

http://www.local.co.il/raanana/112002/article.htm

וזה מהיום:

http://news.walla.co.il/?w=/10/2739209

עם כל הטרגיות של המקרה, נשאלת השאלה מה יש לחפש לצעירים אלימים מאזור בעיר השקטה והישנונית? פתאום נהיה חסר מועדונים החל מנמל ועד לרחוב לוינסקי? או שיש משהו מיוחד דווקא באזור תעשייה ברעננה?

ברעננה נפתחה שורה של מקומות בילוי

בשנים האחרונות. זאת תופעה חיובית כי זה מאפשר לי כתושב להגיע ברגל ולא לנהוג. לצערי, כל מקום שמוכר אלכוהול מושך אליו גם טיפוסים מפוקפקים.

זאת לא אשמת המקום, חוץ אולי מחוסר המיומנות שלהם בטיפול באירוע כי כשיש קטטה צריך להזמין משטרה מיד ולא רק לסלק את המעורבים מהמקום.

איליה40

New member
אבל שים לב

ואם כל השיוגים לגבי הטרגיות - לא רק הטיפוסים משיכון יוספטל בכפר סבא, אלה מלב ליבו של אזור תל אביב. לא מוזר משהו? או שבעצמיך רמזת למשהו הרבה פחות תמים במשפט "מחוסר המיומנות שלהם בטיפול"

לא רמזתי לשום דבר.

אנשים מחפשים מקומות בילוי חדשים וטובים. כשנהגתי לפקוד את הדאונינג 10 לפני משהו כמו 7 שנים, כשהוא יחד עם הסוטרה (עליה השלום) היו שני הפאבים הרציניים ברעננה, ישבו שם אנשים מחדרה ועד ראשון לציון.

לגבי ה"שש" שבו אירע המקרה, הייתי שם פעם אחת לפני שנה. אז לפחות זה לא היה מועדון אלא בר שאירח בעיקר בני 18 ומעט יותר ופעם אחת שם הספיקה לי לגמרי. גם היום לדעתי זה בר ולא ממש מועדון. בכל מקרה, השילוב של נערים בני 18 ואלכוהול הוא שילוב נפיץ, לא משנה מאיפה הם בארץ.

כשאמרתי "חוסר מיומנות" התכוונתי לכך שזה תמים מצד בעלי המקום אם הם חושבים שמספיק לסלק החוצה שני חבר'ה שרבים אחד עם השני. זה לא מספיק. צריך לעכב אותם ולהזמין משטרה כי הסיכוי שריב כזה יגמר בדקירה הוא די גדול אם הריב מלכתחילה הגיע לרמה שהמאבטחים הרגישו שצריך לסלק אותם.

raanananame1

New member
והנה היום נרצח שם מישהו. לסלק את הרפש הזה

מהעיר, זה לא מתאים.

״גם במסגרת עבודתי בוועדת תכנון ובנייה אנו מאפשרים הקמת מקומות בילוי לצעירים באזור התעשייה, שקיבל בקדנציה הזו תנופה אדירה. ״

חלק מתיקון הנזקים בעיר צריך לכלול את זה

http://www.local.co.il/raanana/107162/article.htm

לא מתאים למי?

לי בתור תושב העיר זה דווקא מאוד מתאים. לא הרצח, חס וחלילה, אלא מקומות הבילוי. במטרד הרעש כמובן צריך לטפל, אבל לא באמצעות סגירה מוחלטת של המקומות.

לא שאלתי איך הוא לא מתאים, שאלתי למי.

אני למשל אוהב לשתות אלכוהול, במידה ובאחריות בדיוק באותם המקומות בהם הדברים האלו קורים ולידם. אז למה אסור לי? כי לא נעים לך? אל תלך לשם. ומה כל זה קשור לרעש שממנו התחלת? או שאולי בעצם אין רעש וזה רק תירוץ?

שום דבר מזה כמובן לא מצדיק שתיה בלתי אחראית. בכל מקרה, לא ברור למה זה בסדר בתל אביב או בכפר סבא רק לא ברעננה.

באם לא מתאים לך אל תלך למקומות שכאלו

אבל לנסות לסגור מקומות בילוי... בארים. בתי קפה... מועדוני ריקודים .. מועדונים בכלל .... מזלנו שאתה לא מין המחליטים בנושא .. אחרת לו בין המחליטים אתה ... רעננה היתה נסגרת תחת סוגר ובריח בכמעט כל סוג של קדמה
ותרבות ....

ומהכרותי את השקפותיך לפחות כאן בפורום ... איני זוכר אותך בעד משהו .. אלה תמיד עוד בניק הקודם שלך היית
נגד.. ונגד ונגד... ועוד נגד.....
לעיתים נדמא לי שאתה גם נגד עצמך

raanananame1

New member
בפירוש לסגור מקומות בילוי באיזור התעשייה

שמושכים לעיר עבריינים ושיכורים והופכים את האיזור ללא בטוח.
יש מקומות אחרים לבלות בהם

אז הפתרון שלך לפשע הוא להעביר את העבריינים.

למקום אחר שיפשעו בו, ולא חלילה לאסור אותם. אכן הגיוני. אם אתה לא רוצה להיחשף לאזור התעשיה, אתה מוזמן לא לבקר בו בשעות הרלוונטיות, כמו שנאמר לך כבר.

raanananame1

New member
אין שום סיבה שאיזור התעשייה יהפוך בלילות

לאיזור מסוכן ומפחיד.

נכון, אין שום סיבה.

למעשה, אזור התעשיה בלילות אינו מסוכן ואינו מפחיד. אתה החלטת שהוא כזה וזו זכותך לא ללכת למקומות בהם אתה לא רוצה להיות, אך אל תפריע לאחרים.

לאור מקרה הרצח האחרון, צריך לציין שזה לא מקרה הרצח הראשון בישראל או ברעננה. היום אנחנו יודעים שלחשודים יש עבר פלילי כולל עבירות אלימות כך שהאשם העיקרי ברצח מלבד הרוצחים הוא רשלנות של המשטרה ולא המועדון, האורחים או האלכוהול. באותה מידה הרוצח יכל לרצוח מישהו בגלל ריב על חניה, כסא בחוף הים או שטות אחרת כמו שלצערי כבר קרה לא פעם.

בכל מקרה,נכון שאלכוהול מעלה את הסבירות לקטטות (לאו דווקא רצח) וזה תפקידה של המשטרה לשמור על הביטחון ולאפשר לאלו שרוצים - לבלות. צריך לטפל בבעיה, לא למנוע אותה.

עומר247

New member
הוא אפילו פחות מפחיד כיום

לעומת העבר, אז לא היו כמעט מקומות בילוי בערב והכל היה נטוש

למעלה